Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Villareal – Bayern München op TV vandaag – Kijk GRATIS – 06-04-2022

Villareal – Bayern München op TV vandaag – Kijk GRATIS – 06-04-2022

  Villareal – Bayern München op TV kijken? De wedstrijd Villareal Bayern München in de eerste wedstrijd van de kwartfinale van de UEFA Champions League (CL). In de heenwedstrijd van de kwartfinale neemt het Spaanse  Villareal het op tegen het Duitse Bayern. De wedstrijd wordt live uitgezonden op TV. Ook de voor- en nabeschouwing zijn op TV te zien.

  • Villareal – Bayern München live op tv
  • Kwartfinale UEFA Champions League (heenwedstrijd)
  • Datum: 6 april 2022
  • Aftrap: 21:00 uur
  • Op TV: Ziggo Sport (Kanaal 14)
  Villareal - Bayern München op TV

  Villareal – Bayern München op TV

  De wedstrijd Villareal – Bayern München wordt vanavond live op TV uitgezonden. Het gaat om de kwartfinale van de UEFA Champions League. Het is de eerste wedstrijd van de kwartfinale tussen Villareal enBayern München. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport (kanaal 14). De wedstrijd wordt niet live op RTL 7 uitgezonden. Daar kun je vanavond terecht voor Chelsea – Real Madrid. Wel zal er een uitgebreide samenvatting van Villareal – Bayern worden uitgezonden.

  Over Villareal – Bayern

  Bayern is natuurlijk één van de grootste clubs van Europa. Het is niet voor niets dat de Duitsers de UEFA Champions League al 6x hebben gewonnen (samen met de Europa Cup 1). Twee jaar geleden won Bayern bovendien de Champions League ook nog. Villareal heeft daarentegen pas 5x mee gedaan aan de Champions League. Maar ze hebben afgelopen seizoen wel de Europa League gewonnen. Het is dus een club die zeker niet onderschat moet worden.

  • Bayern staat op dit moment eerste in de Duitse Bundesliga.
  • Villareal staat op dit moment zevende in de Spaanse La Liga.

  Programma Villareal – Bayern München

  Het programma voor Villareal – Bayern:

  Villareal – Bayern München bij Ziggo Sport

  Wil je de wedstrijd kijken op Ziggo Sport? Ziggo-abonnees kijken gratis naar het open kanaal van Ziggo. Dit gratis Ziggo-kanaal vind je op kanaal 14. Heb je geen abonnement bij Ziggo?  Dan moet je in het bezit zijn van een abonnement op Ziggo Sport Totaal. Dan kun jij ook genieten van de wedstrijd Villareal – Bayern München in de kwartfinale van de UEFA Champions League.  

  • 20:00 uur, UEFA Champions League hoogtepunten
  • 20:30 uur, Voorbeschouwing Villareal – Bayern München
  • 21:00 uur: Villareal – Bayern München LIVE
  • 22:50 uur: Nabeschouwing  Villareal – Bayern
  • Je vindt de zenders van Ziggo Sport op kanaal 14 (Ziggo) en kanaal 233 t/m 238 (KPN).

  Villareal – Bayern München bij RTL 7

  De wedstrijd tussen Villareal – Bayern München wordt niet uitgezonden op RTL 7. Daar kun je wel terecht voor de wedstrijd tussen Chelsea en Real Madrid. Na die wedstrijd zal er wel een uitgebreide samenvatting van Villareal – Bayern te zien zijn op RTL 7.

  Programma RTL 7 (Villareal – Bayern München)

  • 19:55 uur, Voorbeschouwing Chelsea – Real Madrid
  • 21:00 uur, Chelsea – Real Madrid LIVE
  • 23:00 uur, Nabeschouwing Chelsea – Real Madrid
  • 23: 15 uur, Samenvatting Villareal – Bayern München (Champions League)

  Gratis Villareal – Bayern München op TV

  Wil je de wedstrijd tussen Villareal en Bayern München gratis kijken? De wedstrijd is alleen gratis te bekijken voor Ziggo-abonnees. Voor abonnees bij Ziggo is de wedstrijd te zien op kanaal 14. Heb jij geen Ziggo-abonnement? Dan kun je de wedstrijd helaas niet gratis kijken. Je kunt ervoor kiezen om over te stappen naar Ziggo. Ook kun je ervoor kiezen om voor ongeveer 15 euro per maand Ziggo Sport Totaal aan te schaffen.

  Nederlanders bij Villareal – Bayern

  Bij Villareal speelt de Nederlanders Arnaut Danjuma. Hij debuteerde in 2018 is het Nederlands Elftal onder Ronald Koeman. Bovendien maakt hij nu steeds vaker deel uit van de selectie van het Nederlands Elftal. Bij Bayern spelen op dit moment geen Nederlanders. De enige Nederlanders, Joshua Zirkzee, is op dit moment verhuurd aan Anderlecht.

  Champions League vandaag op TV

  Wil je geen wedstrijd missen van de UEFA Champions League? Nu het toernooi richting het einde gaat wil je natuurlijk iedere CL-wedstrijd zien. Daarom kun je in ons voetbal vandaag overzicht precies zien welke wedstrijden er live op TV worden uitgezonden. Naast de CL-wedstrijden vind je daar bovendien ook wedstrijden uit andere competities.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *