Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Vitesse – Go Ahead Eagles op tv | Eredivisie

Vitesse – Go Ahead Eagles op tv | Eredivisie

  • door
VitesseGo Ahead Eagles op tv kijken of streamen? Op zondag 4 februari 2024 om 12:15 uur spelen Vitesse en Go Ahead Eagles tegen elkaar in de Eredivisie. Je kunt Vitesse – Go Ahead Eagles op meerdere manieren live kijken:
  • Op TV op ESPN 3.
  • Via een livestream.
  • Online kijken op je pc, laptop, telefoon of tablet.
Vitesse - Go Ahead Eagles op tv

Vitesse – Go Ahead Eagles op tv

 
Datum Tijd Wedstrijd Zender
zondag 4 februari 2024 12:15 uur Vitesse – Go Ahead Eagles ESPN 3
Je kunt Vitesse – Go Ahead Eagles op tv kijken. De wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN 3. De aftrap van Vitesse – Go Ahead Eagles is om 12:15. Voorafgaand aan het duel tussen Vitesse en Go Ahead Eagles is er een voorbeschouwing te zien. Deze begint om 11:45 uur. Vanaf 14:15 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews van de wedstrijd tussen Vitesse en Go Ahead Eagles. Programma Vitesse – Go Ahead Eagles op tv en livestream:
  • 11:45 uur, Voorbeschouwing
  • 12:15 uur : Vitesse – Go Ahead Eagles LIVE
  • 14:15 uur: nabeschouwing met interviews, analyses en hoogtepunten.

Vitesse – Go Ahead Eagles bij

De uitzendrechten van de Eredivisie zijn in handen van . Ook de Eredivisie-wedstrijd tussen Vitesse en Go Ahead Eagles is te zien op . Vitesse – Go Ahead Eagles wordt uitgezonden op ESPN 3. ESPN 3 is de derde zender van ESPN. In totaal heeft ESPN vier kanalen waarop de Eredivisiewedstrijden live uitgezonden worden. Daardoor hoef je nooit meer een wedstrijd te missen. Om ESPN 3 te kunnen kijken is een abonnement nodig op ESPN Compleet. De wedstrijd van vandaag wordt dus niet gratis uitgezonden. Wel kun je eenvoudig bij iedere provider een abonnement afsluiten om het duel live te kunnen zien.

(Gratis) livestream Vitesse – Go Ahead Eagles

Wil je Vitesse – Go Ahead Eagles streamen? Je kunt Vitesse – Go Ahead Eagles ook via een gratis livestream kijken. De wedstrijd is bij alle grote providers te streamen. Het duel wordt uitgezonden op ESPN 3. Je kunt de Vitesse – Go Ahead Eagles gratis streamen als deze op ESPN 1 wordt uitgezonden. Voor ESPN 2, 3 en 4 moet je een abonnement op ESPN Compleet hebben.
  • Wedstrijden op ESPN 1: gratis livestream.
  • Wedstrijden op ESPN 2/3/4: betaalde livestream.

Vitesse – Go Ahead Eagles kijken; over de wedstrijd

De wedstrijd tussen Vitesse en Go Ahead Eagles in de Eredivisie wordt gespeeld op zondag 4 februari 2024 om 12:15 uur. Het duel wordt gespeeld in het GelreDome, het stadion van Vitesse. Bij de wedstrijd kunnen 25,000 aanwezig zijn. Vitesse – Go Ahead Eagles is een beladen wedstrijd. Vitesse moet het zonder Nikolai Baden Frederiksen doen. De dure aankoop werd afgelopen vrijdag door Vitesse verkocht. De Eagles uit Deventer willen gebruik maken van de vormcrisis van Vitesse en drie punten pakken in Arnhem. De Eagles moeten het bovendien doen zonder Sylla Sow die naar NEC vertrekt. Bij de Eagles zal er dus iemand moeten opstaan om goals te maken.  

Meest gestelde vragen

Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Vitesse-Go Ahead Eagles:
Wanneer is Vitesse – Go Ahead Eagles op tv?

De Eredivisie wedstrijd tussen Vitesse en Go Ahead Eagles wordt gespeeld op zondag 4 februari 2024.

Hoe laat is Vitesse – Go Ahead Eagles op tv?

De aftrap van de wedstrijd tussen Vitesse en Go Ahead Eagles is om 12:15 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

Wordt Vitesse – Go Ahead Eagles live op tv uitgezonden?

Ja de wedstrijd tussen Vitesse (Arnhem) en Go Ahead Eagles (Deventer) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

Waar wordt Vitesse – Go Ahead Eagles uitgezonden?

De wedstrijd tussen Vitesse en Go Ahead Eagles wordt uitgezonden op ESPN 3.

Op welke zender kan ik Vitesse – Go Ahead Eagles kijken?

Je kijkt Vitesse – Go Ahead Eagles op ESPN 3.

Kan ik gratis naar Vitesse en Go Ahead Eagles op tv kijken?

Bij sommige providers zit ESPN 3 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Vitesse – Go Ahead Eagles kunt kijken.

Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

Naast Vitesse -Go Ahead Eagles zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *