Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Villarreal CF – FC Barcelona | Primera Division

Villarreal CF – FC Barcelona | Primera Division

  Villarreal CF – FC Barcelona op tv kijken? Op zondag 12 februari 2023 om 21:00 uur spelen Villarreal CF en FC Barcelona tegen elkaar in de Primera Division. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Villarreal CF: Estadio de la Cerámica. Wil je de wedstrijd Villarreal CF – FC Barcelona live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport. Voor het oog van 23,500 toeschouwers in het Estadio de la Cerámica nemen Villarreal CF (Villarreal) en FC Barcelona (Barcelona) het tegen elkaar op. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Primera Division.
  • Wie: Villarreal CF – FC Barcelona op tv.
  • Wanneer: zondag 12 februari 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Estadio de la Cerámica, het stadion van Villarreal CF.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Villarreal CF - FC Barcelona op tv

  Villarreal CF – FC Barcelona op tv

  Wil je Villarreal CF – FC Barcelona op tv kijken? De wedstrijd tussen Villarreal CF uit Villarreal en FC Barcelona uit Barcelona wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Om 20:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 23:00 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Villarreal CF – FC Barcelona op TV
  • 20:45 uur, Voorbeschouwing
  • 21:00 uur : Villarreal CF – FC Barcelona LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Villarreal CF-FC Barcelona op tv

  Alles over de Primera Division wedstrijd tussen Villarreal CF en FC Barcelona:
  • Villarreal CF staat op dit moment op plaats 6e in de Primera Division.
  • FC Barcelona staat op dit moment op plaats 1e in de Primera Division.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Villarreal CF: “Estadio de la Cerámica” (23,500 toeschouwers).
  • Competitie: Primera Division, Spanje
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  FC Barcelona gaat dit weekend op bezoek bij Villarreal. Het is dé topwedstrijd in de Spaanse competitie van dit weekend. Barca staat namelijk eerste terwijl Villarreal op de zesde plaats staat. Toch is het verschil in punten tussen beide clubs enorm. Villarreal staat namelijk 21 punten achter op Barcelona. Bovendien won Barca zijn laatste vijf duels terwijl Villarreal de laatste twee wedstrijden allebei verloor. Kan Villarreal zich herpakken of is Barcelona toch te sterk? Villarreal – Barca op tv belooft een leuke wedstrijd te worden.

  Villarreal CF – FC Barcelona op Ziggo Sport

  De Primera Division wedstrijd tussen Villarreal CF en FC Barcelona is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Primera Division wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Villarreal CF-FC Barcelona bij Ziggo Sport:
  • 20:45 uur, voorbeschouwing.
  • 21:00 uur, Villarreal CF -FC Barcelona LIVE
  • 23:00 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport: De uitzendrechten van de Spaanse voetbalcompetitie zijn in handen van Ziggo Sport. Op één van de zes kanalen van Ziggo Sport kijk je dan ook altijd wel naar een mooie wedstrijd in de Spaanse competitie. Bovendien is er altijd extra aandacht voor de wedstrijden van FC Barcelona en Real Madrid bij Ziggo Sport. Je kunt Ziggo Sport afsluiten bij KPN, Ziggo, Vodafone, T-Mobile en alle andere grote providers. Zo hoef je nooit meer een wedstrijd uit La Liga te missen.

  Primera Division op tv

  De match tussen Villarreal CF en FC Barcelona is een wedstrijd in de Primera Division (De voetbalcompetitie in Spanje). De Primera Divison is de hoogste voetbalcompetitie in Spanje. La Liga, zoals de Primera Division ook wel wordt genoemd, staat bekend om zijn grote clubs en wereldspelers. Natuurlijk hebben Messi en Ronaldo jarenlang in de Spaanse competitie gespeeld, maar de volgende talenten staan alweer klaar om ze op te volgen. Dat maakt de Spaanse competitie natuurlijk zeer de moeite waard om live op tv te volgen.

  Villarreal CF – FC Barcelona bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Villarreal CF-FC Barcelona op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Villarreal CF – FC Barcelona kijk je op Ziggo Sport.

  Villarreal CF – FC Barcelona bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Villarreal CF en FC Barcelona uit de Primera Division (Spanje) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Primera Division. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Spanje op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Villarreal CF – FC Barcelona kijken

  Wil je gratis naar Villarreal CF tegen FC Barcelona kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Villarreal CF-FC Barcelona gratis te bekijken.

  Livestream Villarreal CF – FC Barcelona (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Villarreal CF en FC Barcelona via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Villarreal CF – FC Barcelona kijken

  De samenvatting van Villarreal CF – FC Barcelona kijken? Wil je de wedstrijd tussen Villarreal CF en FC Barcelona nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Primera Division worden uitgezonden op Ziggo Sport. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Villarreal CF-FC Barcelona:
  Wanneer is Villarreal CF – FC Barcelona op tv?

  De Primera Division wedstrijd tussen Villarreal CF en FC Barcelona wordt gespeeld op zondag 12 februari 2023.

  Hoe laat is Villarreal CF – FC Barcelona op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Villarreal CF en FC Barcelona is om 21:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Villarreal CF – FC Barcelona live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Villarreal CF (Villarreal) en FC Barcelona (Barcelona) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Villarreal CF – FC Barcelona uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Villarreal CF en FC Barcelona wordt uitgezonden op Ziggo Sport.

  Op welke zender kan ik Villarreal CF – FC Barcelona kijken?

  Je kijkt Villarreal CF – FC Barcelona op Ziggo Sport.

  Kan ik gratis naar Villarreal CF en FC Barcelona op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Villarreal CF – FC Barcelona kunt kijken.

  Kan ik Villarreal CF – FC Barcelona ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Villarreal CF -FC Barcelona zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *