Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Vitesse – Heerenveen op tv | Livestream en online kijken

Vitesse – Heerenveen op tv | Livestream en online kijken

  Thuis – Uit op tv kijken? Op zaterdag 11 november 2023 wordt de wedstrijd tussen Vitesse en Heerenveen in de Eredivisie gespeeld. Vitesse – Heerenveen is live op tv te zien. Vitesse–Heerenveen begint om 21:00 uur. Het duel wordt uitgezonden op ESPN 3. Het belooft een mooie wedstrijd te worden tussen Vites en De Superfriezen. De wedstrijd wordt gespeeld in het GelreDome, het stadion van Vitesse.
  Vitesse - Heerenveen op tv

  Thuis – Uit op tv

   • Wedstrijd op tv: Vitesse-Heerenveen LIVE.
   • Locatie: het GelreDome (25,000 toeschouwers).
   • Speelronde: 12 van de 34.
   • Datum: zaterdag 11 november 2023.
   • Aftrap: 21:00 uur.
   • Uitslag laatste ontmoeting: 0-4 (20 augustus 2022).
  Er is een tijd geweest dat Vitesse – Heerenveen een echte subtopper was in de Eredivisie. Die tijd is echter lang vervlogen. Het duel gaat nu tussen de nummer 14 en 18 van de Eredivisie. Heerenveen wist dit seizoen drie keer te winnen, Vitesse pas twee keer. Nu nemen ze het tegen elkaar op in het Gelredome. Het belooft een wedstrijd te worden waarbij beide clubs denken dat ze punten kunnen pakken. Het zal er dan ook hard aan toe gaan. Het belooft een leuke wedstrijd te worden om naar te kijken, ook voor de neutrale toeschouwer. Sinds afgelopen weekend staat Vitesse op de laatste plek in de Eredivisie. De fans van Vitesse hebben hun ongenoegen geuit over de prestaties van de club. Er werd vorige week namelijk niet zomaar verloren. De club ging op bezoek bij Go Ahead Eagles met maar liefst 5-1 onderuit. Nu neemt de ploeg uit Arnhem het op tegen sc Heerenveen, dat het ook zwaar heeft. Er liggen dus kansen voor Vitesse om zich te herpakken. Sc Heerenveen speelt wisselvallig. Wat wel opvalt is dat er bij de wedstrijden van Heerenveen van de laatste tijd steevast veel doelpunten vallen. Er werd met 3-0 gewonnen van Heracles, met 5-1 gewonnen in het bekertoernooi van VVV en vervolgens met 4-1 verloren van Ajax. Het kan bij Heerenveen dus alle kanten op. De Friezen willen nu tegen Vitesse met de drie punten terug de bus in stappen. Gaat Heerenveen dat ook lukken, of weet Vitesse in eigen huis een goed resultaat te pakken?

  Hoe laat is Vitesse – Heerenveen op tv?

  Hoe laat is de wedstrijd Vitesse – Heerenveen vandaag op tv? Het Eredivisie duel tussen Vitesse en Heerenveen begint vandaag om 21:00 uur. Om 20:30 uur begint de voorbeschouwing. Tijdens de voorbeschouwing wordt de wedstrijd uitgebreid besproken. Je hoort onder andere verschillende (ex) voetballers en analisten aan het woord over Vitesse – Heerenveen. Ook voorspellen zij het verloop van de wedstrijd. Tenslotte is om 23:00 uur de nabeschouwing van Vitesse – Heerenveen. Daarin zie je de hoogtepunten, een analyse van de wedstrijd en interviews met spelers. Ook is er een samenvatting van Vitesse – Heerenveen te zien.

  Waar wordt Vitesse – Heerenveen uitgezonden?

  De wedstrijd Vitesse – Heerenveen wordt live uitgezonden op ESPN 3. ESPN 3 is de derde zender van ESPN. Hoewel ESPN 1 gratis te zien is, zijn ESPN 2, 3 en 4 dat niet. Deze week kijk je op ESPN 3 naar Vitesse – Heerenveen (op zaterdag) en FC Volendam – Sparta (op zondag). We hebben nog wel een tip: Black Friday komt eraan. Het kan dus maar zo zijn dat jouw provider een ESPN Black Friday deal heeft. Houd daarom goed de ESPN aanbiedingen in de gaten bij jouw tv-provider.

  TV-gids: programma Vitesse – Heerenveen

  De TV-gids voor Vitesse – Heerenveen op zaterdag 11 november 2023 ziet er als volgt uit: Het liveverslag van Vitesse – Heerenveen op tv begint om 21:00 uur. Maar er is nog meer op tv te zien rondom de wedstrijd. Hieronder zie je het volledige programma van Vitesse – Heerenveen op tv:
  TijdWatZender
  20:30 uurVoorbeschouwingESPN 3
  21:00 uurVitesse – Heerenveen LIVEESPN 3
  23:00uurNabeschouwingESPN 3
  Op zaterdag: rond 23:00 uur Op zondag: rond 19:00 uurSamenvatting Vitesse – Heerenveen en andere EredivisiewedstrijdenNPO 1
  Programma Vitesse – Heerenveen op tv

  Op welke zender is Vitesse – Heerenveen?

  De wedstrijd tussen Vitesse en Heerenveen is te zien op ESPN 3. De voorbeschouwing op ESPN 3 begint om 20:30 uur. Vervolgens is om 21:00 uur de wedstrijd Vitesse – Heerenveen LIVE te zien op ESPN 3. Vanuit het GelreDome wordt verslag gedaan van de wedstrijd. De nabeschouwing is ook live te zien op ESPN 3.

  Op welk kanaal is THUIS – UIT live te zien?

  Hieronder zie je per provider op welk kanaal Vitesse – Heerenveen uitgezonden wordt:
  ProviderZenderLive kijken
  KPN223>>>
  Ziggo423>>>
  Odido (T-Mobile)152>>>
  Canal Digitaal403>>>
  Online.nl403>>>
  Youfone411>>>

  Vitesse -Heerenveen online kijken (Livestream)

  Wil je de wedstrijd tussen Vitesse en Heerenveen via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie-wedstrijd tussen Vitesse en Heerenveen kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de livestreams  van Vitesse – Heerenveen op zaterdag 11 november 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links:

  Vitesse VS Heerenveen

  De wedstrijd tussen Vitesse en Heerenveen is een duel in speelronde SBV Vitesse van de Eredivisie. Vitesse staat op dit moment 18e in de Eredivisie. Heerenveen staat op de 13e plek in de competitie. De clubtopscorers van Vitesse en Heerenveen zijn Marco van Ginkel met 4 goals (Vitesse) en Osame Sahraoui met 4 goals (Heerenveen). Een aantal statistieken, feiten en weetjes over Vitesse en Heerenveen:

  Over Vitesse

   • Vitesse | SBV Vitesse
   • Bijnaam: “Vites”
   • Plaats: Arnhem
   • Clubkleuren: Geel en zwart
   • Stand in de Eredivisie: 18e
   • Trainer: Phillip Cocu
   • Topscorer: Marco van Ginkel met 4 doelpunt(en)).

  Over Heerenveen

   • Heerenveen | Sportclub Heerenveen (sc Heerenveen)
   • Bijnaam: “De Superfriezen”
   • Plaats: Heerenveen
   • Clubkleuren: Blauw en wit
   • Stand in de Eredivisie: 13e
   • Trainer: Kees van Wonderen
   • Topscorer: Osame Sahraoui met 4 doelpunt(en)).

  FAQ | Meest gestelde vragen

  Op welke zender wordt Vitesse – Heerenveen uitgezonden?

  Je kijkt Vitesse – Heerenveen op ESPN 3.

  Wanneer is Vitesse – Heerenveen?

  Vitesse – Heerenveen wordt gespeeld op zaterdag 11 november 2023.

  Hoe laat begint Vitesse – Heerenveen?

  Vitesse – Heerenveen begint om 21:00 uur. Om 20:30 uur begint de voorbeschouwing.

  Kun je Vitesse – Heerenveen live op tv kijken?

  Ja, de wedstrijd tussen Vitesse en Heerenveen wordt live uitgezonden op ESPN 3.

  Kun je Vitesse – Heerenveen online kijken?

  Ja, er zijn verschillende livestreams van Vitesse – Heerenveen beschikbaar.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *