Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » VfL Wolfsburg vrouwen – Barcelona Vrouwen op TV (zaterdag 30 april 2022)

VfL Wolfsburg vrouwen – Barcelona Vrouwen op TV (zaterdag 30 april 2022)

  VfL Wolfsburg vrouwen – Barcelona Vrouwen op TV kijken? Wil je de wedstrijd tussen VfL Wolfsburg vrouwen en Barcelona Vrouwen live op TV kijken? De wedstrijd uit de Champions League voor vrouwen wordt live uitgezonden op YouTube. De Champions League voor vrouwen wedstrijd wordt gespeeld in Volkswagen-Arena, het stadion van VfL Wolfsburg vrouwen. De wedstrijd begint om 18:00 uur.  

  • Wat: Wedstrijd in de Champions League voor vrouwen ()
  • Wie: VfL Wolfsburg vrouwen – Barcelona Vrouwen
  • Wanneer: zaterdag 30 april 2022
  • Tijd: 18:00 uur.
  • Waar: Volkswagen-Arena (Stadion van VfL Wolfsburg vrouwen)
  • Op TV: YouTube
  VfL Wolfsburg vrouwen - Barcelona Vrouwen op TV

  VfL Wolfsburg vrouwen – Barcelona Vrouwen op TV

  De wedstrijd VfL Wolfsburg vrouwen – Barcelona Vrouwen in de Champions League voor vrouwen wordt gespeeld op zaterdag 30 april 2022. De wedstrijd begint om 18:00 uur. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.

  • VfL Wolfsburg vrouwen – Barcelona Vrouwen op TV
  • 17:45 uur: Voorbeschouwing
  • 18:00 uur : VfL Wolfsburg vrouwen – Barcelona Vrouwen LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over VfL Wolfsburg vrouwen – Barcelona Vrouwen

  Alles over VfL Wolfsburg vrouwen – Barcelona Vrouwen:

  • VfL Wolfsburg vrouwen staat op dit moment eerste in de Bundesliga voor vrouwen.
  • Barcelona Vrouwen staat op dit moment eerste in de Primera Division voor vrouwen.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van VfL Wolfsburg vrouwen, Volkswagen-Arena.
  • Competitie: Champions League voor vrouwen.

  VfL Wolfsburg vrouwen – Barcelona Vrouwen bij YouTube

  VfL Wolfsburg vrouwen – Barcelona Vrouwen kijk je bij YouTube. Je kijkt de wedstrijd hier:

  Champions League voor vrouwen op TV

  Dat het vrouwenvoetbal steeds groter en bekender wordt is natuurlijk duidelijk. Na de verschillende successen van de Oranje Leeuwinnen wordt nu ook het clubvoetbal steeds groter. Steeds meer toeschouwers gaan naar de wedstrijden toe en er wordt dan ook record na record verbroken qua toeschouwersaantallen. Dit geldt niet alleen voor het Nederlands vrouwenvoetbal, maar ook voor het grootste clubtoernooi voor vrouwen: de Champions League voor vrouwen. Bovendien zie je in de Champions League voor vrouwen verschillende Oranje Leeuwinnen in actie. Lieke Martens, Jill Roord, Shanice van der Sanden en Danielle van der Donk zijn zomaar een aantal speelsters die nog in actie komen in de Champions League voor vrouwen. Een goede reden dus om de Champions League voor vrouwen live op tv te kijken.

  VfL Wolfsburg vrouwen – Barcelona Vrouwen GRATIS kijken

  Je kunt de wedstrijd soms ook gratis kijken. Zo hebben Ziggo klanten gratis ESPN 1 en Ziggo kanaal 14 in hun pakket. KPN abonnees hebben gratis ESPN 1 in hun pakket. Op deze manier kun je dus gratis naar VfL Wolfsburg vrouwen – Barcelona Vrouwen kijken.

  Voetbal op TV kijken

  Wil je weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht:

  Providers

  Voetbal pakketten

  Voetbal op TV vandaag (live)

  Wil je weten welke wedstrijden er dit weekend nog meer live op TV te zien zijn? Dit weekend komen onder andere Ajax, PSV en Feyenoord in actie. Maar ook de Twentse derby Heracles-Twente is live op TV te zien. Bekijk alle Eredivisie wedstrijden live vandaag. Naast de Nederlandse Eredivisie wordt er dit weekend ook in het buitenland volop gevoetbald. Zo is de Champions League voor vrouwen te zien, maar ook andere topteams zoals Real Madrid, Manchester City en FC Barcelona. Bekijk het overzicht van alle buitenlandse voetbalwedstrijden vandaag. Je kijkt voetbalwedstrijden onder andere live bij ESPN, Ziggo Sport en Viaplay.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *