Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Vitesse – FC Volendam op tv | Eredivisie

Vitesse – FC Volendam op tv | Eredivisie

  • door
VitesseFC Volendam op tv kijken of streamen? Op zondag 18 februari 2024 om 14:30 uur spelen Vitesse en FC Volendam tegen elkaar in de Eredivisie. Je kunt Vitesse – FC Volendam op meerdere manieren live kijken:
  • Op TV op ESPN 3.
  • Via een livestream.
  • Online kijken op je pc, laptop, telefoon of tablet.
Vitesse - FC Volendam op tv

Vitesse – FC Volendam op tv

 
Datum Tijd Wedstrijd Zender
zondag 18 februari 2024 14:30 uur Vitesse – FC Volendam ESPN 3
Je kunt Vitesse – FC Volendam op tv kijken. De wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN 3. De aftrap van Vitesse – FC Volendam is om 14:30. Voorafgaand aan het duel tussen Vitesse en FC Volendam is er een voorbeschouwing te zien. Deze begint om 14:00 uur. Vanaf 16:30 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews van de wedstrijd tussen Vitesse en FC Volendam. Programma Vitesse – FC Volendam op tv en livestream:
  • 14:00 uur, Voorbeschouwing
  • 14:30 uur : Vitesse – FC Volendam LIVE
  • 16:30 uur: nabeschouwing met interviews, analyses en hoogtepunten.

Vitesse – FC Volendam bij ESPN

De uitzendrechten van de Eredivisie zijn in handen van ESPN. Ook de Eredivisie-wedstrijd tussen Vitesse en FC Volendam is te zien op ESPN. Vitesse – FC Volendam wordt uitgezonden op ESPN 3. ESPN 3 is het derde kanaal van sportzender ESPN. In tegenstelling tot ESPN 1, is om naar ESPN 3 te kijken een abonnement nodig. Je hebt dan een abonnement nodig op ESPN Compleet. Dit is gemakkelijk af te sluiten bij alle providers. Met een abonnement op ESPN Compleet kijk je naast ESPN 1, ook naar ESPN 2, 3 en 4. Met een abonnement op ESPN Compleet hoef je dus geen Eredivisiewedstrijd meer te missen.

(Gratis) livestream Vitesse – FC Volendam

Wil je Vitesse – FC Volendam streamen? Je kunt Vitesse – FC Volendam ook via een gratis livestream kijken. De wedstrijd is bij alle grote providers te streamen. Het duel wordt uitgezonden op ESPN 3. Je kunt de Vitesse – FC Volendam gratis streamen als deze op ESPN 1 wordt uitgezonden. Voor ESPN 2, 3 en 4 moet je een abonnement op ESPN Compleet hebben.
  • Wedstrijden op ESPN 1: gratis livestream.
  • Wedstrijden op ESPN 2/3/4: betaalde livestream.

Vitesse – FC Volendam kijken; over de wedstrijd

De wedstrijd tussen Vitesse en FC Volendam in de Eredivisie wordt gespeeld op zondag 18 februari 2024 om 14:30 uur. Het duel wordt gespeeld in het GelreDome, het stadion van Vitesse. Bij de wedstrijd kunnen 25,000 aanwezig zijn. Vitesse – Volendam is een duel tussen twee clubs in zwaar weer. Zowel op als rondom het veld gaat het bij beide clubs niet goed. Het rommelt en ook de punten blijven uit. Het is dan ook dé degradatiekraker. De nummers 17 en 18 nemen het in een onderling voetbalgevecht tegen elkaar op. De wedstrijd kan maar zo eens heel belangrijk blijken aan het eind van dit seizoen. Bovendien hebben beide clubs evenveel punten. De winnaar doet dus hele goede zaken. Voor de verliezer worden de zorgen alleen maar groter.  

Meest gestelde vragen

Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Vitesse-FC Volendam:
Wanneer is Vitesse – FC Volendam op tv?

De Eredivisie wedstrijd tussen Vitesse en FC Volendam wordt gespeeld op zondag 18 februari 2024.

Hoe laat is Vitesse – FC Volendam op tv?

De aftrap van de wedstrijd tussen Vitesse en FC Volendam is om 14:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

Wordt Vitesse – FC Volendam live op tv uitgezonden?

Ja de wedstrijd tussen Vitesse (Arnhem) en FC Volendam (Volendam) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

Waar wordt Vitesse – FC Volendam uitgezonden?

De wedstrijd tussen Vitesse en FC Volendam wordt uitgezonden op ESPN 3.

Op welke zender kan ik Vitesse – FC Volendam kijken?

Je kijkt Vitesse – FC Volendam op ESPN 3.

Kan ik gratis naar Vitesse en FC Volendam op tv kijken?

Bij sommige providers zit ESPN 3 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Vitesse – FC Volendam kunt kijken.

Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

Naast Vitesse -FC Volendam zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *