Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Vitesse – sc Heerenveen op tv | Eredivisie

Vitesse – sc Heerenveen op tv | Eredivisie

  Vitesse – sc Heerenveen op tv kijken? Op zaterdag 20 augustus 2033 om 16:30 uur spelen Vitesse en sc Heerenveen tegen elkaar in de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Vitesse: Gelredome. Wil je de wedstrijd Vitesse – sc Heerenveen live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 3. Voor het oog van 34,000 toeschouwers in het Gelredome nemen Vitesse (Arnhem) en sc Heerenveen (Heerenveen) het tegen elkaar op. De aftrap is om 16:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie.
  • Wie: Vitesse – sc Heerenveen op tv.
  • Wanneer: zaterdag 20 augustus 2033.
  • Tijd: 16:30 uur.
  • Waar: Gelredome, het stadion van Vitesse.
  • Uitgezonden op: ESPN 3 (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Vitesse - sc Heerenveen op tv

  Vitesse – sc Heerenveen op tv

  Wil je Vitesse – sc Heerenveen op tv kijken? De wedstrijd tussen Vitesse uit Arnhem en sc Heerenveen uit Heerenveen wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN 3. De aftrap van de wedstrijd is om 16:30 uur. Om 16:10 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 18:25 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Vitesse – sc Heerenveen op TV
  • 16:10 uur, Voorbeschouwing
  • 16:30 uur : Vitesse – sc Heerenveen LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Vitesse-sc Heerenveen op tv

  Alles over de Eredivisie wedstrijd tussen Vitesse en sc Heerenveen:
  • Vitesse staat op dit momentzeventiende in de Eredivisie.
  • sc Heerenveen staat op dit moment tiende in de Eredivisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Vitesse: “Gelredome” (34,000 toeschouwers).
  • Competitie: Eredivisie, Nederland
  • De aftrap is om 16:30 uur.
  Vitesse is dit seizoen teleurstellend begonnen. De Arnhemmers staan op de 17e plek en dit is natuurlijk niet genoeg voor een club die Europees voetbal ambieert. Vorige week werd zelfs kansloos verloren van Excelsior. Heerenveen daarentegen staat op de tiende plek en wil nu wel eens winnen. Na twee gelijke spelen willen ze tegen Vitesse de eerste drie punten van het voetbalseizoen halen.

  Vitesse – sc Heerenveen op ESPN 3

  De Eredivisie wedstrijd tussen Vitesse en sc Heerenveen is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN 3. De aftrap van de wedstrijd is om 16:30 uur. Voor de Eredivisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN 3 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Vitesse-sc Heerenveen bij ESPN 3:
  • 16:10 uur, voorbeschouwing.
  • 16:30 uur, Vitesse -sc Heerenveen LIVE
  • 18:25 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij ESPN 3: ESPN heeft al jaren de uitzendrechten op de Nederlandse Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie. Daardoor kijk je al het voetbal van Nederlandse bodem live bij ESPN. Bovendien zijn er regelmatig interessante documentaires op ESPN. Naast de livewedstrijden kijk je ook naar uitgebreide voor- en nabeschouwingen. Tenslotte zijn er na afloop van de wedstrijden uitgebreide samenvattingen te zien en ook is er ruim aandacht voor interviews met spelers.

  Eredivisie op tv

  De match tussen Vitesse en sc Heerenveen is een wedstrijd in de Eredivisie (De voetbalcompetitie in Nederland).

  Vitesse – sc Heerenveen bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Vitesse-sc Heerenveen op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Vitesse – sc Heerenveen kijk je op ESPN 3.

  Vitesse – sc Heerenveen bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Vitesse en sc Heerenveen uit de Eredivisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Eredivisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Vitesse – sc Heerenveen kijken

  Wil je gratis naar Vitesse tegen sc Heerenveen kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Vitesse-sc Heerenveen gratis te bekijken.

  Livestream Vitesse – sc Heerenveen (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Vitesse en sc Heerenveen via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Vitesse – sc Heerenveen kijken

  De samenvatting van Vitesse – sc Heerenveen kijken? Wil je de wedstrijd tussen Vitesse en sc Heerenveen nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Eredivisie worden uitgezonden op ESPN 3. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Vitesse-sc Heerenveen:
  Wanneer is Vitesse – sc Heerenveen op tv?

  De Eredivisie wedstrijd tussen Vitesse en sc Heerenveen wordt gespeeld op zaterdag 20 augustus 2033.

  Hoe laat is Vitesse – sc Heerenveen op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Vitesse en sc Heerenveen is om 16:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Vitesse – sc Heerenveen live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Vitesse (Arnhem) en sc Heerenveen (Heerenveen) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Vitesse – sc Heerenveen uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Vitesse en sc Heerenveen wordt uitgezonden op ESPN 3.

  Op welke zender kan ik Vitesse – sc Heerenveen kijken?

  Je kijkt Vitesse – sc Heerenveen op ESPN 3.

  Kan ik gratis naar Vitesse en sc Heerenveen op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN 3 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Vitesse – sc Heerenveen kunt kijken.

  Kan ik Vitesse – sc Heerenveen ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Vitesse -sc Heerenveen zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *