Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Vitesse – Excelsior op tv

Vitesse – Excelsior op tv

  Vitesse – Excelsior op tv kijken? Op zaterdag 7 oktober 2023 om 21:00 uur spelen Vitesse en Excelsior tegen elkaar in speelronde 8 van de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Vitesse: het GelreDome. Wil je de wedstrijd Vitesse – Excelsior live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 2. Voor het oog van 25,000 toeschouwers in het GelreDome nemen Vitesse en Excelsior het tegen elkaar op. Vitesse-Excelsior is live op tv te zien op ESPN 2. De aftrap is om 21:00 uur. Om 20:30 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd.
  Vitesse - Excelsior op tv

  Vitesse – Excelsior op tv

   • Wat: Vitesse-Excelsior op tv
   • Datum: zaterdag 7 oktober 2023
   • Tijd: 21:00 uur
   • Waar: het GelreDome, Arnhem
   • Zender: ESPN 2
  De Eredivisie wedstrijd tussen Vitesse uit Arnhem en Excelsior uit Rotterdam wordt in zijn geheel live uitgezonden op tv. Je kijkt Vitesse – Excelsior op het kanaal: ESPN 2. Voorafgaand aan het duel is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop volgt er een samenvatting, de nabeschouwing en een analyse op ESPN 2.

  Programma Vitesse – Excelsior op tv

   • Wedstrijd op tv: Vitesse-Excelsior LIVE.
   • Speelronde: 8 van de 34.
   • Datum: zaterdag 7 oktober 2023.
   • Voorbeschouwing: 20:30 uur.
   • Aftrap: 21:00 uur.
   • Nabeschouwing: 23:00 uur.
  Na afloop van de Vitesse-Excelsior live is er een uitgebreide nabeschouwing van het duel te zien. Daarin zie je onder andere de hoogtepunten, de samenvatting van Vitesse – Excelsior, analyses en interviews

  Vitesse – Excelsior kijken

  De wedstrijd tussen Vitesse en Excelsior op zaterdag 7 oktober 2023 is live op tv te zien. Je kijkt de Eredivisie-wedstrijd LIVE bij:
  Vitesse - Excelsior bij Canal Digitaal
  Vitesse - Excelsior Online.nl
  Vitesse - Excelsior Ziggo
  Vitesse - Excelsior KPN
  Vitesse - Excelsior Youfone
  Vitesse - Excelsior T-Mobile

  Over Vitesse – Excelsior

  • Uitslag laatste wedstrijd Vitesse-Excelsior: 0-0 (22 april 2023) .
  De wedstrijd tussen SBV Vitesse en Excelsior Rotterdam is een Eredivisie-wedstrijd in speelronde 8 van de 34 in de Eredivisie. Vitesse – Excelsior is een zeer interessante wedstrijd. Het kan namelijk alle kanten op. Excelsior doet het over het algemeen goed in uitwedstrijden dit seizoen. Vitesse daarentegen won de derby tegen N.E.C. vorige week en dat kan maar zo eens een boost gaan geven. Bovendien heeft Vitesse het thuisvoordeel. De vorige editie van Vitesse – Excelsior eindigde in een 0-0 gelijkspel. Wij verwachten nu meer doelpunten. Onze voorspelling van Vitesse – Excelsior: 3-2.

  Speelronde 8

  Het is alweer de achtste speelronde in de Eredivisie. Dit betekent dat de stand op de ranglijst nu steeds meer vorm begint te krijgen. We zijn namelijk bijna op een kwart van de Eredivisie. Ook deze speelronde staan er weer een hoop mooie wedstrijden op de speelkalender van Eredivisie. Zo hebben we de degradatiekraker tussen FC Volendam en FC Utrecht. Feyenoord gaat dit weekend op bezoek in Zwolle. PSV reist af naar Rotterdam om het tegen het goed presterende Sparta op te nemen. Als klap op de vuurpijl wordt deze speelronde Ajax – AZ gespeeld. Dat is natuurlijk wel dé topwedstrijd van speelronde 8. Er zijn dus meerdere wedstrijden deze speelronde die je zeker live op tv wilt zien.

  Over Vitesse

   • SBV Vitesse
   • Bijnaam: “Vites”
   • Plaats: Arnhem
   • Clubkleuren: Geel en zwart
   • Stand op de ranglijst: 13e
   • Trainer : Phillip Cocu
   • Topscorer: Marco van Ginkel (3 doelpunt(en)).
  Vitesse had het, tot vorige week, heel zwaar. De stoel van trainer Philip Cocu begon te wankelen na het zoveelste verlies. Maar toen kwam vorige week de Gelderse Derby tegen aartsrivaal N.E.C.. Daarin herpakte Vitesse zich en er werd met maar liefst 3-1 gewonnen van NEC. Dat is voor de fans van Vitesse natuurlijk weer even een groot succes. Bovendien is de stemming in Arnhem nu weer stukken beter. Kan Vitesse tegen Excelsior die goede lijn doorzetten?

  Over Excelsior

   • Excelsior Rotterdam
   • Bijnaam: “De Kralingers”
   • Plaats: Rotterdam
   • Clubkleuren: Zwart en rood
   • Stand op de ranglijst: 5e
   • Trainer: Marinus Dijkhuizen
   • Topscorer Nikolas Agrafiotis( 5 doelpunt(en)).
  Excelsior Rotterdam staat op een prima vijfde plaats in de Eredivisie. Natuurlijk heeft Excelsior die plek aan zichzelf te danken. Bovendien heeft Excelsior een aantal lastige wedstrijden doorstaan dit seizoen. Zo werd er al gelijkgespeeld tegen Ajax. Daarnaast werd er gewonnen op bezoek bij Heerenveen en ook de stadsderby tegen Sparta won Excelsior. Toch liet de club ook een aantal steekjes vallen. Tegen promovendus Almere City kwam Excelsior niet verder dan een 0-0 gelijkspel. De week ervoor verloor Excelsior van Heracles. Er is dus nog zeker ruimte voor verbetering, maar de club doet het over het algemeen heel goed.

  Vitesse – Excelsior bij ESPN 2

  Vitesse-Excelsior is live op tv te zien op ESPN 2. ESPN 2 is de tweede zender van ESPN. In totaal zijn er vier ESPN zenders; 1 t/m 4. Hoewel ESPN 1 gratis is, heb je voor ESPN 2 een abonnement nodig. Met een abonnement op ESPN Compleet krijg je naast ESPN 1 ook toegang tot ESPN 2, 3 en 4. Op ESPN 2 worden ook regelmatig live Eredivisiewedstrijden uitgezonden. Zo worden deze speelronde de wedstrijden Volendam-Utrecht, Heerenveen-NEC, Almere City-RKC, Vitesse-Excelsior, PEC-Feyenoord én Sparta-PSV op ESPN 2 uitgezonden. In totaal zijn er dit weekend dus maar liefst zes wedstrijden op ESPN 2. Een goede reden om ESPN Compleet af te sluiten. Je kijkt SBV Vitesse-Excelsior Rotterdam op de ESPN 2. Je vindt ESPN 2 op de volgende kanalen bij alle providers:
  ProviderZenderLive kijken
  KPN222>>>
  Ziggo422>>>
  Odido (T-Mobile)151>>>
  Canal Digitaal402>>>
  Online.nl402>>>
  Youfone410>>>

  Livestream Vitesse – Excelsior (Online kijken)

  Wil je de wedstrijd tussen Vitesse en Excelsior via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie wedstrijd tussen Vitesse en Excelsior kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de online streams van Vitesse – Excelsior op zaterdag 7 oktober 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links: In de Eredivisie is het altijd spannend. Het niveau van de Eredivisie is de laatste jaren flink gestegen. Dat is ook terug te zien in de prestaties van de Nederlandse clubs in de Europese toernooien. Mede daardoor is het aanzien van de Eredivisie behoorlijk gestegen. Steeds meer mensen kijken live naar de Eredivisie op tv. Dat is natuurlijk niet voor niets. De talenten van de toekomst spelen in de Eredivisie. Er zijn al veel spelers doorgebroken in de Eredivisie in het verleden, en dat zal in de toekomst natuurlijk niet anders zijn. Redenen genoeg dus om naar de Eredivisie op tv te kijken.

  Samenvatting Vitesse – Excelsior

  De wedstrijd tussen Vitesse – Excelsior op tv wordt gespeeld op zaterdag 7 oktober 2023. De aftrap is om 21:00 uur. Het duel wordt gespeeld in het stadion: het GelreDome. Er is plek voor 25,000 toeschouwers. Om 20:30 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd. Rond 23:00 uur is er een nabeschouwing van de wedstrijd te zien met daarin onder andere de samenvatting. Vitesse – Excelsior is de een wedstrijd in speelronde 8 van de Nederlandse Eredivisie. Het duel wordt live uitgezonden op ESPN 2.

  Meest gestelde vragen

  Op welke zender wordt Vitesse – Excelsior uitgezonden?

  Je kijkt Vitesse – Excelsior op ESPN 2.

  Wanneer is Vitesse – Excelsior?

  Vitesse – Excelsior wordt gespeeld op zaterdag 7 oktober 2023.

  Hoe laat begint Vitesse – Excelsior?

  Vitesse – Excelsior begint om 21:00 uur. Om 20:30 uur begint de voorbeschouwing.

  Kun je Vitesse – Excelsior live op tv kijken?

  Ja, de wedstrijd tussen Vitesse – Excelsior wordt live uitgezonden op ESPN 2.

  Kun je Vitesse – Excelsior online kijken?

  Ja, er zijn verschillende livestreams van Vitesse – Excelsior beschikbaar. Bekijk hier de volledige lijst.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *