Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Villarreal CF – Rayo Vallecano

Villarreal CF – Rayo Vallecano

  Villarreal CF – Rayo Vallecano op tv kijken? Op maandag 30 januari 2023 om 21:00 uur spelen Villarreal CF en Rayo Vallecano tegen elkaar in de Primera Division. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Villarreal CF: Estadio de la Cerámica. Wil je de wedstrijd Villarreal CF – Rayo Vallecano live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Voetbal. Voor het oog van 23,500 toeschouwers in het Estadio de la Cerámica nemen Villarreal CF (Villareal) en Rayo Vallecano (Madrid) het tegen elkaar op. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Primera Division.
  • Wie: Villarreal CF – Rayo Vallecano op tv.
  • Wanneer: maandag 30 januari 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Estadio de la Cerámica, het stadion van Villarreal CF.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Voetbal (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Villarreal CF - Rayo Vallecano op tv

  Villarreal CF – Rayo Vallecano op tv

  Wil je Villarreal CF – Rayo Vallecano op tv kijken? De wedstrijd tussen Villarreal CF uit Villareal en Rayo Vallecano uit Madrid wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Om 20:50 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 23:00 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Villarreal CF – Rayo Vallecano op TV
  • 20:50 uur, Voorbeschouwing
  • 21:00 uur : Villarreal CF – Rayo Vallecano LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Villarreal CF-Rayo Vallecano op tv

  Alles over de Primera Division wedstrijd tussen Villarreal CF en Rayo Vallecano:
  • Villarreal CF staat op dit moment op plaats vijfde in de Primera Division.
  • Rayo Vallecano staat op dit moment op plaats negende in de Primera Division.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Villarreal CF: “Estadio de la Cerámica” (23,500 toeschouwers).
  • Competitie: Primera Division, Spanje
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  Vandaag neemt Villarreal het in eigen huis op tegen Rayo Vallecano. Villarreal draait een goed seizoen en zal de wedstrijd tegen Rayo Vallecano ook graag willen winnen. Dan houdt de club namelijk de aansluiting bij de top van de Spaanse Liga. Hoewel Rayo Vallecano op de negende plek staat is het dit seizoen zeker nog niet veilig. Het verschil met de nummer 18 van de Spaanse competitie is maar zeven punten. Beide clubs zullen er dus alles aan doen om de wedstrijd van vandaag te winnen.

  Villarreal CF – Rayo Vallecano op Ziggo Sport Voetbal

  De Primera Division wedstrijd tussen Villarreal CF en Rayo Vallecano is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Primera Division wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Voetbal naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Villarreal CF-Rayo Vallecano bij Ziggo Sport Voetbal:
  • 20:50 uur, voorbeschouwing.
  • 21:00 uur, Villarreal CF -Rayo Vallecano LIVE
  • 23:00 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport Voetbal: De Spaanse voetbalcompetitie wordt live uitgezonden op Ziggo Sport. Natuurlijk kijk je in de Spaanse Liga naar FC Barcelona en Real Madrid, maar er zijn nog veel meer clubs die het kijken waard zijn. In de Primera Division vind je veel topspelers en daardoor zie je de talenten van morgen in actie. Zelfs de wedstrijden in de middenmoot van de Spaanse competitie zijn zeker het kijken waard. Ook die wedstrijden kijk je live op één van de zes kanalen van ZIggo Sport.

  Primera Division op tv

  De match tussen Villarreal CF en Rayo Vallecano is een wedstrijd in de Primera Division (De voetbalcompetitie in Spanje). De Spaanse competitie is één van de mooiste voetbalcompetities ter wereld. Dat is natuurlijk niet zonder reden. De wedstrijden zijn vaak heel leuk om op tv te volgen. Bovendien is het voetbal vaak van een hoog niveau in Spanje. Van de laatste 10 Champions League winnaars komen er maar liefst zes uit de Spaanse competitie. Dat zegt genoeg over het niveau! De Spaanse Primera Division, of La Liga, is dus zeker de moeite waard om op tv te volgen!

  Villarreal CF – Rayo Vallecano bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Villarreal CF-Rayo Vallecano op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Villarreal CF – Rayo Vallecano kijk je op Ziggo Sport Voetbal.

  Villarreal CF – Rayo Vallecano bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Villarreal CF en Rayo Vallecano uit de Primera Division (Spanje) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Primera Division. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Spanje op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Villarreal CF – Rayo Vallecano kijken

  Wil je gratis naar Villarreal CF tegen Rayo Vallecano kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Villarreal CF-Rayo Vallecano gratis te bekijken.

  Livestream Villarreal CF – Rayo Vallecano (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Villarreal CF en Rayo Vallecano via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Villarreal CF – Rayo Vallecano kijken

  De samenvatting van Villarreal CF – Rayo Vallecano kijken? Wil je de wedstrijd tussen Villarreal CF en Rayo Vallecano nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Primera Division worden uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Villarreal CF-Rayo Vallecano:
  Wanneer is Villarreal CF – Rayo Vallecano op tv?

  De Primera Division wedstrijd tussen Villarreal CF en Rayo Vallecano wordt gespeeld op maandag 30 januari 2023.

  Hoe laat is Villarreal CF – Rayo Vallecano op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Villarreal CF en Rayo Vallecano is om 21:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Villarreal CF – Rayo Vallecano live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Villarreal CF (Villareal) en Rayo Vallecano (Madrid) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Villarreal CF – Rayo Vallecano uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Villarreal CF en Rayo Vallecano wordt uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal.

  Op welke zender kan ik Villarreal CF – Rayo Vallecano kijken?

  Je kijkt Villarreal CF – Rayo Vallecano op Ziggo Sport Voetbal.

  Kan ik gratis naar Villarreal CF en Rayo Vallecano op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Voetbal in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Villarreal CF – Rayo Vallecano kunt kijken.

  Kan ik Villarreal CF – Rayo Vallecano ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Villarreal CF -Rayo Vallecano zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *