Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » West Ham United – Manchester United op tv | Premier League

West Ham United – Manchester United op tv | Premier League

  West Ham United – Manchester United op tv kijken? Op zondag 7 mei 2023 om 20:00 uur spelen West Ham United en Manchester United tegen elkaar in de Premier League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van West Ham United: Olympisch Stadion. Wil je de wedstrijd West Ham United – Manchester United live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 62,500 toeschouwers in het Olympisch Stadion nemen West Ham United (Londen) en Manchester United (Manchester) het tegen elkaar op. De aftrap is om 20:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Premier League.
  • Wie: West Ham United – Manchester United op tv.
  • Wanneer: zondag 7 mei 2023.
  • Tijd: 20:00 uur.
  • Waar: Olympisch Stadion, het stadion van West Ham United.
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  West Ham United - Manchester United op tv

  West Ham United – Manchester United op tv

  Wil je West Ham United – Manchester United op tv kijken? De wedstrijd tussen West Ham United uit Londen en Manchester United uit Manchester wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 20:00 uur. Om 19:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 22:00 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • West Ham United – Manchester United op TV
  • 19:45 uur, Voorbeschouwing
  • 20:00 uur : West Ham United – Manchester United LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over West Ham United-Manchester United op tv

  Alles over de Premier League wedstrijd tussen West Ham United en Manchester United:
  • West Ham United staat op dit moment op plaats 15e in de Premier League.
  • Manchester United staat op dit moment op plaats 4e in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van West Ham United: “Olympisch Stadion” (62,500 toeschouwers).
  • Competitie: Premier League, Engeland
  • De aftrap is om 20:00 uur.

  West Ham United – Manchester United op Viaplay

  De Premier League wedstrijd tussen West Ham United en Manchester United is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 20:00 uur. Voor de Premier League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma West Ham United-Manchester United bij Viaplay:
  • 19:45 uur, voorbeschouwing.
  • 20:00 uur, West Ham United -Manchester United LIVE
  • 22:00 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Viaplay: De Premier League is live te zien bij Viaplay. Op één van de vele kanalen van Viaplay kun je de wedstrijden in de Premier League live kijken. Bovendien kijk je naar de voor- en nabeschouwing op Viaplay. Ook krijg je natuurlijk het laatste nieuws, achtergrondinformatie en statistieken te zien op Viaplay. Na afloop van de Premier League wedstrijden volgt ook een analyse. Viaplay is één van de nieuwste aanbieders op het gebied van sport in Nederland. Toch zet Viaplay meteen vol in op sport. De Premier League, de Formule 1 en ook de Duitse Bundesliga zijn live te zien op Viaplay.

  Premier League op tv

  De match tussen West Ham United en Manchester United is een wedstrijd in de Premier League (De voetbalcompetitie in Engeland). De Premier League is natuurlijk de allermooiste voetbalcompetitie ter wereld. Er spelen zoveel goede clubs in de Engelse competitie dat er eigenlijk altijd wel een topwedstrijd te zien is. De regerend kampioen is Manchester City en ook dit seizoen doen ze weer mee om de titel. Toch is Arsenal op dit moment de nummer 1. Manchester United is het vaakst kampioen geworden van de Premier League. Ook zij zijn nog in de race om het kampioenschap. De Premier League is spannender dan ooit. Redenen genoeg om de Premier League op tv te kijken.

  West Ham United – Manchester United bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je West Ham United-Manchester United op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd West Ham United – Manchester United kijk je op Viaplay.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  West Ham United – Manchester United bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen West Ham United en Manchester United uit de Premier League (Engeland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Premier League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Engeland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS West Ham United – Manchester United kijken

  Wil je gratis naar West Ham United tegen Manchester United kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om West Ham United-Manchester United gratis te bekijken.

  Livestream West Ham United – Manchester United (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen West Ham United en Manchester United via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting West Ham United – Manchester United kijken

  De samenvatting van West Ham United – Manchester United kijken? Wil je de wedstrijd tussen West Ham United en Manchester United nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Premier League worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag op tv | Overzicht

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd West Ham United-Manchester United:
  Wanneer is West Ham United – Manchester United op tv?

  De Premier League wedstrijd tussen West Ham United en Manchester United wordt gespeeld op zondag 7 mei 2023.

  Hoe laat is West Ham United – Manchester United op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen West Ham United en Manchester United is om 20:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt West Ham United – Manchester United live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen West Ham United (Londen) en Manchester United (Manchester) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt West Ham United – Manchester United uitgezonden?

  De wedstrijd tussen West Ham United en Manchester United wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik West Ham United – Manchester United kijken?

  Je kijkt West Ham United – Manchester United op Viaplay.

  Kan ik gratis naar West Ham United en Manchester United op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar West Ham United – Manchester United kunt kijken.

  Kan ik West Ham United – Manchester United ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast West Ham United -Manchester United zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *