Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Vitoria SC – Sporting Clube de Portugal op tv | Primeira Liga

Vitoria SC – Sporting Clube de Portugal op tv | Primeira Liga

  Vitoria SC – Sporting Clube de Portugal op tv kijken? Op maandag 24 april 2023 om 21:15 uur spelen Vitoria SC en Sporting Clube de Portugal tegen elkaar in de Primeira Liga. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Vitoria SC: Estádio D. Afonso Henriques. Wil je de wedstrijd Vitoria SC – Sporting Clube de Portugal live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport. Voor het oog van 30,029 toeschouwers in het Estádio D. Afonso Henriques nemen Vitoria SC (Guimarães) en Sporting Clube de Portugal (Lissabon) het tegen elkaar op. De aftrap is om 21:15 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Primeira Liga.
  • Wie: Vitoria SC – Sporting Clube de Portugal op tv.
  • Wanneer: maandag 24 april 2023.
  • Tijd: 21:15 uur.
  • Waar: Estádio D. Afonso Henriques, het stadion van Vitoria SC.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Vitoria SC - Sporting Clube de Portugal op tv

  Vitoria SC – Sporting Clube de Portugal op tv

  Wil je Vitoria SC – Sporting Clube de Portugal op tv kijken? De wedstrijd tussen Vitoria SC uit Guimarães en Sporting Clube de Portugal uit Lissabon wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 21:15 uur. Om 21:00 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 23:15 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Vitoria SC – Sporting Clube de Portugal op TV
  • 21:00 uur, Voorbeschouwing
  • 21:15 uur : Vitoria SC – Sporting Clube de Portugal LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Vitoria SC-Sporting Clube de Portugal op tv

  Alles over de Primeira Liga wedstrijd tussen Vitoria SC en Sporting Clube de Portugal:
  • Vitoria SC staat op dit moment op plaats 6e in de Primeira Liga.
  • Sporting Clube de Portugal staat op dit moment op plaats 4e in de Primeira Liga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Vitoria SC: “Estádio D. Afonso Henriques” (30,029 toeschouwers).
  • Competitie: Primeira Liga, Portugal
  • De aftrap is om 21:15 uur.
  Sporting CP neemt het deze week op tegen Vitoria SC. De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. Het is een wedstrijd in de subtop van de Liga Portugal Bwin. Er zijn nog veel Europese tickets te vergeven in Portugal en dus is het duel voor beide clubs belangrijk. Vitoria probeert nog een Europees ticket binnen te halen terwijl Sporting aast op een Champions League ticket.

  Vitoria SC – Sporting Clube de Portugal op Ziggo Sport

  De Primeira Liga wedstrijd tussen Vitoria SC en Sporting Clube de Portugal is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 21:15 uur. Voor de Primeira Liga wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Vitoria SC-Sporting Clube de Portugal bij Ziggo Sport:
  • 21:00 uur, voorbeschouwing.
  • 21:15 uur, Vitoria SC -Sporting Clube de Portugal LIVE
  • 23:15 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport: De Portugese voetbalcompetitie is live te zien op Ziggo Sport. Omdat Ziggo Sport over maar liefst zes kanalen beschikt, is er ook aandacht voor het voetbal uit Portugal. Natuurlijk is er extra aandacht voor topclubs als Porto, Benfica en Sporting, maar ook andere clubs komen aan bod. Daarnaast worden vaak de topwedstrijden of derby’s uit Portugal uitgezonden.

  Primeira Liga op tv

  De match tussen Vitoria SC en Sporting Clube de Portugal is een wedstrijd in de Primeira Liga (De voetbalcompetitie in Portugal). De Portugese voetbalcompetitie heet de Primeira Liga. In de voetbalcompetitie van Portugal spelen veel grote, bekende clubs. Denk daarbij aan Porto, Benfica en Sporting Clube de Portugal. Ook andere clubs zijn interessant om te volgen. Bovendien spelen er vaak veel grote talenten in de Portugese competitie. Dit maakt het natuurlijk nog interessante om live te kijken.

  Vitoria SC – Sporting Clube de Portugal bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Vitoria SC-Sporting Clube de Portugal op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Vitoria SC – Sporting Clube de Portugal kijk je op Ziggo Sport.

  Vitoria SC – Sporting Clube de Portugal bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Vitoria SC en Sporting Clube de Portugal uit de Primeira Liga (Portugal) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Primeira Liga. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Portugal op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Vitoria SC – Sporting Clube de Portugal kijken

  Wil je gratis naar Vitoria SC tegen Sporting Clube de Portugal kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Vitoria SC-Sporting Clube de Portugal gratis te bekijken.

  Livestream Vitoria SC – Sporting Clube de Portugal (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Vitoria SC en Sporting Clube de Portugal via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Vitoria SC – Sporting Clube de Portugal kijken

  De samenvatting van Vitoria SC – Sporting Clube de Portugal kijken? Wil je de wedstrijd tussen Vitoria SC en Sporting Clube de Portugal nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Primeira Liga worden uitgezonden op Ziggo Sport. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag op tv | Overzicht

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Vitoria SC-Sporting Clube de Portugal:
  Wanneer is Vitoria SC – Sporting Clube de Portugal op tv?

  De Primeira Liga wedstrijd tussen Vitoria SC en Sporting Clube de Portugal wordt gespeeld op maandag 24 april 2023.

  Hoe laat is Vitoria SC – Sporting Clube de Portugal op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Vitoria SC en Sporting Clube de Portugal is om 21:15 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Vitoria SC – Sporting Clube de Portugal live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Vitoria SC (Guimarães) en Sporting Clube de Portugal (Lissabon) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Vitoria SC – Sporting Clube de Portugal uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Vitoria SC en Sporting Clube de Portugal wordt uitgezonden op Ziggo Sport.

  Op welke zender kan ik Vitoria SC – Sporting Clube de Portugal kijken?

  Je kijkt Vitoria SC – Sporting Clube de Portugal op Ziggo Sport.

  Kan ik gratis naar Vitoria SC en Sporting Clube de Portugal op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Vitoria SC – Sporting Clube de Portugal kunt kijken.

  Kan ik Vitoria SC – Sporting Clube de Portugal ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Vitoria SC -Sporting Clube de Portugal zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *