Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Willem II – Telstar op tv | Keuken Kampioen Divisie

Willem II – Telstar op tv | Keuken Kampioen Divisie

  Willem II – Telstar op tv kijken? Op vrijdag 19 augustus 2022 om 20:00 uur spelen Willem II en Telstar tegen elkaar in de Keuken Kampioen Divisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Willem II: Koning Willem II Stadion. Wil je de wedstrijd Willem II – Telstar live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 3. Voor het oog van 14,700 toeschouwers in het Koning Willem II Stadion nemen Willem II (Tilburg) en Telstar (Velsen-Ijmuiden) het tegen elkaar op. De aftrap is om 20:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie.
  • Wie: Willem II – Telstar op tv.
  • Wanneer: vrijdag 19 augustus 2022.
  • Tijd: 20:00 uur.
  • Waar: Koning Willem II Stadion, het stadion van Willem II.
  • Uitgezonden op: ESPN 3 (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Willem II - Telstar op tv

  Willem II – Telstar op tv

  Wil je Willem II – Telstar op tv kijken? De wedstrijd tussen Willem II uit Tilburg en Telstar uit Velsen-Ijmuiden wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN 3. De aftrap van de wedstrijd is om 20:00 uur. Om 19:40 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 21:55 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Willem II – Telstar op TV
  • 19:40 uur, Voorbeschouwing
  • 20:00 uur : Willem II – Telstar LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Willem II-Telstar op tv

  Alles over de Keuken Kampioen Divisie wedstrijd tussen Willem II en Telstar:
  • Willem II staat op dit momentdertiende in de Keuken Kampioen Divisie.
  • Telstar staat op dit moment vijftiende in de Keuken Kampioen Divisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Willem II: “Koning Willem II Stadion” (14,700 toeschouwers).
  • Competitie: Keuken Kampioen Divisie, Nederland
  • De aftrap is om 20:00 uur.
  Willem II – Telstar is een wedstrijd tussen twee clubs die dit seizoen een valse start hebben gemaakt. Beide teams hebben pas 1 punt uit twee wedstrijden en hadden toch eigenlijk op meer gehoopt. Daardoor zijn beide clubs erop gebrand om in deze wedstrijd punten te gaan pakken.

  Willem II – Telstar op ESPN 3

  De Keuken Kampioen Divisie wedstrijd tussen Willem II en Telstar is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN 3. De aftrap van de wedstrijd is om 20:00 uur. Voor de Keuken Kampioen Divisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN 3 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Willem II-Telstar bij ESPN 3:
  • 19:40 uur, voorbeschouwing.
  • 20:00 uur, Willem II -Telstar LIVE
  • 21:55 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij ESPN 3: ESPN heeft al jaren de uitzendrechten op de Nederlandse Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie. Daardoor kijk je al het voetbal van Nederlandse bodem live bij ESPN. Bovendien zijn er regelmatig interessante documentaires op ESPN. Naast de livewedstrijden kijk je ook naar uitgebreide voor- en nabeschouwingen. Tenslotte zijn er na afloop van de wedstrijden uitgebreide samenvattingen te zien en ook is er ruim aandacht voor interviews met spelers.

  Keuken Kampioen Divisie op tv

  De match tussen Willem II en Telstar is een wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie (De voetbalcompetitie in Nederland).

  Willem II – Telstar bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Willem II-Telstar op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Willem II – Telstar kijk je op ESPN 3.

  Willem II – Telstar bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Willem II en Telstar uit de Keuken Kampioen Divisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Keuken Kampioen Divisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Willem II – Telstar kijken

  Wil je gratis naar Willem II tegen Telstar kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Willem II-Telstar gratis te bekijken.

  Livestream Willem II – Telstar (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Willem II en Telstar via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Willem II – Telstar kijken

  De samenvatting van Willem II – Telstar kijken? Wil je de wedstrijd tussen Willem II en Telstar nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Keuken Kampioen Divisie worden uitgezonden op ESPN 3. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Willem II-Telstar:
  Wanneer is Willem II – Telstar op tv?

  De Keuken Kampioen Divisie wedstrijd tussen Willem II en Telstar wordt gespeeld op vrijdag 19 augustus 2022.

  Hoe laat is Willem II – Telstar op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Willem II en Telstar is om 20:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Willem II – Telstar live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Willem II (Tilburg) en Telstar (Velsen-Ijmuiden) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Willem II – Telstar uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Willem II en Telstar wordt uitgezonden op ESPN 3.

  Op welke zender kan ik Willem II – Telstar kijken?

  Je kijkt Willem II – Telstar op ESPN 3.

  Kan ik gratis naar Willem II en Telstar op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN 3 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Willem II – Telstar kunt kijken.

  Kan ik Willem II – Telstar ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Willem II -Telstar zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *