Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » West Ham United – AZ op tv | UEFA Conference League

West Ham United – AZ op tv | UEFA Conference League

  West Ham United – AZ op tv kijken? Op donderdag 11 mei 2023 om 21:00 uur spelen West Ham United en AZ tegen elkaar in de UEFA Conference League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van West Ham United: Olympisch Stadion. Wil je de wedstrijd West Ham United (Engeland) – AZ (Nederland) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Veronica. De wedstrijd wordt gespeeld voor 62.500  toeschouwers. In het Olympisch Stadion nemen West Ham United (Engeland, Londen) en AZ (Nederland, Alkmaar) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook West Ham United – AZ via een livestream kijken. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de UEFA Conference League.
  • Wie: West Ham United – AZ op tv.
  • Wanneer: donderdag 11 mei 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Olympisch Stadion, het stadion van West Ham United.
  • Uitgezonden op: Veronica.
  • Kijk live: bij KPN | Ziggo | T-Mobile
  West Ham United - AZ op tv

  West Ham United – AZ op tv

  Wil je West Ham United – AZ op tv kijken? De wedstrijd tussen West Ham United uit Engeland en AZ uit Nederland wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Veronica. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op Veronica een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • West Ham United – AZ op TV
  • 20:30 uur: Voorbeschouwing West Ham United – AZ
  • 21:00 uur : West Ham United – AZ LIVE
  • 23:05 uur: Nabeschouwing West Ham United – AZ

  Over West Ham United-AZ Livestream

  Alles over de UEFA Conference League wedstrijd tussen West Ham United en AZ:
  • West Ham United staat op dit momentvijftiende in de Premier League.
  • AZ staat op dit moment vierde in de Eredivisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van West Ham United: “Olympisch Stadion” (62.500  toeschouwers).
  • De thuisclub is West Ham United uit Engeland. West Ham United komt uit Londen in Engeland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Premier League.
  • De uitclub is AZ uit Nederland. West Ham United komt uit Alkmaar in Nederland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Eredivisie.
  • Competitie: UEFA Conference League
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  AZ is de enige Nederlandse club die nog in het Europese voetbal actief is. De club uit Alkmaar heeft de halve finale van de Conference League bereikt en neemt het daarin op tegen het Engelse West Ham United. West Ham United won ooit één keer de Europa Cup II. AZ daarentegen won nog nooit een Europese prijs. Toch doet AZ het de laatste jaren goed in het Europese voetbal. Kan AZ ook tegen de nummer vijftien uit de Premier League laten zien dat ze ook in het Europese voetbal ver kunnen komen? Bij West Ham United spelen een aantal ervaren spelers en internationals. Het zal voor AZ dan ook een lastige opgave worden. Toch staat West Ham “slechts” vijftiende in de Premier League en moet het ook nog oppassen om niet te degraderen. Zet West Ham vol in op de Conference League, of sparen ze de krachten voor de Premier League? West Ham-AZ op tv belooft een leuke wedstrijd te worden. Het duel is zowel op ESPN als op Veronica te zien.

  West Ham United – AZ op Veronica

  De UEFA Conference League wedstrijd tussen West Ham United en AZ is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Veronica. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de UEFA Conference League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Veronica naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma West Ham United-AZ bij Veronica:
  • donderdag 11 mei 2023
  • 21:00 uur, West Ham United -AZ (LIVE)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij Veronica. Na afloop zijn er interviews en analyses op Veronica.
  Voetbal bij Veronica: De Conference League wedstrijden worden live uitgezonden op ESPN en Veronica. Beide zenders besteden uitgebreid aandacht aan de Conference League wedstrijden op tv. Met een uitgebreide voor- en nabeschouwing, haarscherpe analyses, samenvattingen, interviews en nieuws ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de UEFA Conference League. Natuurlijk kijk je ook de Conference League wedstrijden live. Daarnaast is er natuurlijk extra veel aandacht voor AZ, de enige Nederlandse club die nog in het toernooi zit. De halve finales van de Conference League kijk je live op Veronica en ESPN. De wedstrijd wordt op zowel Veronica als op ESPN uitgezonden.

  UEFA Conference League op tv

  De match tussen West Ham United en AZ is een wedstrijd in de UEFA Conference League. De UEFA Conference League is de derde Europese competitie. Na de groepsfase volgt de knock-out fase. Inmiddels is de Conference League aangekomen bij de halve finales. Dit betekent dat er nog vier clubs in het toernooi zitten. Namens Nederland zit AZ nog in de Conference League. De andere drie clubs zijn West Ham United, Fiorentina en FC Basel. Het belooft een prachtige ontknoping van de UEFA Conference League te worden.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De UEFA Conference League wordt onder andere uitgezonden op Veronica. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN Veronica
  Europa League ESPN Veronica
  Champions League RTL 7 Ziggo Sport
  De UEFA Conference League wedstrijd tussen West Ham United en AZ is vanaf 21:00 uur live te zien op Veronica.

  West Ham United – AZ bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je West Ham United-AZ op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd West Ham United – AZ kijk je op Veronica.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  West Ham United – AZ bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen West Ham United en AZ uit de UEFA Conference League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de UEFA Conference League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS West Ham United – AZ kijken

  Wil je gratis naar West Ham United tegen AZ kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om West Ham United-AZ gratis te bekijken. De wedstrijd tussen West Ham United en AZ in de UEFA Conference League is te zien op Veronica.

  Livestream West Ham United – AZ (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen West Ham United en AZ via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting West Ham United – AZ kijken

  De samenvatting van West Ham United – AZ kijken? Wil je de wedstrijd tussen West Ham United en AZ nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de UEFA Conference League worden uitgezonden op Veronica. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is West Ham United – AZ op tv?

  Op welke zender kijk je de UEFA Conference League wedstrijd tussen West Ham United – AZ? De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt uitgezonden op Veronica. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is West Ham United – AZ op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbal Livestreams vandaag

  Naast West Ham United vs AZ zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd West Ham United-AZ:
  Wanneer is de West Ham United – AZ livestream?

  De UEFA Conference League wedstrijd tussen West Ham United en AZ wordt gespeeld op donderdag 11 mei 2023.

  Hoe laat is West Ham United – AZ op tv?

  De wedstrijd tussen West Ham United en AZ begint om 21:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt West Ham United – AZ live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen West Ham United uit Londen, Engeland en AZ (Alkmaar), Nederland wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt West Ham United – AZ via livestream uitgezonden?

  De wedstrijd tussen West Ham United en AZ wordt uitgezonden op Veronica.

  Op welke zender kan ik West Ham United – AZ kijken?

  Je kijkt West Ham United – AZ op Veronica.

  Kan ik gratis naar West Ham United en AZ op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Veronica in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar West Ham United – AZ kunt kijken.

  Kan ik West Ham United – AZ ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast West Ham United -AZ zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *