Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Vitesse – N.E.C. Nijmegen

Vitesse – N.E.C. Nijmegen

  Vitesse – N.E.C. Nijmegen op tv kijken? Op zondag 15 januari 2023 om 12:15 uur spelen Vitesse en N.E.C. Nijmegen tegen elkaar in de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Vitesse: Het Gelredome. Wil je de wedstrijd Vitesse – N.E.C. Nijmegen live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN. Voor het oog van 34,000 toeschouwers in het Het Gelredome nemen Vitesse (Arnhem) en N.E.C. Nijmegen (Nijmegen) het tegen elkaar op. De aftrap is om 12:15 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie.
  • Wie: Vitesse – N.E.C. Nijmegen op tv.
  • Wanneer: zondag 15 januari 2023.
  • Tijd: 12:15 uur.
  • Waar: Het Gelredome, het stadion van Vitesse.
  • Uitgezonden op: ESPN (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Vitesse - N.E.C. Nijmegen op tv

  Vitesse – N.E.C. Nijmegen op tv

  Wil je Vitesse – N.E.C. Nijmegen op tv kijken? De wedstrijd tussen Vitesse uit Arnhem en N.E.C. Nijmegen uit Nijmegen wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 12:15 uur. Om 20:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 22:50 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Vitesse – N.E.C. Nijmegen op TV
  • 20:45 uur, Voorbeschouwing
  • 12:15 uur : Vitesse – N.E.C. Nijmegen LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Vitesse-N.E.C. Nijmegen op tv

  Alles over de Eredivisie wedstrijd tussen Vitesse en N.E.C. Nijmegen:
  • Vitesse staat op dit moment op plaats 14 in de Eredivisie.
  • N.E.C. Nijmegen staat op dit moment op plaats 9 in de Eredivisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Vitesse: “Het Gelredome” (34,000 toeschouwers).
  • Competitie: Eredivisie, Nederland
  • De aftrap is om 12:15 uur.
  Vitesse en NEC Nijmegen zijn twee clubs uit Nederland die een lange historie van wedstrijden tegen elkaar hebben. De wedstrijd tussen deze twee teams wordt vaak beschouwd als een van de meer beladen wedstrijden in Nederlandse voetbal. Vitesse is een club gevestigd in Arnhem, Nederland, en NEC Nijmegen is een club gevestigd in Nijmegen, Nederland. Beide clubs hebben een aanzienlijke aanhang van lokale supporters. De wedstrijden tussen deze twee teams zijn vaak emotioneel geladen, met een sterk gevoel van rivaliteit tussen de twee steden. Beide teams hebben een lange historie van wedstrijden tegen elkaar, met vele intense ontmoetingen in de loop der jaren. Vitesse is vaak gezien als een van de betere teams in de Eredivisie, terwijl NEC Nijmegen vaak in de midden- of onderste regionen van de competitie speelt. Beide teams hebben geen significante prijzen gewonnen in de recente jaren.

  Vitesse – N.E.C. Nijmegen op ESPN

  De Eredivisie wedstrijd tussen Vitesse en N.E.C. Nijmegen is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 12:15 uur. Voor de Eredivisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Vitesse-N.E.C. Nijmegen bij ESPN:
  • 20:45 uur, voorbeschouwing.
  • 12:15 uur, Vitesse -N.E.C. Nijmegen LIVE
  • 22:50 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij ESPN: ESPN is al jaren de vaste zender om onder andere het Eredivisie voetbal op tv te kijken. Daarnaast kijk je bij ESPN ook naar onder andere de Keuken Kampioen Divisie en de Major Soccer League (MLS). Bovendien staat ESPN de hele dag in het teken van voetbal. Met veel verschillende praatprogramma’s rondom voetbal waarin alle wedstrijden uitvoerig worden besproken. Maar ook met documentaires over voetbal. Tenslotte zie je natuurlijk alle samenvattingen van de wedstrijden bij ESPN. ESPN heeft maar liefst vier verschillende kanalen waardoor je geen wedstrijd hoeft te missen. Daarnaast is ESPN 1 bij veel providers gratis te bekijken.

  Eredivisie op tv

  De match tussen Vitesse en N.E.C. Nijmegen is een wedstrijd in de Eredivisie (De voetbalcompetitie in Nederland). De Eredivisie is de nationale competitie van Nederland. Elke voetbalfan wil op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op het hoogste niveau van Nederland. In de tweede seizoenshelft gaat er gestreden worden voor de titel. Alle top-ploegen verspeelden punten in de eerste wedstrijd na de winterstop. Wie gaat er dit jaar de schaal omhoog houden? Volg op ESPN de strijd in dit bijzondere voetbaljaar.

  Vitesse – N.E.C. Nijmegen bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Vitesse-N.E.C. Nijmegen op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Vitesse – N.E.C. Nijmegen kijk je op ESPN.

  Vitesse – N.E.C. Nijmegen bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Vitesse en N.E.C. Nijmegen uit de Eredivisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Eredivisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Vitesse – N.E.C. Nijmegen kijken

  Wil je gratis naar Vitesse tegen N.E.C. Nijmegen kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Vitesse-N.E.C. Nijmegen gratis te bekijken.

  Livestream Vitesse – N.E.C. Nijmegen (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Vitesse en N.E.C. Nijmegen via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Vitesse – N.E.C. Nijmegen kijken

  De samenvatting van Vitesse – N.E.C. Nijmegen kijken? Wil je de wedstrijd tussen Vitesse en N.E.C. Nijmegen nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Eredivisie worden uitgezonden op ESPN. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Vitesse-N.E.C. Nijmegen:
  Wanneer is Vitesse – N.E.C. Nijmegen op tv?

  De Eredivisie wedstrijd tussen Vitesse en N.E.C. Nijmegen wordt gespeeld op zondag 15 januari 2023.

  Hoe laat is Vitesse – N.E.C. Nijmegen op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Vitesse en N.E.C. Nijmegen is om 12:15 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Vitesse – N.E.C. Nijmegen live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Vitesse (Arnhem) en N.E.C. Nijmegen (Nijmegen) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Vitesse – N.E.C. Nijmegen uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Vitesse en N.E.C. Nijmegen wordt uitgezonden op ESPN.

  Op welke zender kan ik Vitesse – N.E.C. Nijmegen kijken?

  Je kijkt Vitesse – N.E.C. Nijmegen op ESPN.

  Kan ik gratis naar Vitesse en N.E.C. Nijmegen op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Vitesse – N.E.C. Nijmegen kunt kijken.

  Kan ik Vitesse – N.E.C. Nijmegen ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Vitesse -N.E.C. Nijmegen zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *