Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Vitesse – RKC op tv

Vitesse – RKC op tv

Vitesse – RKC op tv kijken? Op zaterdag 16 september 2023 om 18:45 uur spelen Vitesse en RKC tegen elkaar in speelronde 5 van de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Vitesse: het GelreDome. Wil je de wedstrijd Vitesse – RKC live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 3. Voor het oog van 34,000 toeschouwers in het GelreDome nemen Vitesse en RKC het tegen elkaar op. Vitesse-RKC is live op tv te zien op ESPN 3. De aftrap is om 18:45 uur. Om 18:20 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd.
Vitesse - RKC op tv

Vitesse – RKC op tv

  • Wat: Vitesse-RKC op tv
  • Datum: zaterdag 16 september 2023
  • Tijd: 18:45 uur
  • Waar:het GelreDome, Arnhem
  • Zender: ESPN 3
De Eredivisie wedstrijd tussen Vitesse uit Arnhem en RKC uit Waalwijk wordt in zijn geheel live uitgezonden op tv. Je kijkt Vitesse – RKC op het kanaal: ESPN 3. Voorafgaand aan het duel is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop volgt er een samenvatting, de nabeschouwing en een analyse op ESPN 3.

Programma Vitesse – RKC op tv

  • Wedstrijd op tv: Vitesse-RKC LIVE.
  • Speelronde: 5 van de 34.
  • Datum: zaterdag 16 september 2023.
  • Voorbeschouwing: 18:20 uur.
  • Aftrap: 18:45 uur.
  • Nabeschouwing: 20:50 uur.
Na afloop van de Vitesse-RKC live is er een uitgebreide nabeschouwing van het duel te zien. Daarin zie je onder andere de hoogtepunten, de samenvatting van Vitesse – RKC, analyses en interviews

Vitesse – RKC kijken

De wedstrijd tussen Vitesse en RKC op zaterdag 16 september 2023 is live op tv te zien. Je kijkt de Eredivisie-wedstrijd LIVE bij:
Vitesse - RKC bij Canal Digitaal
Vitesse - RKC Online.nl
Vitesse - RKC Ziggo
Vitesse - RKC KPN
Vitesse - RKC Youfone
Vitesse - RKC T-Mobile

Over Vitesse – RKC

 • Uitslag laatste wedstrijd Vitesse-RKC: 1-0 (1 april 2023) .
De wedstrijd tussen SBV Vitesse en RKC Waalwijk is een Eredivisie-wedstrijd in speelronde 5 van de 34 in de Eredivisie. Vitesse – RKC op tv is een wedstrijd tussen twee clubs die het zwaar hebben dit seizoen. Vitesse wist slechts één keer te winnen, RKC boekte nog geen enkele overwinning. Het is voor beide clubs dus belangrijk dat er een resultaat behaald gaat worden. Hoewel RKC onderaan staat, heeft het ook al wat lastige tegenstanders gehad. De wedstrijd tussen Vitesse en RKC kan wel eens een beladen duel worden. Het is dan ook een mooie wedstrijd om live te kijken. Onze voorspelling van Vitesse – RKC: 3-1.

Speelronde 5

Speelronde 5 van de 34 is een hele interessante. Na een korte pauze in verband met interlands wordt de Eredivisie weer hervat. Veel spelers komen terug van interlandverplichtingen en kunnen hierdoor natuurlijk enigszins vermoeid zijn. Bovendien staan er meteen een aantal prachtige wedstrijden op het programma. Zo krijgt FC Twente dit weekend Ajax op bezoek. Feyenoord speelt daarentegen voor het eigen Legioen tegen sc Heerenveen. Als klap op de vuurpijl staat dit weekend de IJsselderby tussen PEC Zwolle en Go Ahead Eagles op het programma. Het belooft dus een prachtige speelronde te worden in de Eredivisie.

Over Vitesse

  • SBV Vitesse
  • Bijnaam: “Vites”
  • Plaats: Arnhem
  • Clubkleuren: Geel en zwart
  • Stand op de ranglijst: 14e
  • Trainer : Phillip Cocu
  • Topscorer: Marco van Ginkel (2 doelpunt(en)).
Na twee loodzware wedstrijden tegen PSV en AZ staat er voor Vitesse nu weer een “gewone” wedstrijd op het programma. Zowel tegen PSV, als tegen AZ werd in eigen huis verloren. Nu is het voor Vitesse dus wel weer eens tijd voor een overwinning. Vitesse speelt voor de derde keer op rij in het eigen Gelredome. Met de steun van het eigen publiek moet er gewonnen worden tegen de hekkensluiter van de Eredivisie.

Over RKC

  • RKC Waalwijk
  • Bijnaam: “De Geelblauwen”
  • Plaats: Waalwijk
  • Clubkleuren: Geel en blauw
  • Stand op de ranglijst: 18e
  • Trainer: Henk Fraser
  • Topscorer Michiel Kramer( 2 doelpunt(en)).
RKC staat helemaal onderaan in de Eredivisie. De club uit Waalwijk wist nog geen wedstrijd te winnen of gelijk te spelen dit seizoen. Nu staat de moeilijk uitwedstrijd tegen Vitesse op het programma. Het wordt hoogtijd voor RKC om punten te gaan pakken. De stoel van de trainer van RKC begint misschien al wat te wankelen. Hij zal zijn jongens dan ook extra motiveren voor het duel tegen Vitesse.

Vitesse – RKC bij ESPN 3

Vitesse-RKC is live op tv te zien op ESPN 3. ESPN 3 is het derde van vier kanalen van ESPN. Je kunt ESPN 3 bij alle providers kijken, maar je hebt hier wel een abonnement voor nodig. Het abonnement dat nodig is om naar ESPN 3 te kunnen kijken is ESPN Compleet. Dit kun je eenvoudig bij alle providers afsluiten. Bovendien zijn er regelatig mooie acties en aanbiedingen op ESPN Compleet. Met een abonnement op ESPN Compleet hoef je nooit meer een wedstrijd van je favoriete club te missen. Je kijkt SBV Vitesse-RKC Waalwijk op de ESPN 3. Je vindt ESPN 3 op de volgende kanalen bij alle providers:
ProviderZenderLive kijken
KPN223>>>
Ziggo423>>>
Odido (T-Mobile)152>>>
Canal Digitaal403>>>
Online.nl403>>>
Youfone411>>>

Livestream Vitesse – RKC (Online kijken)

Wil je de wedstrijd tussen Vitesse en RKC via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie wedstrijd tussen Vitesse en RKC kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de online streams van Vitesse – RKC op zaterdag 16 september 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links:

Samenvatting Vitesse – RKC

De wedstrijd tussen Vitesse – RKC op tv wordt gespeeld op zaterdag 16 september 2023. De aftrap is om 18:45 uur. Het duel wordt gespeeld in het stadion: het GelreDome. Er is plek voor 34,000 toeschouwers. Om 18:20 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd. Rond 20:50 uur is er een nabeschouwing van de wedstrijd te zien met daarin onder andere de samenvatting. Vitesse – RKC is de een wedstrijd in speelronde 5 van de Nederlandse Eredivisie. Het duel wordt live uitgezonden op ESPN 3.

Meest gestelde vragen

Op welke zender wordt Vitesse – RKC uitgezonden?

Je kijkt Vitesse – RKC op ESPN 3.

Wanneer is Vitesse – RKC?

Vitesse – RKC wordt gespeeld op zaterdag 16 september 2023.

Hoe laat begint Vitesse – RKC?

Vitesse – RKC begint om 18:45 uur. Om 18:20 uur begint de voorbeschouwing.

Kun je Vitesse – RKC live op tv kijken?

Ja, de wedstrijd tussen Vitesse – RKC wordt live uitgezonden op ESPN 3.

Kun je Vitesse – RKC online kijken?

Ja, er zijn verschillende livestreams van Vitesse – RKC beschikbaar. Bekijk hier de volledige lijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *