Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » West Ham United – Arsenal op tv | Premier League

West Ham United – Arsenal op tv | Premier League

  West Ham United – Arsenal op tv kijken? Op zondag 16 april 2023 om 15:00 uur spelen West Ham United en Arsenal tegen elkaar in de Premier League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van West Ham United: Olympisch Stadion. Wil je de wedstrijd West Ham United – Arsenal live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 66,000 toeschouwers in het Olympisch Stadion nemen West Ham United (Londen) en Arsenal (Londen) het tegen elkaar op. De aftrap is om 15:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Premier League.
  • Wie: West Ham United – Arsenal op tv.
  • Wanneer: zondag 16 april 2023.
  • Tijd: 15:00 uur.
  • Waar: Olympisch Stadion, het stadion van West Ham United.
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  West Ham United - Arsenal op tv

  West Ham United – Arsenal op tv

  Wil je West Ham United – Arsenal op tv kijken? De wedstrijd tussen West Ham United uit Londen en Arsenal uit Londen wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 15:00 uur. Om 14:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 17:01 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • West Ham United – Arsenal op TV
  • 14:45 uur, Voorbeschouwing
  • 15:00 uur : West Ham United – Arsenal LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over West Ham United-Arsenal op tv

  Alles over de Premier League wedstrijd tussen West Ham United en Arsenal:
  • West Ham United staat op dit moment op plaats 14e in de Premier League.
  • Arsenal staat op dit moment op plaats 1e in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van West Ham United: “Olympisch Stadion” (66,000 toeschouwers).
  • Competitie: Premier League, Engeland
  • De aftrap is om 15:00 uur.
  West Ham-Arsenal kijken? De nummer veertien krijgt de koploper uit de Premier League op bezoek. Arsenal droomt natuurlijk van het kampioenschap. Het gat met nummer twee, Man City, is zes punten. Manchester City heeft echter wel een wedstrijd minder gespeeld. Arsenal zal dan ook vol voor de overwinning spelen. Dit maakt de wedstrijd West Ham United – Arsenal vandaag dan ook extra interessant. Bovendien heeft West Ham United de midweekse wedstrijd tegen Gent nog in de benen zitten. Kan Arsenal hier van profiteren?

  West Ham United – Arsenal op Viaplay

  De Premier League wedstrijd tussen West Ham United en Arsenal is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 15:00 uur. Voor de Premier League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma West Ham United-Arsenal bij Viaplay:
  • 14:45 uur, voorbeschouwing.
  • 15:00 uur, West Ham United -Arsenal LIVE
  • 17:01 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Viaplay: De Engelse competitie kijk je live op Viaplay. Naast onder andere de Bundesliga en de Formule 1 races kijk je ook naar de mooiste voetbalcompetitie bij Viaplay. De Premier League wordt live uitgezonden op Viaplay. Je kunt een abonnement op Viaplay afsluiten bij alle grote providers. Of je nou een abonnement hebt bij KPN, Ziggo, T-Mobile, T-Mobile of een andere grote provider, je kunt altijd een abonnement bij Viaplay afsluiten. Bovendien kun je er ook voor kiezen om een abonnement bij Viaplay zelf af te sluiten. Zo hoef je geen wedstrijd meer te missen en ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de Premier League.

  Premier League op tv

  De match tussen West Ham United en Arsenal is een wedstrijd in de Premier League (De voetbalcompetitie in Engeland). De Engelse Premier League wordt gezien als de mooiste voetbalcompetitie ter wereld. Dit is natuurlijk niet voor niets. Je vindt er niet alleen veel topclubs, ook de beste spelers ter wereld voetballen veelal in de Premier League. Ook op speeldag 31 van de 38 belooft het weer een waar voetbalspektakel te worden. Met nog acht wedstrijden te spelen kan de Premier League nog alle kanten op. Naast de strijd om het landskampioenschap tussen Arsenal en Manchester City staat er nog veel meer op het spel. Ook de strijd om de tickets voor Europees voetbal ligt nog helemaal open. Tenslotte is het ook onderin hartstikke spannend. Het verschil tussen de nummer 20 en 13 is namelijk maar acht punten. De komende weken gaan in de Premier League dus allesbepalend zijn.

  West Ham United – Arsenal bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je West Ham United-Arsenal op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd West Ham United – Arsenal kijk je op Viaplay.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  West Ham United – Arsenal bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen West Ham United en Arsenal uit de Premier League (Engeland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Premier League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Engeland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS West Ham United – Arsenal kijken

  Wil je gratis naar West Ham United tegen Arsenal kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om West Ham United-Arsenal gratis te bekijken.

  Livestream West Ham United – Arsenal (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen West Ham United en Arsenal via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting West Ham United – Arsenal kijken

  De samenvatting van West Ham United – Arsenal kijken? Wil je de wedstrijd tussen West Ham United en Arsenal nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Premier League worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd West Ham United-Arsenal:
  Wanneer is West Ham United – Arsenal op tv?

  De Premier League wedstrijd tussen West Ham United en Arsenal wordt gespeeld op zondag 16 april 2023.

  Hoe laat is West Ham United – Arsenal op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen West Ham United en Arsenal is om 15:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt West Ham United – Arsenal live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen West Ham United (Londen) en Arsenal (Londen) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt West Ham United – Arsenal uitgezonden?

  De wedstrijd tussen West Ham United en Arsenal wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik West Ham United – Arsenal kijken?

  Je kijkt West Ham United – Arsenal op Viaplay.

  Kan ik gratis naar West Ham United en Arsenal op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar West Ham United – Arsenal kunt kijken.

  Kan ik West Ham United – Arsenal ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast West Ham United -Arsenal zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *