Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » VVV – Roda JC op tv | Keuken Kampioen Divisie

VVV – Roda JC op tv | Keuken Kampioen Divisie

  VVV – Roda JC op tv kijken? Op zondag 19 maart 2023 om 12:15 uur spelen VVV en Roda JC tegen elkaar in de Keuken Kampioen Divisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van VVV: De Koel. Wil je de wedstrijd VVV – Roda JC live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN. Voor het oog van 8,000 toeschouwers in het De Koel nemen VVV (Venlo) en Roda JC (Kerkrade) het tegen elkaar op. De aftrap is om 12:15 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie.
  • Wie: VVV – Roda JC op tv.
  • Wanneer: zondag 19 maart 2023.
  • Tijd: 12:15 uur.
  • Waar: De Koel, het stadion van VVV.
  • Uitgezonden op: ESPN (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  VVV - Roda JC op tv

  VVV – Roda JC op tv

  Wil je VVV – Roda JC op tv kijken? De wedstrijd tussen VVV uit Venlo en Roda JC uit Kerkrade wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 12:15 uur. Om 12:00 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 14:15 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • VVV – Roda JC op TV
  • 12:00 uur, Voorbeschouwing
  • 12:15 uur : VVV – Roda JC LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over VVV-Roda JC op tv

  Alles over de Keuken Kampioen Divisie wedstrijd tussen VVV en Roda JC:
  • VVV staat op dit moment op plaats vierde in de Keuken Kampioen Divisie.
  • Roda JC staat op dit moment op plaats tiende in de Keuken Kampioen Divisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van VVV: “De Koel” (8,000 toeschouwers).
  • Competitie: Keuken Kampioen Divisie, Nederland
  • De aftrap is om 12:15 uur.
  VVV – Roda JC op tv kijken? De wedstrijd tussen VVV en Roda wordt ook wel de Limburgse derby genoemd, omdat beide clubs uit Limburg komen. De wedstrijd wordt nu in de Keuken Kampioen Divisie afgewerkt, maar is ook al wel in de Eredivisie gespeeld. Beide clubs willen de Limburgse Derby graag winnen. Ook de fans van beide clubs kijken altijd uit naar de Limburgse Derby. VVV-Roda op tv belooft dan ook een zwaarbevochten wedstrijd te worden.

  VVV – Roda JC op ESPN

  De Keuken Kampioen Divisie wedstrijd tussen VVV en Roda JC is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 12:15 uur. Voor de Keuken Kampioen Divisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma VVV-Roda JC bij ESPN:
  • 12:00 uur, voorbeschouwing.
  • 12:15 uur, VVV -Roda JC LIVE
  • 14:15 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij ESPN: De Keuken Kampioen Divisie volg je live op ESPN. De zender besteedt naast de Eredivisie ook veel aandacht aan de Keuken Kampioen Divisie op tv. Er worden vaak meerdere Keuken Kampioen Divisie wedstrijden uitgezonden op een speeldag. Het is dan ook maar goed dat ESPN vier kanalen heeft. Op ESPN 1 t/m ESPN 4 worden wedstrijden uitgezonden. Daardoor kan er ook ruimschoots aandacht besteed worden aan de Keuken Kampioen Divisie. Naast het live-verslag van de wedstrijden kijk je ook naar een voor- en nabeschouwing, interviews en een analyse van de wedstrijden.

  Keuken Kampioen Divisie op tv

  De match tussen VVV en Roda JC is een wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie (De voetbalcompetitie in Nederland). De Keuken Kampioen Divisie is aangekomen bij speeldag 29 van de 38. Afgelopen vrijdag speelden de nummers één en twee al. Zowel PEC Zwolle als Heracles Almelo wonnen en daardoor is het nu aan de andere clubs om de achtervolging in te zetten. Voor zowel VVV als voor Roda JC is het een wedstrijd waarin drie punten gehaald moeten worden. Roda JC wil de aansluiting bij de subtop terugwinnen terwijl VVV natuurlijk aast op een plek die goed is voor promotie/degradatie voetbal. Het belooft een spannende wedstrijd te worden.

  VVV – Roda JC bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je VVV-Roda JC op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd VVV – Roda JC kijk je op ESPN.

  VVV – Roda JC bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen VVV en Roda JC uit de Keuken Kampioen Divisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Keuken Kampioen Divisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS VVV – Roda JC kijken

  Wil je gratis naar VVV tegen Roda JC kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om VVV-Roda JC gratis te bekijken.

  Livestream VVV – Roda JC (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen VVV en Roda JC via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting VVV – Roda JC kijken

  De samenvatting van VVV – Roda JC kijken? Wil je de wedstrijd tussen VVV en Roda JC nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Keuken Kampioen Divisie worden uitgezonden op ESPN. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd VVV-Roda JC:
  Wanneer is VVV – Roda JC op tv?

  De Keuken Kampioen Divisie wedstrijd tussen VVV en Roda JC wordt gespeeld op zondag 19 maart 2023.

  Hoe laat is VVV – Roda JC op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen VVV en Roda JC is om 12:15 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt VVV – Roda JC live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen VVV (Venlo) en Roda JC (Kerkrade) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt VVV – Roda JC uitgezonden?

  De wedstrijd tussen VVV en Roda JC wordt uitgezonden op ESPN.

  Op welke zender kan ik VVV – Roda JC kijken?

  Je kijkt VVV – Roda JC op ESPN.

  Kan ik gratis naar VVV en Roda JC op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar VVV – Roda JC kunt kijken.

  Kan ik VVV – Roda JC ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast VVV -Roda JC zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *