Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Voetbal vanavond 9 februari 2022 – KNVB beker en meer

Voetbal vanavond 9 februari 2022 – KNVB beker en meer

  Voetbal vanavond 9 februari 2022 – KNVB-beker, Coppa Italia, Premier League en meer. Naast de Olympische Winterspelen wordt er natuurlijk ook nog ‘gewoon’ gevoetbald. Voor vanavond staan er weer een aantal mooie wedstrijden op het programma. Zo zijn er in Nederland twee wedstrijden in het KNVB-beker toernooi. Maar er is nog meer voetbal. In dit artikel volgt het overzicht.

  Live voetbal deze week op TV 3 januari – 9 januari 2022 (Week 1)

  Voetbal vanavond 9 februari 2022 – KNVB-beker en meer

  Er zijn vanavond 6 wedstrijden live op TV te volgen. Er zijn twee wedstrijden in de KNVB-beker. Bovendien komt Manchester City in actie in de Engelse Premier League. Tenslotte is er ook nog een wedstrijd in de UEFA Youth League (de Champions League voor U19 elftallen). Tenslotte wordt er ook gevoetbald in de Coppa Italia, de Italiaanse beker.

  KNVB beker vanavond

  In het Nederlandse bekertoernooi staan er vanavond twee kwartfinales op het programma. Ajax neemt het in eigen huis op tegen Vitesse. Weet Ajax zich staande te houden in deze turbulente week? Daarnaast moet AZ Alkmaar op bezoek in Waalwijk voor de lastige uitwedstrijd tegen RKC.

  Overzicht wedstrijden vanavond

  Zit zijn alle wedstrijden die jij vanavond Live op tv kunt volgen:

  Voetbal op TV kijken

  Wil je nooit meer een live wedstrijd op TV missen? Houdt dan onze pagina voetbal vandaag op TV in de gaten. We brengen je hier dagelijks op de hoogte van alle livewedstrijden voetbal van die dag. We updaten onze online voetbalgids iedere dag.

  Voetbal vanavond: welke zenders?

  Ben je benieuwd waar je alle Europese competities live op TV kunt volgen? Of wil je weten wie de uitzendrechten voor alle Europese voetbalcompetities heeft? Wij hebben voor jou uitgezocht op welke zenders je live voetbal kunt kijken. Op onze pagina voetbal op TV vind je een compleet overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *