Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Vitesse – Almere City op tv | Eredivisie

Vitesse – Almere City op tv | Eredivisie

VitesseAlmere City op tv kijken of streamen? Op zaterdag 16 maart 2024 om 21:00 uur spelen Vitesse en Almere City tegen elkaar in de Eredivisie. Je kunt Vitesse – Almere City op meerdere manieren live kijken:
  • Op TV op ESPN 3.
  • Via een livestream.
  • Online kijken op je pc, laptop, telefoon of tablet.
Vitesse - Almere City op tv

Vitesse – Almere City op tv

 
Datum Tijd Wedstrijd Zender
zaterdag 16 maart 2024 21:00 uur Vitesse – Almere City ESPN 3
Je kunt Vitesse – Almere City op tv kijken. De wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN 3. De aftrap van Vitesse – Almere City is om 21:00. Voorafgaand aan het duel tussen Vitesse en Almere City is er een voorbeschouwing te zien. Deze begint om 20:30 uur. Vanaf 23:00 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews van de wedstrijd tussen Vitesse en Almere City. Programma Vitesse – Almere City op tv en livestream:
  • 20:30 uur, Voorbeschouwing
  • 21:00 uur : Vitesse – Almere City LIVE
  • 23:00 uur: nabeschouwing met interviews, analyses en hoogtepunten.

Vitesse – Almere City bij ESPN

De uitzendrechten van de Eredivisie zijn in handen van ESPN. Ook de Eredivisie-wedstrijd tussen Vitesse en Almere City is te zien op ESPN. Vitesse – Almere City wordt uitgezonden op ESPN 3. ESPN 3 is het derde kanaal van sportzender EPSN. In totaal heeft ESPN vier zenders: ESPN 1 t/m ESPN 4. De eerste zender (ESPN 1) is gratis te ontvangen bij alle providers. Voor de andere drie zenders heb je een abonnement op ESPN Compleet nodig. Met een abonnement op ESPN Compleet kijk je ook naar ESPN 2, 3 en 4. Dan hoef je dus geen Eredivisiewedstrijd meer te missen.

(Gratis) livestream Vitesse – Almere City

Wil je Vitesse – Almere City streamen? Je kunt Vitesse – Almere City ook via een gratis livestream kijken. De wedstrijd is bij alle grote providers te streamen. Het duel wordt uitgezonden op ESPN 3. Je kunt de Vitesse – Almere City gratis streamen als deze op ESPN 1 wordt uitgezonden. Voor ESPN 2, 3 en 4 moet je een abonnement op ESPN Compleet hebben.
  • Wedstrijden op ESPN 1: gratis livestream.
  • Wedstrijden op ESPN 2/3/4: betaalde livestream.

Vitesse – Almere City kijken; over de wedstrijd

De wedstrijd tussen Vitesse en Almere City in de Eredivisie wordt gespeeld op zaterdag 16 maart 2024 om 21:00 uur. Het duel wordt gespeeld in het GelreDome, het stadion van Vitesse. Bij de wedstrijd kunnen 25,000 aanwezig zijn. Vitesse – Almere City is de zoveelste belangrijke wedstrijd voor de club uit Arnhem. Het gaat er namelijk steeds meer op lijken dat we Vitesse volgend jaar niet in de Eredivisie maar in de Keuken Kampioen Divisie zullen zien spelen. De achterstand op plek 16 is namelijk gegroeid tot vijf punten. Op dit moment staat Vitesse 17e en die plek zorgt ervoor dat je aan het einde van het seizoen direct degradeert. Ook Almere City wil weer eens winnen. De afgelopen twee duels werden gelijkgespeeld en nu wil de club uit Almere weer eens drie punten pakken. Wij verwachten een hele spannende wedstrijd tussen Vitesse en Almere City.  

Meest gestelde vragen

Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Vitesse-Almere City:
Wanneer is Vitesse – Almere City op tv?

De Eredivisie wedstrijd tussen Vitesse en Almere City wordt gespeeld op zaterdag 16 maart 2024.

Hoe laat is Vitesse – Almere City op tv?

De aftrap van de wedstrijd tussen Vitesse en Almere City is om 21:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

Wordt Vitesse – Almere City live op tv uitgezonden?

Ja de wedstrijd tussen Vitesse (Arnhem) en Almere City (Almere) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

Waar wordt Vitesse – Almere City uitgezonden?

De wedstrijd tussen Vitesse en Almere City wordt uitgezonden op ESPN 3.

Op welke zender kan ik Vitesse – Almere City kijken?

Je kijkt Vitesse – Almere City op ESPN 3.

Kan ik gratis naar Vitesse en Almere City op tv kijken?

Bij sommige providers zit ESPN 3 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Vitesse – Almere City kunt kijken.

Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

Naast Vitesse -Almere City zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *