Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » VVV-Venlo – PEC Zwolle op tv | Keuken Kampioen Divisie

VVV-Venlo – PEC Zwolle op tv | Keuken Kampioen Divisie

  VVV-Venlo – PEC Zwolle op tv kijken? Op zondag 21 augustus 2023 om 12:15 uur spelen VVV-Venlo en PEC Zwolle tegen elkaar in de Keuken Kampioen Divisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van VVV-Venlo: De Koel. Wil je de wedstrijd VVV-Venlo – PEC Zwolle live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN. Voor het oog van 8,000 toeschouwers in het De Koel nemen VVV-Venlo (Venlo) en PEC Zwolle (Zwolle) het tegen elkaar op. De aftrap is om 12:15 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie.
  • Wie: VVV-Venlo – PEC Zwolle op tv.
  • Wanneer: zondag 21 augustus 2023.
  • Tijd: 12:15 uur.
  • Waar: De Koel, het stadion van VVV-Venlo.
  • Uitgezonden op: ESPN (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  VVV-Venlo - PEC Zwolle op tv

  VVV-Venlo – PEC Zwolle op tv

  Wil je VVV-Venlo – PEC Zwolle op tv kijken? De wedstrijd tussen VVV-Venlo uit Venlo en PEC Zwolle uit Zwolle wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 12:15 uur. Om 11:55 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 14:10 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • VVV-Venlo – PEC Zwolle op TV
  • 11:55 uur, Voorbeschouwing
  • 12:15 uur : VVV-Venlo – PEC Zwolle LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over VVV-Venlo-PEC Zwolle op tv

  Alles over de Keuken Kampioen Divisie wedstrijd tussen VVV-Venlo en PEC Zwolle:
  • VVV-Venlo staat op dit momentvierde in de Keuken Kampioen Divisie.
  • PEC Zwolle staat op dit moment tweede in de Keuken Kampioen Divisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van VVV-Venlo: “De Koel” (8,000 toeschouwers).
  • Competitie: Keuken Kampioen Divisie, Nederland
  • De aftrap is om 12:15 uur.
  VVV Venlo – Zwolle is een wedstrijd tussen twee teams die maar wat graag terug willen keren in de Eredivisie. Beide clubs hebben tot nu toe bovendien alle wedstrijden gewonnen en dit maakt de wedstrijd tussen VVV en Zwolle tot een echte topwedstrijd. PEC staat op dit moment tweede en VVV vierde. Een echte topwedstrijd in de KKD dus.

  VVV-Venlo – PEC Zwolle op ESPN

  De Keuken Kampioen Divisie wedstrijd tussen VVV-Venlo en PEC Zwolle is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 12:15 uur. Voor de Keuken Kampioen Divisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma VVV-Venlo-PEC Zwolle bij ESPN:
  • 11:55 uur, voorbeschouwing.
  • 12:15 uur, VVV-Venlo -PEC Zwolle LIVE
  • 14:10 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij ESPN: ESPN heeft al jaren de uitzendrechten op de Nederlandse Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie. Daardoor kijk je al het voetbal van Nederlandse bodem live bij ESPN. Bovendien zijn er regelmatig interessante documentaires op ESPN. Naast de livewedstrijden kijk je ook naar uitgebreide voor- en nabeschouwingen. Tenslotte zijn er na afloop van de wedstrijden uitgebreide samenvattingen te zien en ook is er ruim aandacht voor interviews met spelers.

  Keuken Kampioen Divisie op tv

  De match tussen VVV-Venlo en PEC Zwolle is een wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie (De voetbalcompetitie in Nederland).

  VVV-Venlo – PEC Zwolle bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je VVV-Venlo-PEC Zwolle op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd VVV-Venlo – PEC Zwolle kijk je op ESPN.

  VVV-Venlo – PEC Zwolle bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen VVV-Venlo en PEC Zwolle uit de Keuken Kampioen Divisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Keuken Kampioen Divisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS VVV-Venlo – PEC Zwolle kijken

  Wil je gratis naar VVV-Venlo tegen PEC Zwolle kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om VVV-Venlo-PEC Zwolle gratis te bekijken.

  Livestream VVV-Venlo – PEC Zwolle (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen VVV-Venlo en PEC Zwolle via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting VVV-Venlo – PEC Zwolle kijken

  De samenvatting van VVV-Venlo – PEC Zwolle kijken? Wil je de wedstrijd tussen VVV-Venlo en PEC Zwolle nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Keuken Kampioen Divisie worden uitgezonden op ESPN. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd VVV-Venlo-PEC Zwolle:
  Wanneer is VVV-Venlo – PEC Zwolle op tv?

  De Keuken Kampioen Divisie wedstrijd tussen VVV-Venlo en PEC Zwolle wordt gespeeld op zondag 21 augustus 2023.

  Hoe laat is VVV-Venlo – PEC Zwolle op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen VVV-Venlo en PEC Zwolle is om 12:15 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt VVV-Venlo – PEC Zwolle live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen VVV-Venlo (Venlo) en PEC Zwolle (Zwolle) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt VVV-Venlo – PEC Zwolle uitgezonden?

  De wedstrijd tussen VVV-Venlo en PEC Zwolle wordt uitgezonden op ESPN.

  Op welke zender kan ik VVV-Venlo – PEC Zwolle kijken?

  Je kijkt VVV-Venlo – PEC Zwolle op ESPN.

  Kan ik gratis naar VVV-Venlo en PEC Zwolle op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar VVV-Venlo – PEC Zwolle kunt kijken.

  Kan ik VVV-Venlo – PEC Zwolle ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast VVV-Venlo -PEC Zwolle zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *