Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » VfL Bochum – FC Augsburg op TV (zondag 24 april 2022)

VfL Bochum – FC Augsburg op TV (zondag 24 april 2022)

  VfL Bochum – FC Augsburg op TV kijken? Wil je de wedstrijd tussen VfL Bochum en FC Augsburg live op TV kijken? De wedstrijd uit de Bundesliga wordt live uitgezonden op Viaplay. De Bundesliga wedstrijd wordt gespeeld in Vonovia Ruhrstadion, het stadion van VfL Bochum. De wedstrijd begint om 15:30.  
  • Wat: Wedstrijd in de Bundesliga (Duitsland)
  • Wie: VfL Bochum – FC Augsburg
  • Wanneer: zondag 24 april 2022
  • Tijd: 15:30.
  • Waar: Vonovia Ruhrstadion (Stadion van VfL Bochum)
  • Op TV: Viaplay
  VfL Bochum - FC Augsburg op TV

  VfL Bochum – FC Augsburg op TV

  De wedstrijd VfL Bochum – FC Augsburg in de Bundesliga wordt gespeeld op zondag 24 april 2022. De wedstrijd begint om 15:30. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.
  • VfL Bochum – FC Augsburg op TV
  • 15:20 uur: Voorbeschouwing
  • 15:30: VfL Bochum – FC Augsburg LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over VfL Bochum – FC Augsburg

  Alles over VfL Bochum – FC Augsburg:
  • VfL Bochum staat op dit moment twaalfde in de Bundesliga.
  • FC Augsburg staat op dit moment veertiende in de Bundesliga.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van VfL Bochum, Vonovia Ruhrstadion.
  • Competitie: Bundesliga, Duitsland.

  VfL Bochum – FC Augsburg bij Viaplay

  VfL Bochum – FC Augsburg kijk je bij Viaplay. Je kijkt de wedstrijd hier: Wil je de Duitse Bundesliga op TV kijken? De hoogste voetbalcompetitie in Duitsland kijk je op Viaplay. Deze nieuwe sportzender zendt naast de Formule 1 ook het Duitse voetbal uit. De Bundesliga is natuurlijk één van de mooiste competities van de wereld en die kun je nu helemaal live volgen op Viaplay. En we hebben nog meer goed nieuws. Vanaf augustus kijk je ook de Premier League bij Viaplay.

  Bundesliga op TV

  De Bundesliga is de hoogste voetbalcompetitie in Duitsland. Al jaren gaat de strijd daar tussen de twee grootmachten Bayern München en Borussia Dortmund. Maar dit betekent niet dat dit de enige leuke wedstrijden zijn. Er zijn veel meer teams die het bekijken waard zijn. Bovendien ligt het tempo in de Duitse Bundesliga vaak heel hoog. Hierdoor zijn de wedstrijd enorm interessant om naar te kijken.

  VfL Bochum – FC Augsburg GRATIS kijken

  Je kunt de wedstrijd soms ook gratis kijken. Zo hebben Ziggo klanten gratis ESPN 1 en Ziggo kanaal 14 in hun pakket. KPN abonnees hebben gratis ESPN 1 in hun pakket. Op deze manier kun je dus gratis naar VfL Bochum – FC Augsburg kijken.

  Voetbal op TV kijken

  Wil je weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht: Providers Voetbal pakketten

  Voetbal op TV vandaag (live)

  Ben je benieuwd naar alle wedstrijden die je vandaag LIVE op tv kunt kijken? Bekijk dan het overzicht van alle voetbalwedstrijden live vandaag. Daar zie je een compleet overzicht van alle wedstrijden die je vandaag live op TV kunt kijken. Je kijkt voetbalwedstrijden onder andere live bij ESPN, Ziggo Sport en Viaplay. Wil je meer weten over voetbalwedstrijden op TV? Of hoe je alle voetbalwedstrijden bij verschillende providers kunt kijken? Lees dan alles over voetbal op tv.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *