Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Vitesse – Ajax op TV (zondag 15 mei 2022)

Vitesse – Ajax op TV (zondag 15 mei 2022)

  Vitesse – Ajax op TV kijken? Wil je de wedstrijd tussen Vitesse en Ajax live op TV kijken? De wedstrijd uit de Eredivisie wordt live uitgezonden op ESPN 2. De Eredivisie wedstrijd wordt gespeeld in Gelredome, het stadion van Vitesse. De wedstrijd begint om 14:30 uur.  
  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie (Nederland)
  • Wie: Vitesse – Ajax
  • Wanneer: zondag 15 mei 2022
  • Tijd: 14:30 uur.
  • Waar: Gelredome (Stadion van Vitesse)
  • Op TV: ESPN 2
  Vitesse - Ajax op TV

  Vitesse – Ajax op TV

  De wedstrijd Vitesse – Ajax in de Eredivisie wordt gespeeld op zondag 15 mei 2022. De wedstrijd begint om 14:30 uur. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.
  • Vitesse – Ajax op TV
  • 14:20: Voorbeschouwing
  • 14:30 uur : Vitesse – Ajax LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Vitesse – Ajax

  Alles over Vitesse – Ajax:
  • Vitesse staat op dit moment zesde in de Eredivisie.
  • Ajax staat op dit moment eerste in de Eredivisie.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Vitesse, Gelredome.
  • Competitie: Eredivisie, Nederland.
  Vitesse – Ajax is normaliter altijd een hele lastige uitwedstrijd voor Ajax. Omdat de Amsterdammers al kampioen zijn, zal dat dit jaar toch iets anders voelen. Desalniettemin zal Ajax ook deze wedstrijd natuurlijk nog wel willen winnen. Al is de verwachting wel dat we een hoop talenten in actie gaan zien komen. Voor Vitesse geldt dat zij sowieso play-offs voor Europees voetbal gaan spelen. Ze kunnen nog een plekje zakken op de ranglijst, maar dit mag de pret niet drukken voor de Arnhemmers. Een wedstrijd die ook wel op papier had kunnen worden afgedaan dus.

  Vitesse – Ajax bij ESPN 2

  Vitesse – Ajax kijk je bij ESPN 2. Je kijkt de wedstrijd hier:

  Eredivisie op TV

  Op de laatste speeldag in de Nederlandse Eredivisie wordt beslist welke teams Europees voetbal gaan spelen en welke niet. Bovendien wordt uitgemaakt welke clubs volgend jaar in de tweede divisie (de KKD) moeten beginnen. De strijd om degradatie en de play-offs voor Europees voetbal is nog in volle gang. Een goede reden dus om naar de Nederlandse Eredivisie op TV te kijken. De laatste speelronde van de Eredivisie belooft in ieder geval een reuze spannende te worden.

  Vitesse – Ajax GRATIS kijken

  Je kunt de wedstrijd soms ook gratis kijken. Zo hebben Ziggo klanten gratis ESPN 1 en Ziggo kanaal 14 in hun pakket. KPN abonnees hebben gratis ESPN 1 in hun pakket. Op deze manier kun je dus gratis naar Vitesse – Ajax kijken.

  Voetbal op TV kijken

  Wil je weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht: Providers Voetbal pakketten

  Samenvatting Vitesse – Ajax

  Samenvatting Vitesse-Ajax kijken? Wil je de wedstrijd Vitesse – Ajax van zondag 15 mei 2022 nog eens rustig op je gemak terugkijken? De samenvattingen van de Eredivisie zijn te zien bij ESPN 2. In de samenvatting van Vitesse tegen Ajax zie je alle hoogtepunten, doelpunten en andere mooie momenten uit de wedstrijd. Bovendien zie je na afloop soms interviews met de spelers.

  Samenvattingen Eredivisie

  Daarnaast worden samenvattingen ook vaak uitgezonden op de NPO (Nederland 1, 2 of 3). Zo kijk je bij NOS Studio Sport Eredivisie alle wedstrijden uit de Eredivisie. Dit is natuurlijk iedere zondag om 19:00 uur. Bij doordeweekse wedstrijden is er ‘s avonds laat ook een NOS Studio Eredivisie.

  Voetbalwedstrijden vandaag

  We hebben vandaag weer een boordevol voetbalprogramma voor je in de aanbieding. Allereerst is het natuurlijk de laatste speeldag van de Eredivisie. Je wilt de ontknoping van de belangrijkste Nederlandse voetbalcompetitie natuurlijk niet missen. Bovendien kunnen er in het buitenland een aantal clubs kampioen worden. In Italië en Engeland kan het kampioenschap beslist worden. Als kers op de taart wordt ook nog de FA-cup finale voor vrouwen gespeeld. Een mooie dag voor de voetballiefhebber dus. Bekijk het volledige programma voetbalwedstrijden vandaag. Overzicht voetbal vandaag op tv:

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *