Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Vitesse – Sparta Rotterdam op tv | zaterdag 5 november 2022

Vitesse – Sparta Rotterdam op tv | zaterdag 5 november 2022

  Vitesse – Sparta Rotterdam op tv kijken? Op zaterdag 5 november 2022 om 16:30 uur spelen Vitesse en Sparta Rotterdam tegen elkaar in de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Vitesse: Het Gelredome. Wil je de wedstrijd Vitesse – Sparta Rotterdam live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN. Voor het oog van 34,000 toeschouwers in het Het Gelredome nemen Vitesse (Arnhem) en Sparta Rotterdam (Rotterdam) het tegen elkaar op. De aftrap is om 16:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie.
  • Wie: Vitesse – Sparta Rotterdam op tv.
  • Wanneer: zaterdag 5 november 2022.
  • Tijd: 16:30 uur.
  • Waar: Het Gelredome, het stadion van Vitesse.
  • Uitgezonden op: ESPN (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Vitesse - Sparta Rotterdam op tv

  Vitesse – Sparta Rotterdam op tv

  Wil je Vitesse – Sparta Rotterdam op tv kijken? De wedstrijd tussen Vitesse uit Arnhem en Sparta Rotterdam uit Rotterdam wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 16:30 uur. Om 16:15 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 18:20 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Vitesse – Sparta Rotterdam op TV
  • 16:15 uur, Voorbeschouwing
  • 16:30 uur : Vitesse – Sparta Rotterdam LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Vitesse-Sparta Rotterdam op tv

  Alles over de Eredivisie wedstrijd tussen Vitesse en Sparta Rotterdam:
  • Vitesse staat op dit moment op plaats 14 in de Eredivisie.
  • Sparta Rotterdam staat op dit moment op plaats 6 in de Eredivisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Vitesse: “Het Gelredome” (34,000 toeschouwers).
  • Competitie: Eredivisie, Nederland
  • De aftrap is om 16:30 uur.

  Vitesse – Sparta Rotterdam op ESPN

  De Eredivisie wedstrijd tussen Vitesse en Sparta Rotterdam is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 16:30 uur. Voor de Eredivisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Vitesse-Sparta Rotterdam bij ESPN:
  • 16:15 uur, voorbeschouwing.
  • 16:30 uur, Vitesse -Sparta Rotterdam LIVE
  • 18:20 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij ESPN: ESPN is al jaren de vaste zender om onder andere het Eredivisie voetbal op tv te kijken. Daarnaast kijk je bij ESPN ook naar onder andere de Keuken Kampioen Divisie en de Major Soccer League (MLS). Bovendien staat ESPN de hele dag in het teken van voetbal. Met veel verschillende praatprogramma’s rondom voetbal waarin alle wedstrijden uitvoerig worden besproken. Maar ook met documentaires over voetbal. Tenslotte zie je natuurlijk alle samenvattingen van de wedstrijden bij ESPN. ESPN heeft maar liefst vier verschillende kanalen waardoor je geen wedstrijd hoeft te missen. Daarnaast is ESPN 1 bij veel providers gratis te bekijken.

  Eredivisie op tv

  De match tussen Vitesse en Sparta Rotterdam is een wedstrijd in de Eredivisie (De voetbalcompetitie in Nederland). De Nederlandse Eredivisie is natuurlijk de competitie die jij als Nederlandse voetbalfan op de voet wilt volgen. Fans door heel Nederland willen natuurlijk graag hun favoriete team aan het werk zien. Welke club wordt dit jaar kampioen en welke teams strijden tegen degradatie? Je ziet het allemaal in de Eredivisie. Steeds meer grote spelers kiezen voor de Eredivisie, maar het is natuurlijk vooral de competitie van de aanstormende talenten. Ieder weekend zie je daarom de mooiste wedstrijden op tv in de Nederlandse competitie.

  Vitesse – Sparta Rotterdam bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Vitesse-Sparta Rotterdam op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Vitesse – Sparta Rotterdam kijk je op ESPN.

  Vitesse – Sparta Rotterdam bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Vitesse en Sparta Rotterdam uit de Eredivisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Eredivisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Vitesse – Sparta Rotterdam kijken

  Wil je gratis naar Vitesse tegen Sparta Rotterdam kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Vitesse-Sparta Rotterdam gratis te bekijken.

  Livestream Vitesse – Sparta Rotterdam (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Vitesse en Sparta Rotterdam via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Vitesse – Sparta Rotterdam kijken

  De samenvatting van Vitesse – Sparta Rotterdam kijken? Wil je de wedstrijd tussen Vitesse en Sparta Rotterdam nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Eredivisie worden uitgezonden op ESPN. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Vitesse-Sparta Rotterdam:
  Wanneer is Vitesse – Sparta Rotterdam op tv?

  De Eredivisie wedstrijd tussen Vitesse en Sparta Rotterdam wordt gespeeld op zaterdag 5 november 2022.

  Hoe laat is Vitesse – Sparta Rotterdam op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Vitesse en Sparta Rotterdam is om 16:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Vitesse – Sparta Rotterdam live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Vitesse (Arnhem) en Sparta Rotterdam (Rotterdam) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Vitesse – Sparta Rotterdam uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Vitesse en Sparta Rotterdam wordt uitgezonden op ESPN.

  Op welke zender kan ik Vitesse – Sparta Rotterdam kijken?

  Je kijkt Vitesse – Sparta Rotterdam op ESPN.

  Kan ik gratis naar Vitesse en Sparta Rotterdam op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Vitesse – Sparta Rotterdam kunt kijken.

  Kan ik Vitesse – Sparta Rotterdam ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Vitesse -Sparta Rotterdam zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *