Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Willem II – ADO den Haag op tv | vrijdag 2 september 2022

Willem II – ADO den Haag op tv | vrijdag 2 september 2022

  Willem II – ADO den Haag op tv kijken? Op vrijdag 2 september 2022 om 20:00 uur spelen Willem II en ADO den Haag tegen elkaar in de Keuken Kampioen Divisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Willem II: Koning Willem II Stadion. Wil je de wedstrijd Willem II – ADO den Haag live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 4. Voor het oog van 14,500 toeschouwers in het Koning Willem II Stadion nemen Willem II (Tilburg) en ADO den Haag (Den Haag) het tegen elkaar op. De aftrap is om 20:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie.
  • Wie: Willem II – ADO den Haag op tv.
  • Wanneer: vrijdag 2 september 2022.
  • Tijd: 20:00 uur.
  • Waar: Koning Willem II Stadion, het stadion van Willem II.
  • Uitgezonden op: ESPN 4 (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Willem II - ADO den Haag op tv

  Willem II – ADO den Haag op tv

  Wil je Willem II – ADO den Haag op tv kijken? De wedstrijd tussen Willem II uit Tilburg en ADO den Haag uit Den Haag wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN 4. De aftrap van de wedstrijd is om 20:00 uur. Om 19:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 21:50 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Willem II – ADO den Haag op TV
  • 19:45 uur, Voorbeschouwing
  • 20:00 uur : Willem II – ADO den Haag LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Willem II-ADO den Haag op tv

  Alles over de Keuken Kampioen Divisie wedstrijd tussen Willem II en ADO den Haag:
  • Willem II staat op dit momenttiende in de Keuken Kampioen Divisie.
  • ADO den Haag staat op dit moment zestiende in de Keuken Kampioen Divisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Willem II: “Koning Willem II Stadion” (14,500 toeschouwers).
  • Competitie: Keuken Kampioen Divisie, Nederland
  • De aftrap is om 20:00 uur.

  Willem II – ADO den Haag op ESPN 4

  De Keuken Kampioen Divisie wedstrijd tussen Willem II en ADO den Haag is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN 4. De aftrap van de wedstrijd is om 20:00 uur. Voor de Keuken Kampioen Divisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN 4 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Willem II-ADO den Haag bij ESPN 4:
  • 19:45 uur, voorbeschouwing.
  • 20:00 uur, Willem II -ADO den Haag LIVE
  • 21:50 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij ESPN 4: De Keuken Kampioen Divisie kijk je live op ESPN. Naast de Nederlandse Eredivisie heeft ESPN ook de rechten voor de KKD, ofwel de eerste divisie. Bij ESPN volg je dus op de voet welke clubs strijden om het kampioenschap in de eerste divisie en voor een periodetitel. Bovendien kun je zo goed in de gaten houden welke clubs je volgend jaar op het hoogste niveau terug gaat zien.

  Keuken Kampioen Divisie op tv

  De match tussen Willem II en ADO den Haag is een wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie (De voetbalcompetitie in Nederland).

  Willem II – ADO den Haag bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Willem II-ADO den Haag op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Willem II – ADO den Haag kijk je op ESPN 4.

  Willem II – ADO den Haag bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Willem II en ADO den Haag uit de Keuken Kampioen Divisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Keuken Kampioen Divisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Willem II – ADO den Haag kijken

  Wil je gratis naar Willem II tegen ADO den Haag kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Willem II-ADO den Haag gratis te bekijken.

  Livestream Willem II – ADO den Haag (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Willem II en ADO den Haag via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Willem II – ADO den Haag kijken

  De samenvatting van Willem II – ADO den Haag kijken? Wil je de wedstrijd tussen Willem II en ADO den Haag nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Keuken Kampioen Divisie worden uitgezonden op ESPN 4. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Willem II-ADO den Haag:
  Wanneer is Willem II – ADO den Haag op tv?

  De Keuken Kampioen Divisie wedstrijd tussen Willem II en ADO den Haag wordt gespeeld op vrijdag 2 september 2022.

  Hoe laat is Willem II – ADO den Haag op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Willem II en ADO den Haag is om 20:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Willem II – ADO den Haag live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Willem II (Tilburg) en ADO den Haag (Den Haag) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Willem II – ADO den Haag uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Willem II en ADO den Haag wordt uitgezonden op ESPN 4.

  Op welke zender kan ik Willem II – ADO den Haag kijken?

  Je kijkt Willem II – ADO den Haag op ESPN 4.

  Kan ik gratis naar Willem II en ADO den Haag op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN 4 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Willem II – ADO den Haag kunt kijken.

  Kan ik Willem II – ADO den Haag ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Willem II -ADO den Haag zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *