Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Willem II – FC Utrecht op TV (zondag 15 mei 2022)

Willem II – FC Utrecht op TV (zondag 15 mei 2022)

  Willem II – FC Utrecht op TV kijken? Wil je de wedstrijd tussen Willem II en FC Utrecht live op TV kijken? De wedstrijd uit de Eredivisie wordt live uitgezonden op ESPN Extra. De Eredivisie wedstrijd wordt gespeeld in Koning Willem II Stadion, het stadion van Willem II. De wedstrijd begint om 14:30 uur.  
  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie (Nederland)
  • Wie: Willem II – FC Utrecht
  • Wanneer: zondag 15 mei 2022
  • Tijd: 14:30 uur.
  • Waar: Koning Willem II Stadion (Stadion van Willem II)
  • Op TV: ESPN Extra
  Willem II - FC Utrecht op TV

  Willem II – FC Utrecht op TV

  De wedstrijd Willem II – FC Utrecht in de Eredivisie wordt gespeeld op zondag 15 mei 2022. De wedstrijd begint om 14:30 uur. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.
  • Willem II – FC Utrecht op TV
  • 13:30: Voorbeschouwing
  • 14:30 uur : Willem II – FC Utrecht LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Willem II – FC Utrecht

  Alles over Willem II – FC Utrecht:
  • Willem II staat op dit moment zeventiende in de Eredivisie.
  • FC Utrecht staat op dit moment zevende in de Eredivisie.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Willem II, Koning Willem II Stadion.
  • Competitie: Eredivisie, Nederland.
  Willem II tegen Utrecht is een wedstrijd die zeker ergens om gaat. Niet zozeer voor Utrecht, zij zijn al zeker van de play-offs om Europees voetbal. Willem II daarentegen staat op dit moment op de zeventiende plek en deze plek zorgt voor rechtstreekse degradatie naar de Keuken Kampioen Divisie. Willem II zal er natuurlijk alles aan doen om degradatie naar de KKD te ontlopen. Daarom zal de wedstrijd van Utrecht -Willem II een om mooie wedstrijd zijn om op televisie te kijken.

  Willem II – FC Utrecht bij ESPN Extra

  Willem II – FC Utrecht kijk je bij ESPN Extra. Je kijkt de wedstrijd hier:

  Eredivisie op TV

  Op de laatste speeldag in de Nederlandse Eredivisie wordt beslist welke teams Europees voetbal gaan spelen en welke niet. Bovendien wordt uitgemaakt welke clubs volgend jaar in de tweede divisie (de KKD) moeten beginnen. De strijd om degradatie en de play-offs voor Europees voetbal is nog in volle gang. Een goede reden dus om naar de Nederlandse Eredivisie op TV te kijken. De laatste speelronde van de Eredivisie belooft in ieder geval een reuze spannende te worden.

  Willem II – FC Utrecht GRATIS kijken

  Je kunt de wedstrijd soms ook gratis kijken. Zo hebben Ziggo klanten gratis ESPN 1 en Ziggo kanaal 14 in hun pakket. KPN abonnees hebben gratis ESPN 1 in hun pakket. Op deze manier kun je dus gratis naar Willem II – FC Utrecht kijken.

  Voetbal op TV kijken

  Wil je weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht: Providers Voetbal pakketten

  Samenvatting Willem II – FC Utrecht

  Samenvatting Willem II-FC Utrecht kijken? Wil je de wedstrijd Willem II – FC Utrecht van zondag 15 mei 2022 nog eens rustig op je gemak terugkijken? De samenvattingen van de Eredivisie zijn te zien bij ESPN Extra. In de samenvatting van Willem II tegen FC Utrecht zie je alle hoogtepunten, doelpunten en andere mooie momenten uit de wedstrijd. Bovendien zie je na afloop soms interviews met de spelers.

  Samenvattingen Eredivisie

  Daarnaast worden samenvattingen ook vaak uitgezonden op de NPO (Nederland 1, 2 of 3). Zo kijk je bij NOS Studio Sport Eredivisie alle wedstrijden uit de Eredivisie. Dit is natuurlijk iedere zondag om 19:00 uur. Bij doordeweekse wedstrijden is er ‘s avonds laat ook een NOS Studio Eredivisie.

  Voetbalwedstrijden vandaag

  We hebben vandaag weer een boordevol voetbalprogramma voor je in de aanbieding. Allereerst is het natuurlijk de laatste speeldag van de Eredivisie. Je wilt de ontknoping van de belangrijkste Nederlandse voetbalcompetitie natuurlijk niet missen. Bovendien kunnen er in het buitenland een aantal clubs kampioen worden. In Italië en Engeland kan het kampioenschap beslist worden. Als kers op de taart wordt ook nog de FA-cup finale voor vrouwen gespeeld. Een mooie dag voor de voetballiefhebber dus. Bekijk het volledige programma voetbalwedstrijden vandaag. Overzicht voetbal vandaag op tv:

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *