Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Vitesse – Heracles Almelo op tv | Livestream en online kijken

Vitesse – Heracles Almelo op tv | Livestream en online kijken

 • door
Thuis – Uit op tv kijken? Op zondag 10 december 2023 wordt de wedstrijd tussen Vitesse en Heracles Almelo in de Eredivisie gespeeld. Vitesse – Heracles Almelo is live op tv te zien. Vitesse–Heracles Almelo begint om 16:45 uur. Het duel wordt uitgezonden op ESPN 2. Het belooft een mooie wedstrijd te worden tussen Vites en De Heraclieden. De wedstrijd wordt gespeeld in het GelreDome, het stadion van Vitesse.
Vitesse - Heracles Almelo op tv

Thuis – Uit op tv

  • Wedstrijd op tv: Vitesse-Heracles Almelo LIVE.
  • Locatie: het GelreDome (25,000 toeschouwers).
  • Speelronde: 15 van de 34.
  • Datum: zondag 10 december 2023.
  • Aftrap: 16:45 uur.
  • Uitslag laatste ontmoeting: 2-1 (12 december 2021).
Vitesse – Heracles Almelo vandaag op tv is een belangrijke wedstrijd. Het kan aan het eind van het seizoen namelijk maar zo eens een doorslaggevende wedstrijd blijken. Daarom zullen beide elftallen erop gebrand zijn een goed resultaat te halen. Zowel Vitesse als Heracles krijgen dit seizoen makkelijk doelpunten tegen. Dit kan er wel eens op wijzen dat we een grote uitslag te zien gaan krijgen. Vitesse – Heracles begint vandaag om 16:45 uur en is de laatste wedstrijd van dit voetbalweekend in de Eredivisie. Bij Vitesse is het nog steeds crisis. In Arnhem hopen de voetbalfans van harte dat “hun” Vitesse zich dit seizoen weet te handhaven in de Eredivisie. Toch is dat nog verre van een zekerheidje. Met slechts acht punten uit veertien wedstrijden staat Vitesse op een gedeelde laatste plek in de competitie. Wedstrijden zoals vandaag tegen Heracles Almelo zijn voor Vitesse dus echt wedstrijden waarin punten gepakt moeten worden. Ook bij Heracles Almelo gaat het niet van harte. Van de laatste vijf wedstrijden werden er vier verloren. Tussendoor was er nog één overwinning (5-0 van Almere City). Eén ding is zeker bij wedstrijden van Heracles Almelo, er vallen veel doelpunten. Dit seizoen vallen er tot nu toe gemiddeld 3,8 goals bij wedstrijden van Heracles Almelo. Voor de neutrale kijken natuurlijk heel leuk, voor Heracles Almelo alleen leuk als ze aan de juiste kant vallen. Met een doelsaldo van -13 is dat vooralsnog zeker niet het geval.

Hoe laat is Vitesse – Heracles Almelo op tv?

Hoe laat is de wedstrijd Vitesse – Heracles Almelo vandaag op tv? Het Eredivisie duel tussen Vitesse en Heracles Almelo begint vandaag om 16:45 uur. Om 16:15 uur begint de voorbeschouwing. Tijdens de voorbeschouwing wordt de wedstrijd uitgebreid besproken. Je hoort onder andere verschillende (ex) voetballers en analisten aan het woord over Vitesse – Heracles Almelo. Ook voorspellen zij het verloop van de wedstrijd. Tenslotte is om 18:45 uur de nabeschouwing van Vitesse – Heracles Almelo. Daarin zie je de hoogtepunten, een analyse van de wedstrijd en interviews met spelers. Ook is er een samenvatting van Vitesse – Heracles Almelo te zien.

Waar wordt Vitesse – Heracles Almelo uitgezonden?

De wedstrijd Vitesse – Heracles Almelo wordt live uitgezonden op ESPN 2. ESPN 2 is het tweede kanaal van ESPN. In Nederland heeft ESPN de uitzendrechten voor de Eredivisie. Dit betekent dat de Eredivisiewedstrijden live te zien zijn op één van de vier kanalen van ESPN. In tegenstelling tot ESPN 1 is ESPN 2 niet gratis te bekijken. Je hebt een abonnement nodig op ESPN Compleet. Er is daarentegen ook goed nieuws. Er zijn op dit moment veel aanbiedingen op ESPN Compleet. Een goede reden dus om ESPN 2 voor dit weekend af te sluiten.

TV-gids: programma Vitesse – Heracles Almelo

De TV-gids voor Vitesse – Heracles Almelo op zondag 10 december 2023 ziet er als volgt uit: Het liveverslag van Vitesse – Heracles Almelo op tv begint om 16:45 uur. Maar er is nog meer op tv te zien rondom de wedstrijd. Hieronder zie je het volledige programma van Vitesse – Heracles Almelo op tv:
Tijd Wat Zender
16:15 uur Voorbeschouwing ESPN 2
16:45 uur Vitesse – Heracles Almelo LIVE ESPN 2
18:45uur Nabeschouwing ESPN 2
Op zaterdag: rond 23:00 uur Op zondag: rond 19:00 uur Samenvatting Vitesse – Heracles Almelo en andere Eredivisiewedstrijden NPO 1
Programma Vitesse – Heracles Almelo op tv

Op welke zender is Vitesse – Heracles Almelo?

De wedstrijd tussen Vitesse en Heracles Almelo is te zien op ESPN 2. De voorbeschouwing op ESPN 2 begint om 16:15 uur. Vervolgens is om 16:45 uur de wedstrijd Vitesse – Heracles Almelo LIVE te zien op ESPN 2. Vanuit het GelreDome wordt verslag gedaan van de wedstrijd. De nabeschouwing is ook live te zien op ESPN 2.

Op welk kanaal is THUIS – UIT live te zien?

Hieronder zie je per provider op welk kanaal Vitesse – Heracles Almelo uitgezonden wordt:
ProviderZenderLive kijken
KPN222>>>
Ziggo422>>>
Odido (T-Mobile)151>>>
Canal Digitaal402>>>
Online.nl402>>>
Youfone410>>>

Vitesse -Heracles Almelo online kijken (Livestream)

Wil je de wedstrijd tussen Vitesse en Heracles Almelo via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie-wedstrijd tussen Vitesse en Heracles Almelo kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de livestreams  van Vitesse – Heracles Almelo op zondag 10 december 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links:

Vitesse VS Heracles Almelo

De wedstrijd tussen Vitesse en Heracles Almelo is een duel in speelronde SBV Vitesse van de Eredivisie. Vitesse staat op dit moment 17e in de Eredivisie. Heracles Almelo staat op de 13e plek in de competitie. De clubtopscorers van Vitesse en Heracles Almelo zijn Million Manhoef met 4 goals (Vitesse) en Mohamed Sankoh met 4 goals (Heracles Almelo). Een aantal statistieken, feiten en weetjes over Vitesse en Heracles Almelo:

Over Vitesse

  • Vitesse | SBV Vitesse
  • Bijnaam: “Vites”
  • Plaats: Arnhem
  • Clubkleuren: Geel en zwart
  • Stand in de Eredivisie: 17e
  • Trainer: Edward Sturing
  • Topscorer: Million Manhoef met 4 doelpunt(en)).

Over Heracles Almelo

  • Heracles Almelo | Heracles Almelo
  • Bijnaam: “De Heraclieden”
  • Plaats: Almelo
  • Clubkleuren: Zwart en wit
  • Stand in de Eredivisie: 13e
  • Trainer: John Lammers
  • Topscorer: Mohamed Sankoh met 4 doelpunt(en)).

FAQ | Meest gestelde vragen

Op welke zender wordt Vitesse – Heracles Almelo uitgezonden?

Je kijkt Vitesse – Heracles Almelo op ESPN 2.

Wanneer is Vitesse – Heracles Almelo?

Vitesse – Heracles Almelo wordt gespeeld op zondag 10 december 2023.

Hoe laat begint Vitesse – Heracles Almelo?

Vitesse – Heracles Almelo begint om 16:45 uur. Om 16:15 uur begint de voorbeschouwing.

Kun je Vitesse – Heracles Almelo live op tv kijken?

Ja, de wedstrijd tussen Vitesse en Heracles Almelo wordt live uitgezonden op ESPN 2.

Kun je Vitesse – Heracles Almelo online kijken?

Ja, er zijn verschillende livestreams van Vitesse – Heracles Almelo beschikbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *