Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Wolverhampton Wanderers – West Ham United op tv | zaterdag 14 januari 2023

Wolverhampton Wanderers – West Ham United op tv | zaterdag 14 januari 2023

  Wolverhampton Wanderers – West Ham United op tv kijken? Op zaterdag 14 januari 2023 om 16:00 uur spelen Wolverhampton Wanderers en West Ham United tegen elkaar in de Premier League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Wolverhampton Wanderers: Molineux Stadium. Wil je de wedstrijd Wolverhampton Wanderers – West Ham United live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op VIAPLAY. Voor het oog van 32,050 toeschouwers in het Molineux Stadium nemen Wolverhampton Wanderers (Wolverhampton) en West Ham United (Londen) het tegen elkaar op. De aftrap is om 16:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Premier League.
  • Wie: Wolverhampton Wanderers – West Ham United op tv.
  • Wanneer: zaterdag 14 januari 2023.
  • Tijd: 16:00 uur.
  • Waar: Molineux Stadium, het stadion van Wolverhampton Wanderers.
  • Uitgezonden op: VIAPLAY (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Wolverhampton Wanderers - West Ham United op tv

  Wolverhampton Wanderers – West Ham United op tv

  Wil je Wolverhampton Wanderers – West Ham United op tv kijken? De wedstrijd tussen Wolverhampton Wanderers uit Wolverhampton en West Ham United uit Londen wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op VIAPLAY. De aftrap van de wedstrijd is om 16:00 uur. Om 15:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 17:50 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Wolverhampton Wanderers – West Ham United op TV
  • 15:45 uur, Voorbeschouwing
  • 16:00 uur : Wolverhampton Wanderers – West Ham United LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Wolverhampton Wanderers-West Ham United op tv

  Alles over de Premier League wedstrijd tussen Wolverhampton Wanderers en West Ham United:
  • Wolverhampton Wanderers staat op dit moment op plaats 19 in de Premier League.
  • West Ham United staat op dit moment op plaats 10 in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Wolverhampton Wanderers: “Molineux Stadium” (32,050 toeschouwers).
  • Competitie: Premier League, Engeland
  • De aftrap is om 16:00 uur.
  Wolverhampton Wanderers en West Ham United hebben regelmatig tegen elkaar gespeeld in de loop der jaren, met vele intense wedstrijden tussen de twee teams.

  Wolverhampton Wanderers – West Ham United op VIAPLAY

  De Premier League wedstrijd tussen Wolverhampton Wanderers en West Ham United is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op VIAPLAY. De aftrap van de wedstrijd is om 16:00 uur. Voor de Premier League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op VIAPLAY naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Wolverhampton Wanderers-West Ham United bij VIAPLAY:
  • 15:45 uur, voorbeschouwing.
  • 16:00 uur, Wolverhampton Wanderers -West Ham United LIVE
  • 17:50 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij VIAPLAY: Viaplay is een relatief nieuwe aabieder van voetbal. Wellicht dat je ze al kent van de Formule 1, waar ze ook de uitzendrechten op hebben. Viaplay heeft ook de rechten op de Duitse voetbalcompetitie. Je ziet daar dus de mooiste Bundesliga wedstrijden. Rondom de wedstrijden is een uitgebreide voor- en nabeschouwing te zien op Viaplay. Naast de Bundesliga kun je bij Viaplay ook terecht voor de Engelse competitie, de Premier League. Viaplay heeft dus een uitgebreid aanbod aan wedstrijden.

  Premier League op tv

  De match tussen Wolverhampton Wanderers en West Ham United is een wedstrijd in de Premier League (De voetbalcompetitie in Engeland). De Premier League is dit jaar ontzettend spannend! Het is een druk programma doordat we het winterse WK in Qatar hebben gehad. In Argentinie was het feestgedruis nauwelijks afgelopen of de voorbereiding van de competitie hervatting was alweer gestart. Door het overlijden van de Queen is er wat achterstand en daarom wordt er direct alweer gespeeld in Engeland. Voor velen is de Premier League de mooiste competitie die er is. Qua TV aandacht is het zeker de grootste competitie. Tot ver in Azie worden alle wedstrijden op de voet gevolgd. Dit weekend staat deze wedstrijd op het programma en je volgt hem gemakkelijk op TV via Viaplay.

  Wolverhampton Wanderers – West Ham United bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Wolverhampton Wanderers-West Ham United op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Wolverhampton Wanderers – West Ham United kijk je op VIAPLAY.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Wolverhampton Wanderers – West Ham United bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Wolverhampton Wanderers en West Ham United uit de Premier League (Engeland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Premier League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Engeland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Wolverhampton Wanderers – West Ham United kijken

  Wil je gratis naar Wolverhampton Wanderers tegen West Ham United kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Wolverhampton Wanderers-West Ham United gratis te bekijken.

  Livestream Wolverhampton Wanderers – West Ham United (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Wolverhampton Wanderers en West Ham United via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Wolverhampton Wanderers – West Ham United kijken

  De samenvatting van Wolverhampton Wanderers – West Ham United kijken? Wil je de wedstrijd tussen Wolverhampton Wanderers en West Ham United nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Premier League worden uitgezonden op VIAPLAY. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Wolverhampton Wanderers-West Ham United:
  Wanneer is Wolverhampton Wanderers – West Ham United op tv?

  De Premier League wedstrijd tussen Wolverhampton Wanderers en West Ham United wordt gespeeld op zaterdag 14 januari 2023.

  Hoe laat is Wolverhampton Wanderers – West Ham United op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Wolverhampton Wanderers en West Ham United is om 16:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Wolverhampton Wanderers – West Ham United live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Wolverhampton Wanderers (Wolverhampton) en West Ham United (Londen) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Wolverhampton Wanderers – West Ham United uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Wolverhampton Wanderers en West Ham United wordt uitgezonden op VIAPLAY.

  Op welke zender kan ik Wolverhampton Wanderers – West Ham United kijken?

  Je kijkt Wolverhampton Wanderers – West Ham United op VIAPLAY.

  Kan ik gratis naar Wolverhampton Wanderers en West Ham United op tv kijken?

  Bij sommige providers zit VIAPLAY in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Wolverhampton Wanderers – West Ham United kunt kijken.

  Kan ik Wolverhampton Wanderers – West Ham United ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Wolverhampton Wanderers -West Ham United zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *