Ga naar de inhoud
Home » Over ons

Over ons

Voetbalexperience.nl is dé ultieme online bestemming voor alle voetbalfans die alles willen weten over voetbal. Of je nu een fervent supporter bent die geen wedstrijd op tv wil missen, graag voetbalstadions bezoekt of zelf amateur voetballer bent, ben je bij ons op het juiste adres.

Wie zijn wij?

Achter Voetbalexperience.nl staan gepassioneerde voetbalfans en amateurvoetballers die net als jij geen moment van het voetbal willen missen. Wij snappen de adrenaline die je krijgt als jouw favoriete team scoort. We begrijpen het saamhorigheidsgevoel dat amateurvoetbal met zich meebrengt. En net als jij volgen wij alle grote toernooien op de voet. Van EK’s, WK’s en de Olympische Spelen, tot aan de UEFA Champions League.

Wij zorgen ervoor dat jij geen moment hoeft te missen van jouw favoriete sport. Dat je altijd weet welke clubs vandaag in actie komen en brengen je op de hoogte van de meest spraakmakende achtergrondinformatie rond voetbal.

Of je nu een doorgewinterde supporter bent, of nieuw bent in de voetbalwereld, op Voetbalexperience.nl vind je alles om jouw voetbalpassie naar een hoger niveau te tillen.

Wat kun je verwachten op onze website?

  1. Voetbal op TV: Ontdek het meest uitgebreide overzicht van voetbalwedstrijden die op tv worden uitgezonden. Mis nooit meer een belangrijk duel en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de uitslagen.
  2. Voetbalwedstrijden bezoeken: Van lokale amateurwedstrijden tot internationale topduels, wij delen tips en informatie om jouw stadionervaring onvergetelijk te maken. Leer meer over de sfeer, de tradities en alles wat je moet weten voordat je naar het stadion gaat.
  3. Voetbalstadions: Ontdek de meest iconische voetbalstadions over de hele wereld. Of je nu van plan bent om ze te bezoeken of gewoon nieuwsgierig bent naar hun geschiedenis, bij ons vind je boeiende verhalen en feiten over voetbalstadions wereldwijd.
  4. Van amateurvoetbal tot profvoetbal: We omarmen de diversiteit van het voetbal. Van de lokale velden tot de internationale competities. Of er nou een prachtige goal gescoord wordt in de Champions League finale, of bij FC Bal op het Dak in de 5e divisie. Bij ons ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom ALLE voetbalcompetities.
  5. Grote voetbaltoernooien: Ervaar de opwinding van de grootste voetbaltoernooien ter wereld. Ontvang updates, analyses en exclusieve content terwijl we samen juichen voor de beste teams ter wereld.

Onze missie

Wij zijn trots op het feit dat Voetbalexperience.nl is gemaakt door voetbalfans, voor voetbalfans. We begrijpen de vreugde (en soms het verdriet) dat voetbal met zich mee kan brengen. Wij van Voetbalexperience.nl snappen de spanning bij een jeugdwedstrijd, de gezelligheid op zaterdag- of zondag bij de lokale voetbalclub en het meeleven met je favoriete club bij een belangrijke wedstrijd. Juist dat gevoel willen wij delen met andere voetbalfans. Bovendien geven we tips op het gebied van voetbal en voetbalwedstrijden bezoeken.

Samen met jou vieren we de passie, de emoties en de spanning van het mooiste spel ter wereld!