Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » VfL Bochum – SC Freiburg op tv | Bundesliga

VfL Bochum – SC Freiburg op tv | Bundesliga

  VfL Bochum – SC Freiburg op tv kijken? Op zaterdag 18 februari 2023 om 15:30 uur spelen VfL Bochum en SC Freiburg tegen elkaar in de Bundesliga. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van VfL Bochum: Vonovia Ruhrstadion. Wil je de wedstrijd VfL Bochum – SC Freiburg live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 27,599 toeschouwers in het Vonovia Ruhrstadion nemen VfL Bochum (Bochum) en SC Freiburg (Freiburg) het tegen elkaar op. De aftrap is om 15:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Bundesliga.
  • Wie: VfL Bochum – SC Freiburg op tv.
  • Wanneer: zaterdag 18 februari 2023.
  • Tijd: 15:30 uur.
  • Waar: Vonovia Ruhrstadion, het stadion van VfL Bochum.
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  VfL Bochum - SC Freiburg op tv

  VfL Bochum – SC Freiburg op tv

  Wil je VfL Bochum – SC Freiburg op tv kijken? De wedstrijd tussen VfL Bochum uit Bochum en SC Freiburg uit Freiburg wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 15:30 uur. Om 15:15 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 17:30 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • VfL Bochum – SC Freiburg op TV
  • 15:15 uur, Voorbeschouwing
  • 15:30 uur : VfL Bochum – SC Freiburg LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over VfL Bochum-SC Freiburg op tv

  Alles over de Bundesliga wedstrijd tussen VfL Bochum en SC Freiburg:
  • VfL Bochum staat op dit moment op plaats 15e in de Bundesliga.
  • SC Freiburg staat op dit moment op plaats 4e in de Bundesliga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van VfL Bochum: “Vonovia Ruhrstadion” (27,599 toeschouwers).
  • Competitie: Bundesliga, Duitsland
  • De aftrap is om 15:30 uur.
  Voor Bochum staat er de lastige thuiswedstrijd tegen Freiburg op het programma. Hoewel beide clubs wisselvallige resultaten behaalden in de afgelopen vijf wedstrijden is Freiburg natuurlijk de grote favoriet. Het is niet voor niets de nummer vier in de Bundesliga. Bovendien heeft Freiburg nog kans om kampioen te worden. Voor Bochum is het daarentegen oppassen geblazen dat ze niet degraderen.

  VfL Bochum – SC Freiburg op Viaplay

  De Bundesliga wedstrijd tussen VfL Bochum en SC Freiburg is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 15:30 uur. Voor de Bundesliga wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma VfL Bochum-SC Freiburg bij Viaplay:
  • 15:15 uur, voorbeschouwing.
  • 15:30 uur, VfL Bochum -SC Freiburg LIVE
  • 17:30 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Viaplay: De Duitse competitie wordt uitgezonden op Viaplay. Ondanks dat Viaplay een relatief nieuwe zender is, hebben ze meteen vol ingezet op voetbal. Natuurlijk kenden we Viaplay al van de Formule 1, maar nu bieden ze dus ook de Duitse Bundesliga aan. Bovendien kijk je bij Viaplay niet alleen de Bundesliga, maar ook de Engelse Premier League. Voor voetbal van hoog niveau ben je bij Viaplay dus aan het juiste adres. Met meerdere kanalen hoef je nooit meer een Bundesliga wedstrijd te missen.

  Bundesliga op tv

  De match tussen VfL Bochum en SC Freiburg is een wedstrijd in de Bundesliga (De voetbalcompetitie in Duitsland). De Duitse Bundesliga is de hoogste voetbalcompetitie ter wereld. Het is een competitie die ook veel Nederlandse fans aanspreekt. Het is namelijk dichtbij en dus de ideale mogelijkheid om een Bundesliga wedstrijd bij te wonen. Er spelen bovendien veel grote clubs in de Duitse Bundesliga. Borussia Dortmund en Bayern München zijn al jarenlang een begrip in de wereld. Maar er zijn nog veel meer mooie clubs die in de Duitse competitie spelen. Dat maakt de competitie zo interessant om naar te kijken.

  VfL Bochum – SC Freiburg bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je VfL Bochum-SC Freiburg op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd VfL Bochum – SC Freiburg kijk je op Viaplay.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  VfL Bochum – SC Freiburg bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen VfL Bochum en SC Freiburg uit de Bundesliga (Duitsland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Bundesliga. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Duitsland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS VfL Bochum – SC Freiburg kijken

  Wil je gratis naar VfL Bochum tegen SC Freiburg kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om VfL Bochum-SC Freiburg gratis te bekijken.

  Livestream VfL Bochum – SC Freiburg (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen VfL Bochum en SC Freiburg via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting VfL Bochum – SC Freiburg kijken

  De samenvatting van VfL Bochum – SC Freiburg kijken? Wil je de wedstrijd tussen VfL Bochum en SC Freiburg nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Bundesliga worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd VfL Bochum-SC Freiburg:
  Wanneer is VfL Bochum – SC Freiburg op tv?

  De Bundesliga wedstrijd tussen VfL Bochum en SC Freiburg wordt gespeeld op zaterdag 18 februari 2023.

  Hoe laat is VfL Bochum – SC Freiburg op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen VfL Bochum en SC Freiburg is om 15:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt VfL Bochum – SC Freiburg live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen VfL Bochum (Bochum) en SC Freiburg (Freiburg) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt VfL Bochum – SC Freiburg uitgezonden?

  De wedstrijd tussen VfL Bochum en SC Freiburg wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik VfL Bochum – SC Freiburg kijken?

  Je kijkt VfL Bochum – SC Freiburg op Viaplay.

  Kan ik gratis naar VfL Bochum en SC Freiburg op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar VfL Bochum – SC Freiburg kunt kijken.

  Kan ik VfL Bochum – SC Freiburg ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast VfL Bochum -SC Freiburg zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *