Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » VIDEO: Stripper bij vandaag Inside

VIDEO: Stripper bij vandaag Inside

Video: Stripper bij vandaag Inside kijken? Op woensdag 16 november 2022 kwam Vandaag Inside weer eens groot in het nieuws. De mannen van VI hadden namelijk hun eigen “activist” uitgenodigd. Dit gebeurde als een verwijzing naar het programma Jinek, waar de uitzending in korte tijd drie keer verstoord werd door activisten. De mannen van VI willen natuurlijk ook graag extra aandacht in aanloop naar het WK 2022 in Qatar. Tijdens het WK heeft Vandaag Inside namelijk een WK show.

Stripper Vandaag inside
Bron: Vandaag Inside Twitter

Stripper bij Vandaag Inside

In de uitzending van Vandaag Inside stond plots een vrouw op die alleen gekleed was in lingerie. Dit bleek later een stripper te zijn met de naam “Mercedes”. Later in de uitzending van Vandaag Inside kwam de stripper nogmaals door de studio gerend.

VIDEO: Stripper bij vandaag Inside

Bekijk de Video van de Stripper bij Vandaag Inside:

Bekijk ook de reactie René van der Gijp op de incidenten bij Jinek:

Incidenten Eva Jinek

De afgelopen tijd waren er veel activisten in het programma Jinek op RTL 4. In korte tijd waren er drie incidenten waarbij de talkshow werd ontregeld. Het laatste incident bij Jinek was op dinsdag 15 november 2022. Toen kwamen er twee activisten te studio in om te protesteren tegen het WK 2022 in Qatar. Er wordt gesuggereerd dat alle incidenten een vooropgezet plan zouden zijn om meer aandacht voor de talkshow te krijgen. Vandaag Inside heeft daarom een stripper ingehuurd om ook een “spontaan” incident in de show te hebben.

Waarom was er een stripper bij Vandaag Inside?

De mannen van Vandaag Inside reageerden op een satirische manier op alle gebeurtenissen bij Jinek. Achter de presentator Wilfred Genee van Vandaag Inside staat ineens een vrouw op uit het publiek. De vrouw is alleen gekleed in ondergoed. Het voorval wordt nog grappiger gemaakt doordat de vaste brandweerman van Vandaag Inside, Theo, achter de stripper aanrent.

Parodie Vandaag Inside op Jinek

Met de actie wilden de mannen van Vandaag Inside een parodie maken op Jinek. Zij vinden het een beetje te toevallig dat de talkshow van Jinek op RTL in korte tijd zo vaak door demonstranten en activisten verstoord is. Nu hadden de Genee, Derksen en van  der Gijp hun eigen “activist”. René van der Gijp zei: “We nodigen ook eens een activist uit”. Ook zei hij “Goede koplampen”.

Man eruit gezet bij Vandaag Inside bij stripper

Toch bleef het voorval met de stripper bij Vandaag Inside niet helemaal zonder gevolgen. In het publiek zat een man die zich iets teveel liet meeslepen in het geheel. De stripper, Mercedes, gaf zichzelf een tik op de billen. De man in het publiek vond vervolgens dat ook hij het recht had om de stripper een tik op haar billen te geven. De man is vervolgens uit de studio verwijderd. Wilfred Genee zei hierover: “Er was een meneer bij de uitgang die de dame nog een tik op haar achterwerk heeft gegeven. Die is er uitgezet”. René van der Gijp zei hierover: “Die is er uitgezet! Hahaha! Je mag tegenwoordig niks meer! Hahaha!” Waarop Gené reageerde met: “Nee maar goed, dat was niet helemaal de bedoeling natuurlijk.”

Stripper Vandaag Inside in scene gezet

Hoewel het al best snel duidelijk was dat de stripper in scene was gezet verklaarde Wilfred Genee na de uitzending toch maar even dat het voorval “een klein beetje in, zeg maar gerust enorm, in scene was gezet”. Daarmee wilden de mannen van Vandaag Inside een statement maken naar de show Jinek. Daarbij kwamen onlangs twee demonstranten in gele hesjes de studio binnen. Daarmee wilden ze demonstreren tegen het WK 2022 in Qatar en de mensenrechten in Qatar. Ook wilden ze aandacht vragen voor de doden bij het WK in Qatar.

Reactie op Eva Jinek

De show van Eva Jinek begon gisteravond met een verklaring. Jinek verklaarde: “Dit programma is opgericht om aandacht te geven aan maatschappelijke discussies en ik vind het heel belangrijk om dat in een live-uitzending te doen met publiek erbij. Maar niet op deze manier. Voor alle duidelijkheid: wij wisten niets van deze acties af. Wij, ikzelf, zouden nooit meewerken aan een vooropgezet plan. Dat hebben wij nog nooit gedaan, nu ook niet”.

Toch heeft het voorval voor Jinek wel een vervelend staartje. Zo zal John van den Heuvel voorlopig niet maar aanschuiven bij de talkshow vanwege de slechte beveiliging.

Vandaag Inside tijdens het WK 2022 in Qatar

Tijdens het WK 2022 in Qatar zal Vandaag Inside iedere werkdag op tv te zien zijn. Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp komen namelijk met een WK show. Vandaag Inside zal tijdens het WK in Qatar door het leven gaan als “de Oranjewinter”. Daarin zullen ze alle ins en outs rondom het WK 2022 bespreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *