Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » VfL Wolfsburg – Eintracht Frankfurt op tv | Bundesliga

VfL Wolfsburg – Eintracht Frankfurt op tv | Bundesliga

  VfL Wolfsburg – Eintracht Frankfurt op tv kijken? Op zondag 5 maart 2023 om 17:30 uur spelen VfL Wolfsburg en Eintracht Frankfurt tegen elkaar in de Bundesliga. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van VfL Wolfsburg: Volkswagen Arena. Wil je de wedstrijd VfL Wolfsburg – Eintracht Frankfurt live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 30,000 toeschouwers in het Volkswagen Arena nemen VfL Wolfsburg (Wolfsburg) en Eintracht Frankfurt (Frankfurt) het tegen elkaar op. De aftrap is om 17:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Bundesliga.
  • Wie: VfL Wolfsburg – Eintracht Frankfurt op tv.
  • Wanneer: zondag 5 maart 2023.
  • Tijd: 17:30 uur.
  • Waar: Volkswagen Arena, het stadion van VfL Wolfsburg.
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  VfL Wolfsburg - Eintracht Frankfurt op tv

  VfL Wolfsburg – Eintracht Frankfurt op tv

  Wil je VfL Wolfsburg – Eintracht Frankfurt op tv kijken? De wedstrijd tussen VfL Wolfsburg uit Wolfsburg en Eintracht Frankfurt uit Frankfurt wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 17:30 uur. Om 17:13 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 19:32 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • VfL Wolfsburg – Eintracht Frankfurt op TV
  • 17:13 uur, Voorbeschouwing
  • 17:30 uur : VfL Wolfsburg – Eintracht Frankfurt LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over VfL Wolfsburg-Eintracht Frankfurt op tv

  Alles over de Bundesliga wedstrijd tussen VfL Wolfsburg en Eintracht Frankfurt:
  • VfL Wolfsburg staat op dit moment op plaats 7e in de Bundesliga.
  • Eintracht Frankfurt staat op dit moment op plaats 6e in de Bundesliga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van VfL Wolfsburg: “Volkswagen Arena” (30,000 toeschouwers).
  • Competitie: Bundesliga, Duitsland
  • De aftrap is om 17:30 uur.
  Wolfsburg-Eintracht op tv kijken? De wedstrijd in de subtop van de Bundesliga is een hele interessante. Hoewel de clubs zesde en zevende staan, heeft Eintracht Frankfurt een voorsprong van vijf punten. Het wordt dus een belangrijk duel. Houdt Wolfsburg de aansluiting bij de subtop of vallen ze verder terug naar de middenmoot?

  VfL Wolfsburg – Eintracht Frankfurt op Viaplay

  De Bundesliga wedstrijd tussen VfL Wolfsburg en Eintracht Frankfurt is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 17:30 uur. Voor de Bundesliga wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma VfL Wolfsburg-Eintracht Frankfurt bij Viaplay:
  • 17:13 uur, voorbeschouwing.
  • 17:30 uur, VfL Wolfsburg -Eintracht Frankfurt LIVE
  • 19:32 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Viaplay: Bij Viaplay kijk je alle wedstrijden uit de Duitse Bundesliga live op tv. Via de Viaplay app kun je iedere wedstrijd in de Duitse competitie live volgen. Op de App van Viaplay kies je simpelweg de wedstrijd die je wilt volgen. Zo kun je ook eenvoudig schakelen tussen de wedstrijden. De Duitse Bundesliga is een hele mooie competitie en dat is dan ook de reden dat Viaplay de tv-rechten gekocht heeft.

  Bundesliga op tv

  De match tussen VfL Wolfsburg en Eintracht Frankfurt is een wedstrijd in de Bundesliga (De voetbalcompetitie in Duitsland). De Bundesliga is één van de mooiste competities ter wereld. Er spelen veel grote, bekende clubs in de Duitse Bundesliga. Bovendien zijn de wedstrijden in Duitsland ideaal om een keer te bezoeken. Zeker als je de Bundesliga op de voet volgt weet je dat de wedstrijden zeer interessant zijn. Als kers op de taart spelen er ook veel Nederlandse spelers in de Duitse competitie.

  VfL Wolfsburg – Eintracht Frankfurt bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je VfL Wolfsburg-Eintracht Frankfurt op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd VfL Wolfsburg – Eintracht Frankfurt kijk je op Viaplay.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  VfL Wolfsburg – Eintracht Frankfurt bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen VfL Wolfsburg en Eintracht Frankfurt uit de Bundesliga (Duitsland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Bundesliga. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Duitsland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS VfL Wolfsburg – Eintracht Frankfurt kijken

  Wil je gratis naar VfL Wolfsburg tegen Eintracht Frankfurt kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om VfL Wolfsburg-Eintracht Frankfurt gratis te bekijken.

  Livestream VfL Wolfsburg – Eintracht Frankfurt (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen VfL Wolfsburg en Eintracht Frankfurt via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting VfL Wolfsburg – Eintracht Frankfurt kijken

  De samenvatting van VfL Wolfsburg – Eintracht Frankfurt kijken? Wil je de wedstrijd tussen VfL Wolfsburg en Eintracht Frankfurt nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Bundesliga worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd VfL Wolfsburg-Eintracht Frankfurt:
  Wanneer is VfL Wolfsburg – Eintracht Frankfurt op tv?

  De Bundesliga wedstrijd tussen VfL Wolfsburg en Eintracht Frankfurt wordt gespeeld op zondag 5 maart 2023.

  Hoe laat is VfL Wolfsburg – Eintracht Frankfurt op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen VfL Wolfsburg en Eintracht Frankfurt is om 17:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt VfL Wolfsburg – Eintracht Frankfurt live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen VfL Wolfsburg (Wolfsburg) en Eintracht Frankfurt (Frankfurt) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt VfL Wolfsburg – Eintracht Frankfurt uitgezonden?

  De wedstrijd tussen VfL Wolfsburg en Eintracht Frankfurt wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik VfL Wolfsburg – Eintracht Frankfurt kijken?

  Je kijkt VfL Wolfsburg – Eintracht Frankfurt op Viaplay.

  Kan ik gratis naar VfL Wolfsburg en Eintracht Frankfurt op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar VfL Wolfsburg – Eintracht Frankfurt kunt kijken.

  Kan ik VfL Wolfsburg – Eintracht Frankfurt ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast VfL Wolfsburg -Eintracht Frankfurt zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *