Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » VfL Wolfsburg – FC Schalke 04 op tv | Bundesliga

VfL Wolfsburg – FC Schalke 04 op tv | Bundesliga

  VfL Wolfsburg – FC Schalke 04 op tv kijken? Op zaterdag 20 augustus 2028 om 15:30 uur spelen VfL Wolfsburg en FC Schalke 04 tegen elkaar in de Bundesliga. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van VfL Wolfsburg: Volkswagen-Arena. Wil je de wedstrijd VfL Wolfsburg – FC Schalke 04 live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 30,000 toeschouwers in het Volkswagen-Arena nemen VfL Wolfsburg (Wolfsburg) en FC Schalke 04 (Gelsenkirchen) het tegen elkaar op. De aftrap is om 15:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Bundesliga.
  • Wie: VfL Wolfsburg – FC Schalke 04 op tv.
  • Wanneer: zaterdag 20 augustus 2028.
  • Tijd: 15:30 uur.
  • Waar: Volkswagen-Arena, het stadion van VfL Wolfsburg.
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  VfL Wolfsburg - FC Schalke 04 op tv

  VfL Wolfsburg – FC Schalke 04 op tv

  Wil je VfL Wolfsburg – FC Schalke 04 op tv kijken? De wedstrijd tussen VfL Wolfsburg uit Wolfsburg en FC Schalke 04 uit Gelsenkirchen wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 15:30 uur. Om 15:20 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 17:25 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • VfL Wolfsburg – FC Schalke 04 op TV
  • 15:20 uur, Voorbeschouwing
  • 15:30 uur : VfL Wolfsburg – FC Schalke 04 LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over VfL Wolfsburg-FC Schalke 04 op tv

  Alles over de Bundesliga wedstrijd tussen VfL Wolfsburg en FC Schalke 04:
  • VfL Wolfsburg staat op dit momentvijftiende in de Bundesliga.
  • FC Schalke 04 staat op dit moment dertiende in de Bundesliga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van VfL Wolfsburg: “Volkswagen-Arena” (30,000 toeschouwers).
  • Competitie: Bundesliga, Duitsland
  • De aftrap is om 15:30 uur.

  VfL Wolfsburg – FC Schalke 04 op Viaplay

  De Bundesliga wedstrijd tussen VfL Wolfsburg en FC Schalke 04 is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 15:30 uur. Voor de Bundesliga wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma VfL Wolfsburg-FC Schalke 04 bij Viaplay:
  • 15:20 uur, voorbeschouwing.
  • 15:30 uur, VfL Wolfsburg -FC Schalke 04 LIVE
  • 17:25 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Viaplay: Viaplay is een relatief nieuwe aabieder van voetbal. Wellicht dat je ze al kent van de Formule 1, waar ze ook de uitzendrechten op hebben. Viaplay heeft ook de rechten op de Duitse voetbalcompetitie. Je ziet daar dus de mooiste Bundesliga wedstrijden. Rondom de wedstrijden is een uitgebreide voor- en nabeschouwing te zien op Viaplay. Naast de Bundesliga kun je bij Viaplay ook terecht voor de Engelse competitie, de Premier League. Viaplay heeft dus een uitgebreid aanbod aan wedstrijden.

  Bundesliga op tv

  De match tussen VfL Wolfsburg en FC Schalke 04 is een wedstrijd in de Bundesliga (De voetbalcompetitie in Duitsland).

  VfL Wolfsburg – FC Schalke 04 bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je VfL Wolfsburg-FC Schalke 04 op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd VfL Wolfsburg – FC Schalke 04 kijk je op Viaplay.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  VfL Wolfsburg – FC Schalke 04 bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen VfL Wolfsburg en FC Schalke 04 uit de Bundesliga (Duitsland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Bundesliga. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Duitsland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS VfL Wolfsburg – FC Schalke 04 kijken

  Wil je gratis naar VfL Wolfsburg tegen FC Schalke 04 kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om VfL Wolfsburg-FC Schalke 04 gratis te bekijken.

  Livestream VfL Wolfsburg – FC Schalke 04 (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen VfL Wolfsburg en FC Schalke 04 via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting VfL Wolfsburg – FC Schalke 04 kijken

  De samenvatting van VfL Wolfsburg – FC Schalke 04 kijken? Wil je de wedstrijd tussen VfL Wolfsburg en FC Schalke 04 nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Bundesliga worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd VfL Wolfsburg-FC Schalke 04:
  Wanneer is VfL Wolfsburg – FC Schalke 04 op tv?

  De Bundesliga wedstrijd tussen VfL Wolfsburg en FC Schalke 04 wordt gespeeld op zaterdag 20 augustus 2028.

  Hoe laat is VfL Wolfsburg – FC Schalke 04 op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen VfL Wolfsburg en FC Schalke 04 is om 15:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt VfL Wolfsburg – FC Schalke 04 live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen VfL Wolfsburg (Wolfsburg) en FC Schalke 04 (Gelsenkirchen) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt VfL Wolfsburg – FC Schalke 04 uitgezonden?

  De wedstrijd tussen VfL Wolfsburg en FC Schalke 04 wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik VfL Wolfsburg – FC Schalke 04 kijken?

  Je kijkt VfL Wolfsburg – FC Schalke 04 op Viaplay.

  Kan ik gratis naar VfL Wolfsburg en FC Schalke 04 op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar VfL Wolfsburg – FC Schalke 04 kunt kijken.

  Kan ik VfL Wolfsburg – FC Schalke 04 ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast VfL Wolfsburg -FC Schalke 04 zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *