Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » VfL Bochum – Borussia Dortmund | DFB-Pokal

VfL Bochum – Borussia Dortmund | DFB-Pokal

  VfL Bochum – Borussia Dortmund op tv kijken? Op woensdag 8 februari 2023 om 20:45 uur spelen VfL Bochum en Borussia Dortmund tegen elkaar in de DFB-Pokal. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van VfL Bochum: Vonovia Ruhrstadion. Wil je de wedstrijd VfL Bochum – Borussia Dortmund live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Docu. Voor het oog van 27,599 toeschouwers in het Vonovia Ruhrstadion nemen VfL Bochum (Bochum) en Borussia Dortmund (Dortmund) het tegen elkaar op. De aftrap is om 20:45 uur.

  • Wat: Wedstrijd in de DFB-Pokal.
  • Wie: VfL Bochum – Borussia Dortmund op tv.
  • Wanneer: woensdag 8 februari 2023.
  • Tijd: 20:45 uur.
  • Waar: Vonovia Ruhrstadion, het stadion van VfL Bochum.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Docu (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  VfL Bochum - Borussia Dortmund op tv

  VfL Bochum – Borussia Dortmund op tv

  Wil je VfL Bochum – Borussia Dortmund op tv kijken? De wedstrijd tussen VfL Bochum uit Bochum en Borussia Dortmund uit Dortmund wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Docu. De aftrap van de wedstrijd is om 20:45 uur. Om 20:25 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 22:50 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.

  • VfL Bochum – Borussia Dortmund op TV
  • 20:25 uur, Voorbeschouwing
  • 20:45 uur : VfL Bochum – Borussia Dortmund LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over VfL Bochum-Borussia Dortmund op tv

  Alles over de DFB-Pokal wedstrijd tussen VfL Bochum en Borussia Dortmund:

  • VfL Bochum staat op dit moment op plaats 15e in de Bundesliga.
  • Borussia Dortmund staat op dit moment op plaats 3e in de Bundesliga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van VfL Bochum: “Vonovia Ruhrstadion” (27,599 toeschouwers).
  • Competitie: DFB-Pokal, Duitsland
  • De aftrap is om 20:45 uur.

  Bochum ontvang Borussia Dortmund in het bekertoernooi. In de achtste finale van de Duitse beker moet het grote Dortmund op bezoek bij Bochum. Dortmund draait als vanouds bovenin mee in de Bundesliga. Bovendien werden de laatste vier competitiewedstrijden allemaal gewonnen. Kunnen ze die goede lijn ook in de DFB-Pokal doorzetten? Bochum won afgelopen weekend met maar liefst 5-2 van Hoffenheim. Ook zij willen de goede lijn dus doorzetten in de Duitse beker.

  VfL Bochum – Borussia Dortmund op Ziggo Sport Docu

  De DFB-Pokal wedstrijd tussen VfL Bochum en Borussia Dortmund is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Docu. De aftrap van de wedstrijd is om 20:45 uur. Voor de DFB-Pokal wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Docu naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing.

  Programma VfL Bochum-Borussia Dortmund bij Ziggo Sport Docu:

  • 20:25 uur, voorbeschouwing.
  • 20:45 uur, VfL Bochum -Borussia Dortmund LIVE
  • 22:50 uur, nabeschouwing

  Voetbal bij Ziggo Sport Docu:

  De DFB-Pokal wedstrijden zijn op tv te zien op Ziggo Sport. De wedstrijden in het Duitse bekertoernooi kijk je live op één van de zes kanalen van Ziggo Sport. Met uitgebreide voor- en nabeschouwingen, haarscherpe analyses en interviews hoef je geen moment te missen van de DFB-Pokal.

  DFB-Pokal op tv

  De match tussen VfL Bochum en Borussia Dortmund is een wedstrijd in de DFB-Pokal (De voetbalcompetitie in Duitsland). De DFB-Pokal is het Duitse bekertoernooi. Net zoals we in Nederland de KNVB Beker hebben, hebben de Duitsers de DFB-Pokal. In het Duitse bekertoernooi komen veel grote clubs in actie. Dat maakt het toernooi extra interessant. Bovendien is het al later in het toernooi, waardoor er steeds meer grote clubs in actie komen. De spanning neemt toe in de DFB-Pokal en dat is op het veld ook te merken.

  VfL Bochum – Borussia Dortmund bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je VfL Bochum-Borussia Dortmund op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig.

  De wedstrijd VfL Bochum – Borussia Dortmund kijk je op Ziggo Sport Docu.

  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  VfL Bochum – Borussia Dortmund bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen VfL Bochum en Borussia Dortmund uit de DFB-Pokal (Duitsland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de DFB-Pokal. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Duitsland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.

  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS VfL Bochum – Borussia Dortmund kijken

  Wil je gratis naar VfL Bochum tegen Borussia Dortmund kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om VfL Bochum-Borussia Dortmund gratis te bekijken.

  Livestream VfL Bochum – Borussia Dortmund (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen VfL Bochum en Borussia Dortmund via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting VfL Bochum – Borussia Dortmund kijken

  De samenvatting van VfL Bochum – Borussia Dortmund kijken? Wil je de wedstrijd tussen VfL Bochum en Borussia Dortmund nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de DFB-Pokal worden uitgezonden op Ziggo Sport Docu. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden.

  NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder:

  Providers:

  Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd VfL Bochum-Borussia Dortmund:

  Wanneer is VfL Bochum – Borussia Dortmund op tv?

  De DFB-Pokal wedstrijd tussen VfL Bochum en Borussia Dortmund wordt gespeeld op woensdag 8 februari 2023.

  Hoe laat is VfL Bochum – Borussia Dortmund op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen VfL Bochum en Borussia Dortmund is om 20:45 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt VfL Bochum – Borussia Dortmund live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen VfL Bochum (Bochum) en Borussia Dortmund (Dortmund) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt VfL Bochum – Borussia Dortmund uitgezonden?

  De wedstrijd tussen VfL Bochum en Borussia Dortmund wordt uitgezonden op Ziggo Sport Docu.

  Op welke zender kan ik VfL Bochum – Borussia Dortmund kijken?

  Je kijkt VfL Bochum – Borussia Dortmund op Ziggo Sport Docu.

  Kan ik gratis naar VfL Bochum en Borussia Dortmund op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Docu in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar VfL Bochum – Borussia Dortmund kunt kijken.

  Kan ik VfL Bochum – Borussia Dortmund ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast VfL Bochum -Borussia Dortmund zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *