Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » West Ham United Vrouwen – Arsenal Vrouwen

West Ham United Vrouwen – Arsenal Vrouwen

  West Ham United Vrouwen – Arsenal Vrouwen op tv kijken? Op zondag 5 februari 2023 om 19:40 uur spelen West Ham United Vrouwen en Arsenal Vrouwen tegen elkaar in de Women’s Super League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van West Ham United Vrouwen: Chigwell Construction Stadium. Wil je de wedstrijd West Ham United Vrouwen – Arsenal Vrouwen live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 6,078 toeschouwers in het Chigwell Construction Stadium nemen West Ham United Vrouwen (Londen) en Arsenal Vrouwen (Londen) het tegen elkaar op. De aftrap is om 19:40 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Women’s Super League.
  • Wie: West Ham United Vrouwen – Arsenal Vrouwen op tv.
  • Wanneer: zondag 5 februari 2023.
  • Tijd: 19:40 uur.
  • Waar: Chigwell Construction Stadium, het stadion van West Ham United Vrouwen.
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  West Ham United Vrouwen - Arsenal Vrouwen op tv

  West Ham United Vrouwen – Arsenal Vrouwen op tv

  Wil je West Ham United Vrouwen – Arsenal Vrouwen op tv kijken? De wedstrijd tussen West Ham United Vrouwen uit Londen en Arsenal Vrouwen uit Londen wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 19:40 uur. Om 19:25 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 21:45 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • West Ham United Vrouwen – Arsenal Vrouwen op TV
  • 19:25 uur, Voorbeschouwing
  • 19:40 uur : West Ham United Vrouwen – Arsenal Vrouwen LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over West Ham United Vrouwen-Arsenal Vrouwen op tv

  Alles over de Women’s Super League wedstrijd tussen West Ham United Vrouwen en Arsenal Vrouwen:
  • West Ham United Vrouwen staat op dit moment op plaats 7e in de Women’s Super League.
  • Arsenal Vrouwen staat op dit moment op plaats 3e in de Women’s Super League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van West Ham United Vrouwen: “Chigwell Construction Stadium” (6,078 toeschouwers).
  • Competitie: Women’s Super League, Engeland
  • De aftrap is om 19:40 uur.
  De dames van West Ham United krijgen deze week Arsenal op bezoek. In de Women Super League, de Premier League voor vrouwen, is het reuze spannend. Arsenal doet nog mee om het kampioenschap terwijl West Ham United is afgehaakt. De vorige twee wedstrijden van de vrouwen van West Ham United werden namelijk verloren. Kunnen ze aan die reeks een einde maken tegen Arsenal? Bij Arsenal zien we een aantal Oranje Leeuwinnen in actie. Pevlova en Miedema spelen namelijk bij Arsenal. Dit maakt West Ham United (v) – Arsenal (v) op tv extra interessant om te kijken.

  West Ham United Vrouwen – Arsenal Vrouwen op Viaplay

  De Women’s Super League wedstrijd tussen West Ham United Vrouwen en Arsenal Vrouwen is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 19:40 uur. Voor de Women’s Super League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma West Ham United Vrouwen-Arsenal Vrouwen bij Viaplay:
  • 19:25 uur, voorbeschouwing.
  • 19:40 uur, West Ham United Vrouwen -Arsenal Vrouwen LIVE
  • 21:45 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Viaplay: De uitzendrechten van het Engelse vrouwenvoetbal zijn in handen van Viaplay. Viaplay heeft sowieso veel aandacht voor het vrouwenvoetbal. Dit betekent dus ook dat jij de Premier League van het Engelse vrouwenvoetbal live kunt kijken op Viaplay. Je ziet de grootste sterren van het vrouwenvoetbal in actie bij Viaplay. Bovendien spelen er veel Oranje Leeuwinnen bij Engelse clubs. Dit maakt het natuurlijk nog interessanter om naar te kijken.

  Women’s Super League op tv

  De match tussen West Ham United Vrouwen en Arsenal Vrouwen is een wedstrijd in de Women’s Super League (De voetbalcompetitie in Engeland). Vandaag wordt er een wedstrijd uit de Women Super League (WSL) in Engeland uitgezonden. De hoogste vrouwen voetbalcompetitie in Engeland is een hele mooie competitie waar sommige van de beste vrouwen voetbalteams ter wereld in spelen. De competitie bestaat uit 12 clubs. Alle grote clubs van Engeland hebben ook een dameselftal actief op het hoogste niveau. Onder andere Manchester City, Manchester United, Arsenal, Chelsea, Tottenham Hotspur en Liverpool hebben een vrouwenelftal in de Engelse competitie.

  West Ham United Vrouwen – Arsenal Vrouwen bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je West Ham United Vrouwen-Arsenal Vrouwen op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd West Ham United Vrouwen – Arsenal Vrouwen kijk je op Viaplay.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  West Ham United Vrouwen – Arsenal Vrouwen bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen West Ham United Vrouwen en Arsenal Vrouwen uit de Women’s Super League (Engeland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Women’s Super League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Engeland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS West Ham United Vrouwen – Arsenal Vrouwen kijken

  Wil je gratis naar West Ham United Vrouwen tegen Arsenal Vrouwen kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om West Ham United Vrouwen-Arsenal Vrouwen gratis te bekijken.

  Livestream West Ham United Vrouwen – Arsenal Vrouwen (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen West Ham United Vrouwen en Arsenal Vrouwen via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting West Ham United Vrouwen – Arsenal Vrouwen kijken

  De samenvatting van West Ham United Vrouwen – Arsenal Vrouwen kijken? Wil je de wedstrijd tussen West Ham United Vrouwen en Arsenal Vrouwen nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Women’s Super League worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd West Ham United Vrouwen-Arsenal Vrouwen:
  Wanneer is West Ham United Vrouwen – Arsenal Vrouwen op tv?

  De Women’s Super League wedstrijd tussen West Ham United Vrouwen en Arsenal Vrouwen wordt gespeeld op zondag 5 februari 2023.

  Hoe laat is West Ham United Vrouwen – Arsenal Vrouwen op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen West Ham United Vrouwen en Arsenal Vrouwen is om 19:40 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt West Ham United Vrouwen – Arsenal Vrouwen live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen West Ham United Vrouwen (Londen) en Arsenal Vrouwen (Londen) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt West Ham United Vrouwen – Arsenal Vrouwen uitgezonden?

  De wedstrijd tussen West Ham United Vrouwen en Arsenal Vrouwen wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik West Ham United Vrouwen – Arsenal Vrouwen kijken?

  Je kijkt West Ham United Vrouwen – Arsenal Vrouwen op Viaplay.

  Kan ik gratis naar West Ham United Vrouwen en Arsenal Vrouwen op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar West Ham United Vrouwen – Arsenal Vrouwen kunt kijken.

  Kan ik West Ham United Vrouwen – Arsenal Vrouwen ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast West Ham United Vrouwen -Arsenal Vrouwen zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *