Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Wolverhampton Wanderers – Manchester City op TV (woensdag 11 mei 2022)

Wolverhampton Wanderers – Manchester City op TV (woensdag 11 mei 2022)

  Wolverhampton Wanderers – Manchester City op TV kijken? Wil je de wedstrijd tussen Wolverhampton Wanderers en Manchester City live op TV kijken? De wedstrijd uit de Premier League wordt live uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. De Premier League wedstrijd wordt gespeeld in Molineux Stadium, het stadion van Wolverhampton Wanderers. De wedstrijd begint om 21:15.  
  • Wat: Wedstrijd in de Premier League ()
  • Wie: Wolverhampton Wanderers – Manchester City
  • Wanneer: woensdag 11 mei 2022
  • Tijd: 21:15.
  • Waar: Molineux Stadium (Stadion van Wolverhampton Wanderers)
  • Op TV: Ziggo Sport Voetbal
  Wolverhampton Wanderers - Manchester City op TV

  Wolverhampton Wanderers – Manchester City op TV

  De wedstrijd Wolverhampton Wanderers – Manchester City in de Premier League wordt gespeeld op woensdag 11 mei 2022. De wedstrijd begint om 21:15. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.
  • Wolverhampton Wanderers – Manchester City op TV
  • 21:05: Voorbeschouwing
  • 21:15 : Wolverhampton Wanderers – Manchester City LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Wolverhampton Wanderers – Manchester City

  Alles over Wolverhampton Wanderers – Manchester City:
  • Wolverhampton Wanderers staat op dit moment achtste in de Premier League.
  • Manchester City staat op dit moment eerste in de Premier League.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Wolverhampton Wanderers, Molineux Stadium.
  • Competitie: Premier League, .

  Wolverhampton Wanderers – Manchester City bij Ziggo Sport Voetbal

  Wolverhampton Wanderers – Manchester City kijk je bij Ziggo Sport Voetbal. Je kijkt de wedstrijd hier:

  Premier League op TV

  De Premier League is de hoogste Engelse voetbalcompetitie. Daarin spelen veel grote clubs als Arsenal, Manchester City, Liverpool, Manchester United, Chelsea en Tottenham Hotspur. Er zijn dus haast geen kleine wedstrijden meer in de Premier League. Hierdoor kijk je wekelijks wel naar een mooie wedstrijd op tv. De Premier League wordt niet voor niets als de mooiste voetbalcompetitie ter wereld gezien. Met veel grote sterren, veel Nederlandse Internationals, mooie stadions en een uitzinnig publiek. De Premier League op tv kijken is dus echt de moeite waard.

  Wolverhampton Wanderers – Manchester City GRATIS kijken

  Je kunt de wedstrijd soms ook gratis kijken. Zo hebben Ziggo klanten gratis ESPN 1 en Ziggo kanaal 14 in hun pakket. KPN abonnees hebben gratis ESPN 1 in hun pakket. Op deze manier kun je dus gratis naar Wolverhampton Wanderers – Manchester City kijken.

  Voetbal op TV kijken

  Wil je weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht: Providers Voetbal pakketten

  Samenvatting Wolverhampton Wanderers – Manchester City

  Wil je de wedstrijd Wolverhampton Wanderers – Manchester City van woensdag 11 mei 2022 nog eens rustig terugkijken? De samenvattingen van de Premier League zijn te zien bij Ziggo Sport Voetbal. Daarnaast worden samenvattingen ook vaak uitgezonden op de NPO (Nederland 1, 2 of 3). Zo kijk je bij NOS Studio Sport Eredivisie alle wedstrijden uit de Eredivisie. Dit is natuurlijk iedere zondag om 19:00 uur. Bij doordeweekse wedstrijden is er ‘s avonds laat ook een NOS Studio Eredivisie. Je kunt de samenvatting van Wolverhampton Wanderers – Manchester City dus sowieso bij Ziggo Sport Voetbal kijken. Daarnaast kijk je samenvattingen van de Eredivisie bij NOS Studio Sport Eredivisie.

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Vandaag kun je een hoop mooie voetbalwedstrijden op tv kijken. Bij Ziggo Sport en ESPN kijk je vandaag live naar de mooiste wedstrijden. Natuurlijk is er uitgebreid aandacht voor de kampioenswedstrijd van Ajax. Maar er staan ook een aantal mooie degradatie wedstrijden op het programma. Daarnaast wordt er ook nog Premier League uitgezonden en als kers op de taart is de finale van de Coppa Italia op tv te zien. Een goede voetbaldag dus! Bekijk het overzicht van alle voetbalwedstrijden op tv vandaag.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *