Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » VfL Wolfsburg – Bayern München

VfL Wolfsburg – Bayern München

  VfL Wolfsburg – Bayern München op tv kijken? Op zondag 5 februari 2023 om 17:30 uur spelen VfL Wolfsburg en Bayern München tegen elkaar in de Bundesliga. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van VfL Wolfsburg: Volkswagen-Arena. Wil je de wedstrijd VfL Wolfsburg – Bayern München live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 30,122 toeschouwers in het Volkswagen-Arena nemen VfL Wolfsburg (Wolfsburg) en Bayern München (München) het tegen elkaar op. De aftrap is om 17:30 uur.

  • Wat: Wedstrijd in de Bundesliga.
  • Wie: VfL Wolfsburg – Bayern München op tv.
  • Wanneer: zondag 5 februari 2023.
  • Tijd: 17:30 uur.
  • Waar: Volkswagen-Arena, het stadion van VfL Wolfsburg.
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  VfL Wolfsburg - Bayern München op tv

  VfL Wolfsburg – Bayern München op tv

  Wil je VfL Wolfsburg – Bayern München op tv kijken? De wedstrijd tussen VfL Wolfsburg uit Wolfsburg en Bayern München uit München wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 17:30 uur. Om 17:15 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 19:35 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.

  • VfL Wolfsburg – Bayern München op TV
  • 17:15 uur, Voorbeschouwing
  • 17:30 uur : VfL Wolfsburg – Bayern München LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over VfL Wolfsburg-Bayern München op tv

  Alles over de Bundesliga wedstrijd tussen VfL Wolfsburg en Bayern München:

  • VfL Wolfsburg staat op dit moment op plaats 7e in de Bundesliga.
  • Bayern München staat op dit moment op plaats 1e in de Bundesliga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van VfL Wolfsburg: “Volkswagen-Arena” (30,122 toeschouwers).
  • Competitie: Bundesliga, Duitsland
  • De aftrap is om 17:30 uur.

  In de Bundesliga nemen Wolfsburg en Bayern München het dit weekend tegen elkaar op. Wolfsburg heeft het thuisvoordeel maar Bayern is de koploper in de de Duitse competitie. Toch is het verschil tussen Bayern (1e) en Wolfsburg (7e) maar acht punten. Kan Wolfsburg in eigen huis stunten tegen Bayern en de aansluiting met de top van de Bundesliga weer vinden? Een extra reden om Wolfsburg-Bayern op tv te kijken is natuurlijk het aantal Nederlandse spelers bij Bayern München. Matthijs de Ligt, Daley Blind en Ryan Gravenberch spelen alle drie voor Bayern. Ook bij Wolfsburg zien we een Nederlander in de selectie: Micky van der Ven speelt bij de Duitse club. Wolfsburg-Bayern wordt dus een mooi duel.

  VfL Wolfsburg – Bayern München op Viaplay

  De Bundesliga wedstrijd tussen VfL Wolfsburg en Bayern München is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 17:30 uur. Voor de Bundesliga wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing.

  Programma VfL Wolfsburg-Bayern München bij Viaplay:

  • 17:15 uur, voorbeschouwing.
  • 17:30 uur, VfL Wolfsburg -Bayern München LIVE
  • 19:35 uur, nabeschouwing

  Voetbal bij Viaplay:

  De uitzendrechten voor de Bundesliga zijn in handen van Viaplay. De relatief nieuwe zender heeft de uitzendrechten op onder andere de Bundesliga, de Premier League (Engeland) en natuurlijk ook de Formule 1. Bovendien heeft Viaplay meerdere kanalen waardoor je heel veel wedstrijden live kunt kijken. Je kijkt Viaplay bij Ziggo, KPN of alle andere grote providers. Ook kun je een abonnement bij Viaplay zelf afsluiten. Zo kun je de wedstrijden online of via de Viaplay App kijken.

  Bundesliga op tv

  De match tussen VfL Wolfsburg en Bayern München is een wedstrijd in de Bundesliga (De voetbalcompetitie in Duitsland). De Bundesliga is de hoogste voetbalcompetitie in Duitsland. In de Bundesliga spelen veel grote clubs en bovendien is (bijna) iedere wedstrijd van een enorm hoog niveau. Het spel gaat snel over en weer en dit maakt de Duitse competitie heel interessant om naar te kijken. Ook voor de neutrale kijker zijn de Bundesliga wedstrijden op tv zeker de moeite waard. Daarnaast zie je veel Nederlandse spelers in de Duitse competitie. De Bundesliga op tv is dus zeker de moeite waard om te volgen.

  VfL Wolfsburg – Bayern München bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je VfL Wolfsburg-Bayern München op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig.

  De wedstrijd VfL Wolfsburg – Bayern München kijk je op Viaplay.

  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  VfL Wolfsburg – Bayern München bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen VfL Wolfsburg en Bayern München uit de Bundesliga (Duitsland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Bundesliga. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Duitsland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.

  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS VfL Wolfsburg – Bayern München kijken

  Wil je gratis naar VfL Wolfsburg tegen Bayern München kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om VfL Wolfsburg-Bayern München gratis te bekijken.

  Livestream VfL Wolfsburg – Bayern München (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen VfL Wolfsburg en Bayern München via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting VfL Wolfsburg – Bayern München kijken

  De samenvatting van VfL Wolfsburg – Bayern München kijken? Wil je de wedstrijd tussen VfL Wolfsburg en Bayern München nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Bundesliga worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden.

  NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder:

  Providers:

  Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd VfL Wolfsburg-Bayern München:

  Wanneer is VfL Wolfsburg – Bayern München op tv?

  De Bundesliga wedstrijd tussen VfL Wolfsburg en Bayern München wordt gespeeld op zondag 5 februari 2023.

  Hoe laat is VfL Wolfsburg – Bayern München op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen VfL Wolfsburg en Bayern München is om 17:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt VfL Wolfsburg – Bayern München live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen VfL Wolfsburg (Wolfsburg) en Bayern München (München) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt VfL Wolfsburg – Bayern München uitgezonden?

  De wedstrijd tussen VfL Wolfsburg en Bayern München wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik VfL Wolfsburg – Bayern München kijken?

  Je kijkt VfL Wolfsburg – Bayern München op Viaplay.

  Kan ik gratis naar VfL Wolfsburg en Bayern München op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar VfL Wolfsburg – Bayern München kunt kijken.

  Kan ik VfL Wolfsburg – Bayern München ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast VfL Wolfsburg -Bayern München zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *