Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Voetbal vanavond op TV – Oranje Leeuwinnen en Champions League

Voetbal vanavond op TV – Oranje Leeuwinnen en Champions League

  Voetbal vanavond op TV kijken? Het belooft een mooie voetbalavond te worden. Niet alleen door de wedstrijden in de UEFA Champions League, maar ook omdat “onze” Oranje Leeuwinnen in actie komen. In de Champions League komen vanavond nog geen Nederlandse clubs in actie. Ajax moet morgen pas (tegen Benfica). Maar wat kun je vanavond dan wel verwachten? Twee grootmachten in de Champions League komen in actie.

  • Villareal – Juventus live
  • Chelsea – Lille OSC live
  • Frankrijk (v) – Oranje Leeuwinnen live
  • Samenvattingen Champions League
  Voetbal vanavond op TV

  Champions League vanavond live op TV

  Vanavond gaat de achtste finale van de Champions League (CL) verder. Er zijn vanavond 2 wedstrijden in de UEFA Champions League. Beide wedstrijden worden live op TV uitgezonden.  Juventus gaat op bezoek bij Villareal. Daarnaast neemt Chelsea het in eigen huis op tegen Lille OSC. Het is voor beide teams de eerste wedstrijd in de achtste finale.

  Villareal – Juventus live

  Juventus of “de Oude Dame” gaat vanavond op bezoek bij Villareal. Het Spaanse Villareal won in 2021 nog de UEFA Europa League, dus het wordt zeker geen makkelijke avond voor Juventus. Bovendien heeft de wedstrijd een Nederlands tintje. Matthijs de Ligt speelt bij Juventus.

  Je kijkt Villareal – Juventus live bij Ziggo Sport Voetbal of op RTL 7.

  Chelsea – Lille live

  Er is ook nog een tweede Champions League wedstrijd vanavond. Het Engelse Chelsea ontvangt het Franse Lille OSC. Op Stanford Bridge neemt Chelsea het met Hakim Ziyech het op tegen het Lille van Sven Botman. De wedstrijd Chelsea – Lille kijk je live op Ziggo Sport.

  Champions League vanavond op RTL 7

  De TV rechten voor de Champions League van dit seizoen liggen bij RTL 7. Zij zullen dan ook op dinsdag en woensdag live verslag doen van de CL-wedstrijden. Bovendien zal er een uitgebreide voorbeschouwing zijn. Ook zullen ze nabeschouwen en de samenvattingen van de Champions League wedstrijden voor hun rekening nemen.

  Nederlanders in de Champions League vanavond

  Deze Nederlanders komen vanavond in actie in de UEFA Champions League:

  • Sven Botman (OSC Lille)
  • Hakim Ziyech (Chelsea)
  • Matthijs de Ligt (Juventus)

  Oranje leeuwinnen vanavond live

  • Oranje Leeuwinnen – Frankrijk
  • Vanaf 20:45 uur
  • ESPN 1

  Het Nederlands vrouwenelftal neemt het vanavond in het “Tournoi de France” op tegen thuisland Frankrijk. Er doen vier landen mee aan het “Toernooi van Frankrijk”. Frankrijk, Nederland, Brazilië en Finland. De wedstrijd tussen de Oranje vrouwen en Frankrijk is een wedstrijd tussen de eerste en tweede plek. De stand in de poule is als volgt:

  #LandGespeeldWinstGelijkVerliesTotaal
  1 Frankrijk 22007
  2 Nederland21104
  3 Brazilië20112
  4 Finland20020

  Het Nederlands vrouwenelftal wordt vanavond live op TV uitgezonden. De NOS zendt de Oranje Leeuwinnen NIET uit. Je kijkt de Oranje Leeuwinnen op ESPN.

  Voetbal vanavond op TV – Programma

  Wil je altijd op de hoogte zijn van alle live voetbalwedstrijden van vandaag? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag. Hier brengen we jou iedere dag op de hoogte van alle live uitzendingen voetbal vandaag.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *