Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » West Ham United – Chelsea F.C. | Premier League

West Ham United – Chelsea F.C. | Premier League

  West Ham United – Chelsea F.C. op tv kijken? Op zaterdag 11 februari 2023 om 13:30 uur spelen West Ham United en Chelsea F.C. tegen elkaar in de Premier League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van West Ham United: London Stadium. Wil je de wedstrijd West Ham United – Chelsea F.C. live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 66,000 toeschouwers in het London Stadium nemen West Ham United (Londen) en Chelsea F.C. (Londen) het tegen elkaar op. De aftrap is om 13:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Premier League.
  • Wie: West Ham United – Chelsea F.C. op tv.
  • Wanneer: zaterdag 11 februari 2023.
  • Tijd: 13:30 uur.
  • Waar: London Stadium, het stadion van West Ham United.
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  West Ham United - Chelsea F.C. op tv

  West Ham United – Chelsea F.C. op tv

  Wil je West Ham United – Chelsea F.C. op tv kijken? De wedstrijd tussen West Ham United uit Londen en Chelsea F.C. uit Londen wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 13:30 uur. Om 13:15 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 15:30 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • West Ham United – Chelsea F.C. op TV
  • 13:15 uur, Voorbeschouwing
  • 13:30 uur : West Ham United – Chelsea F.C. LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over West Ham United-Chelsea F.C. op tv

  Alles over de Premier League wedstrijd tussen West Ham United en Chelsea F.C.:
  • West Ham United staat op dit moment op plaats 16e in de Premier League.
  • Chelsea F.C. staat op dit moment op plaats 9e in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van West Ham United: “London Stadium” (66,000 toeschouwers).
  • Competitie: Premier League, Engeland
  • De aftrap is om 13:30 uur.
  West Ham United krijgt het grote Chelsea op bezoek. Toch zijn er zeker kansen voor West Ham. Chelsea draait namelijk geen top seizoen en staat daardoor “slechts” op de negende plek. West Ham United heeft het heel zwaar dit jaar. De club staat maar net boven de degradatiezone en dus zal de tweede seizoenshelft heel belangrijk worden voor West Ham. Mede daarom wordt West Ham-Chelsea een leuke wedstrijd op tv.

  West Ham United – Chelsea F.C. op Viaplay

  De Premier League wedstrijd tussen West Ham United en Chelsea F.C. is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 13:30 uur. Voor de Premier League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma West Ham United-Chelsea F.C. bij Viaplay:
  • 13:15 uur, voorbeschouwing.
  • 13:30 uur, West Ham United -Chelsea F.C. LIVE
  • 15:30 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Viaplay: Viaplay heeft sinds dit seizoen de uitzendrechten op de Premier League. Dit betekent dat je nu alle Premier League wedstrijden live op Viaplay kunt kijken. Je kunt een abonnement nemen op Viaplay bij KPN, Ziggo, Vodafone, T-Mobile en alle andere grote providers. Ook kun je ervoor kiezen om een abonnement bij Viaplay zelf af te sluiten. Dan kun je op telefoon, tablet, laptop of pc een livestream van de Premier League bij Viaplay kijken. Viaplay heeft veel kanalen dus ook als er wedstrijden tegelijkertijd zijn kun je altijd jouw favoriete wedstrijd kijken. Zo hoef je dus nooit meer een wedstrijd te missen in de Premier League.

  Premier League op tv

  De match tussen West Ham United en Chelsea F.C. is een wedstrijd in de Premier League (De voetbalcompetitie in Engeland). De mooiste voetbalcompetitie ter wereld is natuurlijk de Engelse Premier League. Er zijn geen kleine clubs in Engeland en dat maakt het extra leuk om naar te kijken. Iedere week is er daardoor wel een topper in Engeland op tv te zien. Liverpool, Arsenal, Manchester City, Manchester United, Tottenham Hotspur, Chelsea en zo kunnen we nog wel even doorgaan. De Premier League is dus zeker de moeite waard om in zijn geheel op tv te kijken. De competitie is ieder jaar weer onwijs spannend omdat er zoveel clubs zijn die kampioen kunnen worden. In de Premier League wordt iedere wedstrijd op het scherpst van de snede gespeeld. Iedere wedstrijd is zwaarbevochten en dat maakt de competitie dus de moeite waard om op tv te kijken.

  West Ham United – Chelsea F.C. bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je West Ham United-Chelsea F.C. op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd West Ham United – Chelsea F.C. kijk je op Viaplay.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  West Ham United – Chelsea F.C. bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen West Ham United en Chelsea F.C. uit de Premier League (Engeland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Premier League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Engeland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS West Ham United – Chelsea F.C. kijken

  Wil je gratis naar West Ham United tegen Chelsea F.C. kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om West Ham United-Chelsea F.C. gratis te bekijken.

  Livestream West Ham United – Chelsea F.C. (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen West Ham United en Chelsea F.C. via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting West Ham United – Chelsea F.C. kijken

  De samenvatting van West Ham United – Chelsea F.C. kijken? Wil je de wedstrijd tussen West Ham United en Chelsea F.C. nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Premier League worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd West Ham United-Chelsea F.C.:
  Wanneer is West Ham United – Chelsea F.C. op tv?

  De Premier League wedstrijd tussen West Ham United en Chelsea F.C. wordt gespeeld op zaterdag 11 februari 2023.

  Hoe laat is West Ham United – Chelsea F.C. op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen West Ham United en Chelsea F.C. is om 13:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt West Ham United – Chelsea F.C. live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen West Ham United (Londen) en Chelsea F.C. (Londen) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt West Ham United – Chelsea F.C. uitgezonden?

  De wedstrijd tussen West Ham United en Chelsea F.C. wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik West Ham United – Chelsea F.C. kijken?

  Je kijkt West Ham United – Chelsea F.C. op Viaplay.

  Kan ik gratis naar West Ham United en Chelsea F.C. op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar West Ham United – Chelsea F.C. kunt kijken.

  Kan ik West Ham United – Chelsea F.C. ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast West Ham United -Chelsea F.C. zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *