Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » West Ham United – Manchester City op TV (zondag 15 mei 2022)

West Ham United – Manchester City op TV (zondag 15 mei 2022)

  West Ham United – Manchester City op TV kijken? Wil je de wedstrijd tussen West Ham United en Manchester City live op TV kijken? De wedstrijd uit de Premier League wordt live uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. De Premier League wedstrijd wordt gespeeld in Olympisch Stadion, het stadion van West Ham United. De wedstrijd begint om 15:00 uur.  
  • Wat: Wedstrijd in de Premier League (Engeland)
  • Wie: West Ham United – Manchester City
  • Wanneer: zondag 15 mei 2022
  • Tijd: 15:00 uur.
  • Waar: Olympisch Stadion (Stadion van West Ham United)
  • Op TV: Ziggo Sport Voetbal
  West Ham United - Manchester City op TV

  West Ham United – Manchester City op TV

  De wedstrijd West Ham United – Manchester City in de Premier League wordt gespeeld op zondag 15 mei 2022. De wedstrijd begint om 15:00 uur. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.
  • West Ham United – Manchester City op TV
  • 14:55: Voorbeschouwing
  • 15:00 uur : West Ham United – Manchester City LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over West Ham United – Manchester City

  Alles over West Ham United – Manchester City:
  • West Ham United staat op dit moment zevende in de Premier League.
  • Manchester City staat op dit moment eerste in de Premier League.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van West Ham United, Olympisch Stadion.
  • Competitie: Premier League, Engeland.
  De wedstrijd tussen Manchester City en West Ham United is een wedstrijd in Engelse Premier League die er echt toe doet. Niet alleen kan Manchester City kampioen van Engeland worden, maar ook voor West Ham United is de wedstrijd belangrijk. De kampioenswedstrijd van Manchester City zal natuurlijk uitgebreid aandacht krijgen op tv. Voor West Ham United is het zaak om in de Engelse kampioenswedstrijd hun Europees voetbal veilig te stellen. De zevende plek waar ze nu staan geeft namelijk recht op de UEFA Conference League.

  West Ham United – Manchester City bij Ziggo Sport Voetbal

  West Ham United – Manchester City kijk je bij Ziggo Sport Voetbal. Je kijkt de wedstrijd hier:

  Premier League op TV

  De Engelse Premier League geldt natuurlijk als één van de allermooiste voetbalcompetities ter wereld. Met tal van topclubs, bekende spelers en attractief voetbal. Veel wereldsterren voetballen in de Premier League, of willen daar graag voetballen. De Premier League geldt namelijk als misschien wel de beste competitie ter wereld. Het is natuurlijk niet voor niets dat er zoveel geld in om gaat. Wil je een abonnement nemen op een buitenlandse competitie? Dan is de Engelse Premier de mooiste competitie om op tv te kijken. Het spel is hard, je ziet veel topspelers aan het werk en bovendien is het speltempo razend hoog.

  West Ham United – Manchester City GRATIS kijken

  Je kunt de wedstrijd soms ook gratis kijken. Zo hebben Ziggo klanten gratis ESPN 1 en Ziggo kanaal 14 in hun pakket. KPN abonnees hebben gratis ESPN 1 in hun pakket. Op deze manier kun je dus gratis naar West Ham United – Manchester City kijken.

  Voetbal op TV kijken

  Wil je weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht: Providers Voetbal pakketten

  Samenvatting West Ham United – Manchester City

  Samenvatting West Ham United-Manchester City kijken? Wil je de wedstrijd West Ham United – Manchester City van zondag 15 mei 2022 nog eens rustig op je gemak terugkijken? De samenvattingen van de Premier League zijn te zien bij Ziggo Sport Voetbal. In de samenvatting van West Ham United tegen Manchester City zie je alle hoogtepunten, doelpunten en andere mooie momenten uit de wedstrijd. Bovendien zie je na afloop soms interviews met de spelers.

  Samenvattingen Eredivisie

  Daarnaast worden samenvattingen ook vaak uitgezonden op de NPO (Nederland 1, 2 of 3). Zo kijk je bij NOS Studio Sport Eredivisie alle wedstrijden uit de Eredivisie. Dit is natuurlijk iedere zondag om 19:00 uur. Bij doordeweekse wedstrijden is er ‘s avonds laat ook een NOS Studio Eredivisie.

  Voetbalwedstrijden vandaag

  We hebben vandaag weer een boordevol voetbalprogramma voor je in de aanbieding. Allereerst is het natuurlijk de laatste speeldag van de Eredivisie. Je wilt de ontknoping van de belangrijkste Nederlandse voetbalcompetitie natuurlijk niet missen. Bovendien kunnen er in het buitenland een aantal clubs kampioen worden. In Italië en Engeland kan het kampioenschap beslist worden. Als kers op de taart wordt ook nog de FA-cup finale voor vrouwen gespeeld. Een mooie dag voor de voetballiefhebber dus. Bekijk het volledige programma voetbalwedstrijden vandaag. Overzicht voetbal vandaag op tv:

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *