Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » VfL Wolfsburg – Bayern München op TV (zaterdag 14 mei 2022)

VfL Wolfsburg – Bayern München op TV (zaterdag 14 mei 2022)

  VfL Wolfsburg – Bayern München op TV kijken? Wil je de wedstrijd tussen VfL Wolfsburg en Bayern München live op TV kijken? De wedstrijd uit de Bundesliga wordt live uitgezonden op Viaplay. De Bundesliga wedstrijd wordt gespeeld in Volkswagen-Arena, het stadion van VfL Wolfsburg. De wedstrijd begint om 15:30.  
  • Wat: Wedstrijd in de Bundesliga (Duitsland)
  • Wie: VfL Wolfsburg – Bayern München
  • Wanneer: zaterdag 14 mei 2022
  • Tijd: 15:30.
  • Waar: Volkswagen-Arena (Stadion van VfL Wolfsburg)
  • Op TV: Viaplay
  VfL Wolfsburg - Bayern München op TV

  VfL Wolfsburg – Bayern München op TV

  De wedstrijd VfL Wolfsburg – Bayern München in de Bundesliga wordt gespeeld op zaterdag 14 mei 2022. De wedstrijd begint om 15:30. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.
  • VfL Wolfsburg – Bayern München op TV
  • 15:20: Voorbeschouwing
  • 15:30 : VfL Wolfsburg – Bayern München LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over VfL Wolfsburg – Bayern München

  Alles over VfL Wolfsburg – Bayern München:
  • VfL Wolfsburg staat op dit moment dertiende in de Bundesliga.
  • Bayern München staat op dit moment eerste in de Bundesliga.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van VfL Wolfsburg, Volkswagen-Arena.
  • Competitie: Bundesliga, Duitsland.

  VfL Wolfsburg – Bayern München bij Viaplay

  VfL Wolfsburg – Bayern München kijk je bij Viaplay. Je kijkt de wedstrijd hier:

  Bundesliga op TV

  Met nog slechts één wedstrijd te gaan is het reuze spannend in de Duitse Bundesliga. Ondanks dat Bayern München het kampioenschap al binnen heeft, staat er nog genoeg op het spel. Zo moet er nog besloten worden welke teams Europees voetbal gaan spelen. Bovendien is ook de strijd om degradatie nog niet helemaal beslist. De Duitse Bundesliga staat daarnaast ook garant voor aanvallend voetbal in een waanzinnig hoog tempo. De Duitse Bundesliga op tv kijken? Vandaag is daar dus een uitstekende dag voor!

  VfL Wolfsburg – Bayern München GRATIS kijken

  Je kunt de wedstrijd soms ook gratis kijken. Zo hebben Ziggo klanten gratis ESPN 1 en Ziggo kanaal 14 in hun pakket. KPN abonnees hebben gratis ESPN 1 in hun pakket. Op deze manier kun je dus gratis naar VfL Wolfsburg – Bayern München kijken.

  Voetbal op TV kijken

  Wil je weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht: Providers Voetbal pakketten

  Samenvatting VfL Wolfsburg – Bayern München

  Samenvatting VfL Wolfsburg-Bayern München kijken? Wil je de wedstrijd VfL Wolfsburg – Bayern München van zaterdag 14 mei 2022 nog eens rustig op je gemak terugkijken? De samenvattingen van de Bundesliga zijn te zien bij Viaplay. In de samenvatting van VfL Wolfsburg tegen Bayern München zie je alle hoogtepunten, doelpunten en andere mooie momenten uit de wedstrijd. Bovendien zie je na afloop soms interviews met de spelers.

  Samenvattingen Eredivisie

  Daarnaast worden samenvattingen ook vaak uitgezonden op de NPO (Nederland 1, 2 of 3). Zo kijk je bij NOS Studio Sport Eredivisie alle wedstrijden uit de Eredivisie. Dit is natuurlijk iedere zondag om 19:00 uur. Bij doordeweekse wedstrijden is er ‘s avonds laat ook een NOS Studio Eredivisie.

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er staan vandaag veel wedstrijden op het programma. Natuurlijk wordt de Engelse FA-cup finale gespeeld. De finale van de Engelse beker tussen Liverpool en Chelsea kijk je live op tv. Maar ook staan er wedstrijden in de Bundesliga, de Serie A en de Football League Championship op het voetbal programma vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *