Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Vitesse – PSV op tv

Vitesse – PSV op tv

Vitesse – PSV op tv kijken? Op zaterdag 19 augustus 2023 om 18:45 uur spelen Vitesse en PSV tegen elkaar in speelronde 2 van de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Vitesse: het GelreDome. Wil je de wedstrijd Vitesse – PSV live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 1. Voor het oog van 34,000 toeschouwers in het GelreDome nemen Vitesse en PSV het tegen elkaar op. Vitesse-PSV is live op tv te zien op ESPN 1. De aftrap is om 18:45 uur. Om 18:25 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd.
Vitesse - PSV op tv

Vitesse – PSV op tv

  • Wat: Vitesse-PSV op tv
  • Datum: zaterdag 19 augustus 2023
  • Tijd: 18:45 uur
  • Waar:het GelreDome, Arnhem
  • Zender: ESPN 1
De Eredivisie wedstrijd tussen Vitesse uit Arnhem en PSV uit Eindhoven wordt in zijn geheel live uitgezonden op tv. Je kijkt Vitesse – PSV op het kanaal: ESPN 1. Voorafgaand aan het duel is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop volgt er een samenvatting, de nabeschouwing en een analyse op ESPN 1.

Programma Vitesse – PSV op tv

  • Wedstrijd op tv: Vitesse-PSV LIVE
  • Speelronde: 2
  • Datum: zaterdag 19 augustus 2023
  • Voorbeschouwing: 18:25 uur.
  • Aftrap: 18:45 uur.
  • Nabeschouwing: 20:50 uur.
Na afloop van de Vitesse-PSV live is er een uitgebreide nabeschouwing van het duel te zien. Daarin zie je onder andere de hoogtepunten, de samenvatting van Vitesse – PSV, analyses en interviews.

Vitesse – PSV kijken

De wedstrijd tussen Vitesse en PSV op zaterdag 19 augustus 2023 is live op tv te zien. Je kijkt de Eredivisie-wedstrijd LIVE bij:
Vitesse - PSV bij Canal Digitaal
Vitesse - PSV Online.nl
Vitesse - PSV Ziggo
Vitesse - PSV KPN
Vitesse - PSV Youfone
Vitesse - PSV T-Mobile

Over Vitesse – PSV

Uitslag laatste wedstrijd Vitesse-PSV: 1-1 (19 maart 2023) . Vitesse-PSV is één van de mooiste wedstrijden van speelronde 2 in de Eredivisie. PSV heeft al aardig wat wedstrijden in de benen door de Europese kwalificatiewedstrijden. Daardoor kan er al vermoeidheid optreden bij de Eindhovenaren. Beide clubs wonnen bovendien hun eerste wedstrijd in de Eredivisie 23/24 en willen die lijn natuurlijk doortrekken. Vitesse-PSV is zo’n wedstrijd die je live op tv wilt zien. De wedstrijd tussen SBV Vitesse en PSV Eindhoven is een Eredivisie-wedstrijd in speelronde 2 van de 34 in de Eredivisie. In de tweede speelronde van de Eredivisie zijn er negen wedstrijden. Het is speelronde 2 van de 34. Enkele van de mooiste wedstrijden in speelronde 2 van het Eredivisie-seizoen 23/24 zijn een aantal mooie wedstrijden. Onder andere de Rotterdamse derby Sparta – Feyenoord en FC Utrecht-Heerenveen staan op het programma. Ook het duel tussen Vitesse en PSV kan wel eens een mooie wedstrijd worden in speelronde 2.

Over Vitesse

  • SBV Vitesse
  • Bijnaam: “Vites”
  • Plaats: Arnhem
  • Clubkleuren: Geel en zwart
  • Stand op de ranglijst: 8e
  • Trainer : Philip Cocu
  • Topscorer: Marco van Ginkel (1 doelpunt(en)).
Vitesse kende een lastige seizoensstart. Tegen tien man van Volendam werd er pas in de 86e minuut gewonnen. Toch hebben de Arnhemmers gewoon de eerste drie punten in de pocket en kunnen dus spreken van een goed begin. Toch staat er nu meteen een lastige wedstrijd op het programma voor Vitesse. PSV komt namelijk op bezoek en dus moet er meteen volop geknokt worden. Afgelopen seizoen eindigde Vitesse op de tiende plek en dit seizoen hoopt de club uit Arnhem weer eens Europees voetbal te halen.

Over PSV

  • PSV Eindhoven
  • Bijnaam: “Boeren”
  • Plaats: Eindhoven
  • Clubkleuren: Rood en wit
  • Stand op de ranglijst: 5e
  • Trainer: Peter Bosz
  • Topscorer Noa Lang( 1 doelpunt(en)).
PSV won in de eerste speelronde van FC Utrecht. Wederom was Noa Lang belangrijk voor de Eindhovenaren. De kersverse aanwinst maakte de openingsgoal en leidde daarmee de overwinning van PSV in. Nu moet PSV op bezoek bij Vitesse. Iets waar de club uit Eindhoven geen hele goede ervaring mee heeft. Afgelopen seizoen werd het 1-1 gelijk. PSV wil dit seizoen strijden voor het kampioenschap en dus wil het ook op bezoek bij Vitesse winnen.

Vitesse – PSV bij ESPN 1

Vitesse-PSV is live op tv te zien op ESPN 1. ESPN 1 is het gratis kanaal van ESPN. Dit betekent dat je de wedstrijden op ESPN 1 gratis kunt kijken. Het gratis kanaal van ESPN is te ontvangen bij alle providers. De zender waarop ESPN 1 te zien is verschilt per provider. In dit artikel vind je een overzicht van de ESPN 1 kanalen bij alle providers. Je kijkt op ESPN 1 niet alleen naar het live-verslag van de wedstrijd, maar ook naar alle randzaken rondom het duel. Zo is er een uitgebreide voor- en nabeschouwing te zien, een samenvatting en natuurlijk niet te vergeten de haarscherpe analyses. Je kijkt SBV Vitesse-PSV Eindhoven op de ESPN 1. Je vindt ESPN 1 op de volgende kanalen bij alle providers:
ProviderZenderLive kijken
KPN14 en 221>>>
Ziggo18 en 421>>>
Odido (T-Mobile)150>>>
Canal Digitaal401>>>
Online.nl21>>>
Youfone401>>>

Livestream Vitesse – PSV (Online kijken)

Wil je de wedstrijd tussen Vitesse en PSV via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie wedstrijd tussen Vitesse en PSV kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de online streams van Vitesse – PSV op zaterdag 19 augustus 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links:

Samenvatting Vitesse – PSV

De wedstrijd tussen Vitesse – PSV op tv wordt gespeeld op zaterdag 19 augustus 2023. De aftrap is om 18:45 uur. Het duel wordt gespeeld in het stadion: het GelreDome. Er is plek voor 34,000 toeschouwers. Om 18:25 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd. Rond 20:50 uur is er een nabeschouwing van de wedstrijd te zien met daarin onder andere de samenvatting. Vitesse – PSV is de een wedstrijd in speelronde 2 van de Nederlandse Eredivisie. Het duel wordt live uitgezonden op ESPN 1.

Meest gestelde vragen

Op welke zender wordt Vitesse – PSV uitgezonden?

Je kijkt Vitesse – PSV op ESPN 1.

Wanneer is Vitesse – PSV?

Vitesse – PSV wordt gespeeld op zaterdag 19 augustus 2023.

Hoe laat begint Vitesse – PSV?

Vitesse – PSV begint om 18:45 uur. Om 18:25 uur begint de voorbeschouwing.

Kun je Vitesse – PSV live op tv kijken?

Ja, de wedstrijd tussen Vitesse – PSV wordt live uitgezonden op ESPN 1.

Kun je Vitesse – PSV online kijken?

Ja, er zijn verschillende livestreams van Vitesse – PSV beschikbaar. Bekijk hier de volledige lijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *