Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Wolverhampton Wanderers – Tottenham Hotspur op tv | Premier League

Wolverhampton Wanderers – Tottenham Hotspur op tv | Premier League

  Wolverhampton Wanderers – Tottenham Hotspur op tv kijken? Op zaterdag 4 maart 2023 om 16:00 uur spelen Wolverhampton Wanderers en Tottenham Hotspur tegen elkaar in de Premier League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Wolverhampton Wanderers: Molineux Stadium. Wil je de wedstrijd Wolverhampton Wanderers – Tottenham Hotspur live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 32,050 toeschouwers in het Molineux Stadium nemen Wolverhampton Wanderers (Wolverhampton) en Tottenham Hotspur (Londen) het tegen elkaar op. De aftrap is om 16:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Premier League.
  • Wie: Wolverhampton Wanderers – Tottenham Hotspur op tv.
  • Wanneer: zaterdag 4 maart 2023.
  • Tijd: 16:00 uur.
  • Waar: Molineux Stadium, het stadion van Wolverhampton Wanderers.
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Wolverhampton Wanderers - Tottenham Hotspur op tv

  Wolverhampton Wanderers – Tottenham Hotspur op tv

  Wil je Wolverhampton Wanderers – Tottenham Hotspur op tv kijken? De wedstrijd tussen Wolverhampton Wanderers uit Wolverhampton en Tottenham Hotspur uit Londen wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 16:00 uur. Om 15:43 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 18:02 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Wolverhampton Wanderers – Tottenham Hotspur op TV
  • 15:43 uur, Voorbeschouwing
  • 16:00 uur : Wolverhampton Wanderers – Tottenham Hotspur LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Wolverhampton Wanderers-Tottenham Hotspur op tv

  Alles over de Premier League wedstrijd tussen Wolverhampton Wanderers en Tottenham Hotspur:
  • Wolverhampton Wanderers staat op dit moment op plaats 15e in de Premier League.
  • Tottenham Hotspur staat op dit moment op plaats 4e in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Wolverhampton Wanderers: “Molineux Stadium” (32,050 toeschouwers).
  • Competitie: Premier League, Engeland
  • De aftrap is om 16:00 uur.
  Wolverhampton-Tottenham belooft een interessante wedstrijd te worden. Wolverhampton Wanderers heeft al drie wedstrijden op rij niet weten te winnen en de degradatiezone komt daardoor steeds dichterbij. De Spurs zijn daarentegen goed bezig. De laatste twee duels werden beiden gewonnen en van de laatste vijf wedstrijden won Tottenham er maar liefst vier. Daardoor staan ze nu op de 4e plek in de Premier League.

  Wolverhampton Wanderers – Tottenham Hotspur op Viaplay

  De Premier League wedstrijd tussen Wolverhampton Wanderers en Tottenham Hotspur is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 16:00 uur. Voor de Premier League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Wolverhampton Wanderers-Tottenham Hotspur bij Viaplay:
  • 15:43 uur, voorbeschouwing.
  • 16:00 uur, Wolverhampton Wanderers -Tottenham Hotspur LIVE
  • 18:02 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Viaplay: De tv-rechten voor de Premier League zijn in handen van Viaplay. Je kijkt alle wedstrijden uit de Engelse competitie dus live op Viaplay. Dit doe je via de app. Dit is een groot voordeel. Zo kun je namelijk meerdere wedstrijden tegelijkertijd kijken. Ook kun je eenvoudig schakelen tussen verschillende Premier League wedstrijden bij Viaplay. Tenslotte kun je via de Viaplay App eenvoudig een wedstrijd kiezen die jij op dat moment wilt kijken. Je kunt een Viaplay abonnement afsluiten bij onder andere KPN, T-Mobile, Ziggo en alle andere grote providers.

  Premier League op tv

  De match tussen Wolverhampton Wanderers en Tottenham Hotspur is een wedstrijd in de Premier League (De voetbalcompetitie in Engeland). De bekendste voetbalcompetitie ter wereld is natuurlijk de Premier League. Het is de voetbalcompetitie van Engeland. In de Premier League spelen heel veel grote clubs. Het is dan ook niet voor niets dat er vorig seizoen maar liefst twee Engelse clubs in de halve finale van de Champions League stonden. De beste spelers spelen vaak in Engeland. Daarnaast zijn er in Engeland een hoop club met een rijke historie. Liverpool, Arsenal, Manchester United en ga zo maar door. De Premier League is dus zeker de moeite waard om op tv te kijken.

  Wolverhampton Wanderers – Tottenham Hotspur bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Wolverhampton Wanderers-Tottenham Hotspur op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Wolverhampton Wanderers – Tottenham Hotspur kijk je op Viaplay.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Wolverhampton Wanderers – Tottenham Hotspur bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Wolverhampton Wanderers en Tottenham Hotspur uit de Premier League (Engeland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Premier League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Engeland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Wolverhampton Wanderers – Tottenham Hotspur kijken

  Wil je gratis naar Wolverhampton Wanderers tegen Tottenham Hotspur kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Wolverhampton Wanderers-Tottenham Hotspur gratis te bekijken.

  Livestream Wolverhampton Wanderers – Tottenham Hotspur (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Wolverhampton Wanderers en Tottenham Hotspur via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Wolverhampton Wanderers – Tottenham Hotspur kijken

  De samenvatting van Wolverhampton Wanderers – Tottenham Hotspur kijken? Wil je de wedstrijd tussen Wolverhampton Wanderers en Tottenham Hotspur nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Premier League worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Wolverhampton Wanderers-Tottenham Hotspur:
  Wanneer is Wolverhampton Wanderers – Tottenham Hotspur op tv?

  De Premier League wedstrijd tussen Wolverhampton Wanderers en Tottenham Hotspur wordt gespeeld op zaterdag 4 maart 2023.

  Hoe laat is Wolverhampton Wanderers – Tottenham Hotspur op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Wolverhampton Wanderers en Tottenham Hotspur is om 16:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Wolverhampton Wanderers – Tottenham Hotspur live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Wolverhampton Wanderers (Wolverhampton) en Tottenham Hotspur (Londen) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Wolverhampton Wanderers – Tottenham Hotspur uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Wolverhampton Wanderers en Tottenham Hotspur wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik Wolverhampton Wanderers – Tottenham Hotspur kijken?

  Je kijkt Wolverhampton Wanderers – Tottenham Hotspur op Viaplay.

  Kan ik gratis naar Wolverhampton Wanderers en Tottenham Hotspur op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Wolverhampton Wanderers – Tottenham Hotspur kunt kijken.

  Kan ik Wolverhampton Wanderers – Tottenham Hotspur ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Wolverhampton Wanderers -Tottenham Hotspur zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *