Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Zweden – Zwitserland op tv | EK 2022 Vrouwen | woensdag 13 juli 2022

Zweden – Zwitserland op tv | EK 2022 Vrouwen | woensdag 13 juli 2022

  Zweden – Zwitserland op tv kijken? Wil je de wedstrijd tussen Zweden (v) – Zwitserland (v) live op tv kijken? De wedstrijd op het EK 2022 voor vrouwen wordt live uitgezonden op NPO 1. Op NPO 1 (Nederland 1) kijk je de wedstrijd in de poulefase EK 2022 van het EK voor vrouwen 2022 (EURO 2021) live. Bovendien is er een uitgebreide voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kun je kijken naar een uitgebreide analyse. De wedstrijd tussen de vrouwen van Zweden en Zwitserland begint om 18:00 uur (Nederlandse tijd). De wedstrijd in de poulefase EK 2022 van het EK 2022 wordt gespeeld in het Bramall Lane in Sheffield. De scheidsrechter is Marta Huerta (Spanje).
  • Wat:
  • Wie: Zweden (v) – Zwitserland (v)
  • Wanneer: woensdag 13 juli 2022
  • Tijd: 18:00 uur.
  • Waar: Bramall Lane in Sheffield (32,050 toeschouwers)
  • Uitgezonden op: NPO 1 (Nederland 1)
  Zweden - Zwitserland op TV

  Zweden – Zwitserland op TV

  De wedstrijd Zweden – Zwitserland in de poulefase EK 2022 van het EK 2022 voor vrouwen wordt gespeeld op woensdag 13 juli 2022. De wedstrijd begint om 18:00 uur. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.
  • Zweden – Zwitserland op TV
  • 17:30 uur: Voorbeschouwing
  • 18:00 uur : Zweden – Zwitserland LIVE
  • 18:52 uur: Nabeschouwing en analyse

  Over Zweden – Zwitserland

  Alles over Zweden – Zwitserland:
  • Zweden staat op dit moment 2e op de FIFA World Ranking voor vrouwen.
  • Zwitserland staat op dit moment 20e op de FIFA World Ranking voor vrouwen.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het Bramall Lane in Sheffield. Er kunnen in totaal 32,050 toeschouwers bij de wedstrijd aanwezig zijn. Het Bramall Lane is één van de 9 stadions tijdens dit EK voor vrouwen.
  • De wedstrijd Zweden-Zwitserland kijk je dit EK live op tv.
  • Onze voorspelling van Zweden – Zwitserland: 4-0.
  De wedstrijd tussen Zweden en Zwitserland is een hele belangrijke in groep C van dit EK voor vrouwen. Alle teams hebben tot nu toe namelijk 1 punt, omdat de vorige poulewedstrijden gelijk eindigden. Daardoor is het voor alle landen nu belangrijk om punten te pakken. Het is natuurlijk ook een interessante wedstrijd voor de oranje-supporters. Omdat de Oranje Leeuwinnen graag de kwartfinale willen halen, is ook deze wedstrijd van belang.

  Poule C EK 2022 |

  De wedstrijd tussen Zweden en Zwitserland is een EK-wedstrijd in Poule C. In Poule C zitten:
  1. Zweden
  2. Zwitserland
  3. Nederland
  4. Zweden
  In iedere poule zitten vier landen. De nummer één en twee in iedere poule gaan door naar de kwartfinales van het EK 2022. De kwartfinales volgen direct op de groepsfase.  

  Zweden – Zwitserland bij NPO 1 (Nederland 1)

  Zweden – Zwitserland kijk je bij NPO 1 (Nederland 1). Je kijkt de wedstrijd hier: Wil je weten wanneer de Oranje Leeuwinnen in actie komen tijdens dit EK? Bekijk dan het speelschema van de Oranje Leeuwinnen. Ook kun je de poule van de Oranje Leeuwinnen bekijken. Op zoek naar de poule en speelschema van België? Bekijk dan de poule en speelschema van de Red Flames.

  EK vrouwen op TV

  Er doen in totaal 16 landen mee aan het EK vrouwenvoetbal 2022. Zweden en Zwitserland zitten in Poule C tijdens het EK 2022. De overige twee landen zijn Nederland en Zweden. In iedere poule gaan de nummers één en twee door naar de knock-outfase van het EK. De andere twee teams liggen eruit en keren huiswaarts. Na de poulefase gaat het EK 2022 verder met de kwartfinale. Wil je geen wedstrijd missen dit EK? Bekijk dan onze pagina EK vrouwen 2022 op tv. Daar lees je onder meer hoe je de wedstrijd Zweden vrouwen – Zwitserland vrouwen kunt kijken:
  • Op tv
  • Online
  • Livestream
  • Vanuit het buitenland
  • Op je mobiel of tablet
  • Met een app
  Bovendien vind je allerlei informatie over uitzendingen rondom het EK 2022 voor vrouwen. Zo kun je bijvoorbeeld kijken naar NOS Sport Studio Engeland.

  Samenvatting Zweden – Zwitserland | EK 2022 vrouwen in Engeland

  Wil je de wedstrijd tussen Zweden en Zwitserland in Poule C van het EK 2022 in Engeland terugkijken? Bekijk dan snel hoe je elke samenvatting van het EK 2022 in Engeland kunt kijken. Vlak na afloop van de wedstrijd komt de samenvatting van Zweden – Zwitserland online te staan. Dit zal ongeveer rond 18:52 uur zijn op woensdag 13 juli 2022.

  Zweden-Zwitserland |

  De wedstrijd tussen Zweden en Zwitserland wordt uitgezonden op NPO 1. Bij de meeste providers vind je die zender gewoon op de zender Nederland 1. Omdat de wedstrijd in de poulefase EK 2022 van het EK 2022 gewoon op het open net te zien is, kijk je de wedstrijd dus helemaal gratis. Meer over de wedstrijd:

  Over Zweden op het EK 2022:

  De Zweedse voetbalvrouwen zijn één van de favorieten voor de titel van EURO 2021 (EK 2022). Dit komt natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen. De dames staan op dit moment namelijk niet voor niets 2e op de FIFA World Ranking. Bovendien wist het Zweedse vrouwen voetbalelftal al één keer eerder Europees Kampioen te worden. Daarnaast doen ze vrijwel altijd mee aan alle grote toernooien (EK’s en WK’s) en weten daar meestal ook ver in het toernooi te komen.

  Over Zwitserland op het EK 2022:

  De Zwitsers zijn op papier misschien het zwakste land in deze poule, maar in de eerste wedstrijd haalden ze meteen een knap gelijkspel tegen Portugal. Nu staat grootmacht Zweden op het programma en de Zwitserse voetbalvrouwen zullen willen laten zien dat ze ook dat niveau aankunnen. Bovendien kwamen ze in de eerste poulewedstrijd goed uit de startblokken. Ze stonden binnen 5 minuten namelijk al met 2-0 voor.

  EK vrouwen op TV kijken

  Wil je weten welke wedstrijden er vandaag gespeeld worden op het EK voor vrouwen? Bekijk dan het volledige speelschema EK vrouwen 2022. Ook kun je onze pagina voetbal vandaag bekijken. Daar zie je precies welke voetbalwedstrijden er vandaag op welke zender uitgezonden worden. Daarnaast vertellen we je alles over waar je het EK vrouwenvoetbal op tv kunt kijken.

  EK vrouwenvoetbal in Engeland

  Het EK vrouwenvoetbal van 2022 duurt van 6 juli 2022 t/m 31 juli 2022. Op 31 juli wordt de finale van het EK 2022 gespeeld. Er doen in totaal 16 landen mee aan het EK 2022. De wedstrijd van tussen Zweden en  Zwitserland is een wedstrijd in Poule C. In totaal zijn er vier poules: De meeste tickets voor het EK in Engeland zijn al verkocht, maar er zijn nog wat kaarten beschikbaar. Wil je het EK 2022 in Engeland bezoeken? Bekijk dan alle tickets voor het EK 2022 (EURO 2021).

  Al het voetbal op tv

  Wil je daarnaast weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht: Providers Voetbal pakketten

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *