Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Voorbeschouwing en opstellingen Feyenoord – PSV (05-02-2023)

Voorbeschouwing en opstellingen Feyenoord – PSV (05-02-2023)

Voorbeschouwing Feyenoord – PSV op zondag 5 februari 2023. Vandaag staat de topper tussen Feyenoord en PSV op het programma. Het duel wordt gespeeld in Stadion Feijenoord (de Kuip). Scheidsrechter bij de wedstrijd is Danny Makkelie. De wedstrijd begint om 14:30 uur. De voorbeschouwing begint om 14:10 uur. Feyenoord – PSV wordt uitgezonden op ESPN.

opstellingen Feyenoord – PSV

Voorbeschouwing Feyenoord – PSV

Voor PSV is het erop of eronder tegen Feyenoord. Het gat met de koploper van de Eredivisie bedraagt nu namelijk al vier punten. Als PSV verliest worden dat er zeven en wordt het wel heel lastig om nog kampioen te worden. Wint PSV dan voelt Feyenoord de hete adem van PSV weer in hun nek. Kunnen de Rotterdammers dan ook met de druk omgaan?

Alles over de wedstrijd Feyenoord – PSV vind je hieronder:

Wedstrijd:Feyenoord – PSV
Competitie:Eredivisie
Aftrap:14:30 uur
Tijd voorbeschouwing:14:10 uur
Tijd nabeschouwing:16:25 uur
Stadion:Stadion Feijenoord (De Kuip)
Toeschouwers:51.117 (uitverkocht)
TV-zender:ESPN / ESPN 1
Kanaal:Kanaal 14 (meeste providers)
Gratis te kijken?Ja
Scheidsrechter:Danny Makkelie
Voorbeschouwing Feyenoord-PSV

De voorbeschouwing van Feyenoord – PSV is live te zien op ESPN 1.  Dit is het open kanaal van ESPN en is dus bij de meeste providers gratis te kijken. Je vindt de zender ESPN 1 op kanaal 14 bij de meeste providers.

Opstellingen Feyenoord – PSV

De opstellingen bij Feyenoord-PSV zijn bekend. Door de blessure van Justin Bijlow (Feyenoord) en de schorsing van Mauro Junior (PSV) hebben beide coaches veranderingen moeten doorvoeren. Dit zijn de opstellingen van Feyenoord en PSV voor de topwedstrijd op zondag 5 februari 2023:

Opstelling Feyenoord:

De (vermoedelijke) opstelling van Feyenoord tegen PSV. De definitieve opstelling wordt om 13:15 bekendgemaakt.

Coach: Arne Slot

 1. Wellenreuther
 2. Pedersen
 3. Geertruida
 4. Hancko
 5. Hartman
 6. Wieffer
 7. Kökcü
 8. Timber
 9. Dilrosun
 10. Giménez
 11. Paixão.

Behalve keeper Wellenreuther kent de opstelling van Feyenoord tegen PSV geen verrassende namen.

Opstelling PSV:

De (vermoedelijke) opstelling van PSV in de topwedstrijd tegen Feyenoord. De definitieve opstelling wordt om 13:15 bekendgemaakt.

Coach: Ruud van Nistelrooij

 1. Benitez
 2. Teze
 3. Branthwaite
 4. Obispo
 5. Van Aanholt
 6. Sangaré
 7. Veerman
 8. Gutiérrez
 9. Simons
 10. De Jong
 11. El Ghazi

Doordat Mauro Junior geschorst is moet trainer Ruud van Nistelrooij puzzelen. Bovendien heeft PSV op de valreep nog Patrick van Aanholt aangetrokken en de verwachting is dat hij meteen minuten gaat maken. Ook heeft PSV Thorgan Hazard aangetrokken. Hij zal niet in de basis beginnen. Beide spelers kunnen naar verwachting nog geen hele wedstrijd spelen.

Schorsingen en blessures

Bij Feyenoord is keeper Justin Bijlow op het laatste moment geblesseerd uitgevallen. Na de training van afgelopen week werd een polsbreuk geconstateerd. Hij is daardoor minstens vijf weken uitgeschakeld. Wellenreuther zal Bijlow vervangen in de topwedstrijd tegen PSV. Ook Trauner en Szymanski zijn nog steeds geblesseerd.

Bij PSV is Mauro Junior geschorst. Daarnaast heeft PSV een aantal blessures. Savio, Fofana en Boscagli zijn geblesseerd.

Scheidsrechter Feyenoord – PSV

De scheidsrechter bij de topper tussen Feyenoord en PSV is Danny Makkelie. Danny Makkelie moet de wedstrijd in goede banen leiden. Hij wordt daarbij ondersteund door grensrechters Hessel Steegstra en Jan de Vries. Joey Kooij is de vierde official bij Feyenoord – PSV.

VAR Feyenoord – PSV

Ook is er bij Feyenoord – PSV een VAR (Video Assistant Referee) aanwezig. De VAR bij Feyenoord-PSV is Dennis Higler. Hij wordt daarbij ondersteund door assistent-VAR Nils van Kampen.

Feyenoord – PSV uitverkocht

De wedstrijd tussen Feyenoord en PSV is natuurlijk helemaal uitverkocht. Zoals bij (bijna) elke thuiswedstrijd van Feyenoord is de Kuip tot de nok toe gevuld. De steun van het Legioen geeft Feyenoord vaak een extra boost. Het zal voor PSV dan ook een lastige uitwedstrijd worden in Rotterdam.

Feyenoord – PSV GRATIS op tv

De wedstrijd Feyenoord – PSV is gratis op TV te zien. Bij ESPN wordt de wedstrijd uitgezonden op het open kanaal. Je vindt het open kanaal van ESPN bij de meeste providers op zender 14. Bij KPN kijk je Feyenoord-PSV op kanaal 14 en ook bij Ziggo is de wedstrijd te zien op kanaal 14. Wil je meer weten over Feyenoord-PSV op tv of kijken waar je de wedstrijd bij alle providers kunt kijken? Lees dan alles over Feyenoord-PSV op tv.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *