Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » VfB Stuttgart – SV Werder Bremen

VfB Stuttgart – SV Werder Bremen

  VfB Stuttgart – SV Werder Bremen op tv kijken? Op zondag 5 februari 2023 om 15:30 uur spelen VfB Stuttgart en SV Werder Bremen tegen elkaar in de Bundesliga. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van VfB Stuttgart: Mercedes-Benz Arena. Wil je de wedstrijd VfB Stuttgart – SV Werder Bremen live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 60,441 toeschouwers in het Mercedes-Benz Arena nemen VfB Stuttgart (Stuttgart) en SV Werder Bremen (Bremen) het tegen elkaar op. De aftrap is om 15:30 uur.

  • Wat: Wedstrijd in de Bundesliga.
  • Wie: VfB Stuttgart – SV Werder Bremen op tv.
  • Wanneer: zondag 5 februari 2023.
  • Tijd: 15:30 uur.
  • Waar: Mercedes-Benz Arena, het stadion van VfB Stuttgart.
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  VfB Stuttgart - SV Werder Bremen op tv

  VfB Stuttgart – SV Werder Bremen op tv

  Wil je VfB Stuttgart – SV Werder Bremen op tv kijken? De wedstrijd tussen VfB Stuttgart uit Stuttgart en SV Werder Bremen uit Bremen wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 15:30 uur. Om 15:15 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 17:35 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.

  • VfB Stuttgart – SV Werder Bremen op TV
  • 15:15 uur, Voorbeschouwing
  • 15:30 uur : VfB Stuttgart – SV Werder Bremen LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over VfB Stuttgart-SV Werder Bremen op tv

  Alles over de Bundesliga wedstrijd tussen VfB Stuttgart en SV Werder Bremen:

  • VfB Stuttgart staat op dit moment op plaats 15e in de Bundesliga.
  • SV Werder Bremen staat op dit moment op plaats 10e in de Bundesliga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van VfB Stuttgart: “Mercedes-Benz Arena” (60,441 toeschouwers).
  • Competitie: Bundesliga, Duitsland
  • De aftrap is om 15:30 uur.

  Stuttgart-Werder Bremen belooft een ware kraker te worden. Stuttgart wil voor eigen publiek weer eens winnen. Dit lukte namelijk vier wedstrijden op rij al niet. Werder Bremen daarentegen heeft de afgelopen week een einde gemaakt aan de slechte reeks van nederlagen. Kunnen ze die vorm houden en ook tegen Stuttgart punten pakken? Het belooft in ieder geval een mooie Bundesliga-wedstrijd te worden.

  VfB Stuttgart – SV Werder Bremen op Viaplay

  De Bundesliga wedstrijd tussen VfB Stuttgart en SV Werder Bremen is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 15:30 uur. Voor de Bundesliga wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing.

  Programma VfB Stuttgart-SV Werder Bremen bij Viaplay:

  • 15:15 uur, voorbeschouwing.
  • 15:30 uur, VfB Stuttgart -SV Werder Bremen LIVE
  • 17:35 uur, nabeschouwing

  Voetbal bij Viaplay:

  De uitzendrechten voor de Bundesliga zijn in handen van Viaplay. De relatief nieuwe zender heeft de uitzendrechten op onder andere de Bundesliga, de Premier League (Engeland) en natuurlijk ook de Formule 1. Bovendien heeft Viaplay meerdere kanalen waardoor je heel veel wedstrijden live kunt kijken. Je kijkt Viaplay bij Ziggo, KPN of alle andere grote providers. Ook kun je een abonnement bij Viaplay zelf afsluiten. Zo kun je de wedstrijden online of via de Viaplay App kijken.

  Bundesliga op tv

  De match tussen VfB Stuttgart en SV Werder Bremen is een wedstrijd in de Bundesliga (De voetbalcompetitie in Duitsland). De Bundesliga is de hoogste voetbalcompetitie in Duitsland. In de Bundesliga spelen veel grote clubs en bovendien is (bijna) iedere wedstrijd van een enorm hoog niveau. Het spel gaat snel over en weer en dit maakt de Duitse competitie heel interessant om naar te kijken. Ook voor de neutrale kijker zijn de Bundesliga wedstrijden op tv zeker de moeite waard. Daarnaast zie je veel Nederlandse spelers in de Duitse competitie. De Bundesliga op tv is dus zeker de moeite waard om te volgen.

  VfB Stuttgart – SV Werder Bremen bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je VfB Stuttgart-SV Werder Bremen op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig.

  De wedstrijd VfB Stuttgart – SV Werder Bremen kijk je op Viaplay.

  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  VfB Stuttgart – SV Werder Bremen bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen VfB Stuttgart en SV Werder Bremen uit de Bundesliga (Duitsland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Bundesliga. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Duitsland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.

  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS VfB Stuttgart – SV Werder Bremen kijken

  Wil je gratis naar VfB Stuttgart tegen SV Werder Bremen kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om VfB Stuttgart-SV Werder Bremen gratis te bekijken.

  Livestream VfB Stuttgart – SV Werder Bremen (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen VfB Stuttgart en SV Werder Bremen via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting VfB Stuttgart – SV Werder Bremen kijken

  De samenvatting van VfB Stuttgart – SV Werder Bremen kijken? Wil je de wedstrijd tussen VfB Stuttgart en SV Werder Bremen nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Bundesliga worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden.

  NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder:

  Providers:

  Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd VfB Stuttgart-SV Werder Bremen:

  Wanneer is VfB Stuttgart – SV Werder Bremen op tv?

  De Bundesliga wedstrijd tussen VfB Stuttgart en SV Werder Bremen wordt gespeeld op zondag 5 februari 2023.

  Hoe laat is VfB Stuttgart – SV Werder Bremen op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen VfB Stuttgart en SV Werder Bremen is om 15:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt VfB Stuttgart – SV Werder Bremen live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen VfB Stuttgart (Stuttgart) en SV Werder Bremen (Bremen) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt VfB Stuttgart – SV Werder Bremen uitgezonden?

  De wedstrijd tussen VfB Stuttgart en SV Werder Bremen wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik VfB Stuttgart – SV Werder Bremen kijken?

  Je kijkt VfB Stuttgart – SV Werder Bremen op Viaplay.

  Kan ik gratis naar VfB Stuttgart en SV Werder Bremen op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar VfB Stuttgart – SV Werder Bremen kunt kijken.

  Kan ik VfB Stuttgart – SV Werder Bremen ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast VfB Stuttgart -SV Werder Bremen zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *