Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » VfB Stuttgart – Bayern München op tv | Bundesliga

VfB Stuttgart – Bayern München op tv | Bundesliga

  VfB Stuttgart – Bayern München op tv kijken? Op zaterdag 4 maart 2023 om 18:30 uur spelen VfB Stuttgart en Bayern München tegen elkaar in de Bundesliga. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van VfB Stuttgart: Mercedes-Benz Arena. Wil je de wedstrijd VfB Stuttgart – Bayern München live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 60,441 toeschouwers in het Mercedes-Benz Arena nemen VfB Stuttgart (Stuttgart) en Bayern München (München) het tegen elkaar op. De aftrap is om 18:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Bundesliga.
  • Wie: VfB Stuttgart – Bayern München op tv.
  • Wanneer: zaterdag 4 maart 2023.
  • Tijd: 18:30 uur.
  • Waar: Mercedes-Benz Arena, het stadion van VfB Stuttgart.
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  VfB Stuttgart - Bayern München op tv

  VfB Stuttgart – Bayern München op tv

  Wil je VfB Stuttgart – Bayern München op tv kijken? De wedstrijd tussen VfB Stuttgart uit Stuttgart en Bayern München uit München wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 18:30 uur. Om 18:13 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 20:32 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • VfB Stuttgart – Bayern München op TV
  • 18:13 uur, Voorbeschouwing
  • 18:30 uur : VfB Stuttgart – Bayern München LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over VfB Stuttgart-Bayern München op tv

  Alles over de Bundesliga wedstrijd tussen VfB Stuttgart en Bayern München:
  • VfB Stuttgart staat op dit moment op plaats 15e in de Bundesliga.
  • Bayern München staat op dit moment op plaats 1e in de Bundesliga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van VfB Stuttgart: “Mercedes-Benz Arena” (60,441 toeschouwers).
  • Competitie: Bundesliga, Duitsland
  • De aftrap is om 18:30 uur.
  Stuttgart-Bayern op tv lijkt een eenvoudige wedstrijd te worden voor Bayern München. De koploper van de Duitse competitie gaat namelijk op bezoek bij de nummer vijftien. Stuttgart wist bovendien maar één van zijn laatste vijf wedstrijden te winnen. De rest werd allemaal verloren. Bayern daarentegen lijkt weer op de goede weg. Na een misstap twee wedstrijden terug werd vorige week weer “gewoon” gewonnen. Een extra reden om Bayern tegen Stuttgart te kijken zijn natuurlijk de Nederlandse spelers. Ryan Gravenberch, Mathijs de Ligt en Daley Blind spelen alle drie voor Bayern München.

  VfB Stuttgart – Bayern München op Viaplay

  De Bundesliga wedstrijd tussen VfB Stuttgart en Bayern München is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 18:30 uur. Voor de Bundesliga wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma VfB Stuttgart-Bayern München bij Viaplay:
  • 18:13 uur, voorbeschouwing.
  • 18:30 uur, VfB Stuttgart -Bayern München LIVE
  • 20:32 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Viaplay: Bij Viaplay kijk je alle wedstrijden uit de Duitse Bundesliga live op tv. Via de Viaplay app kun je iedere wedstrijd in de Duitse competitie live volgen. Op de App van Viaplay kies je simpelweg de wedstrijd die je wilt volgen. Zo kun je ook eenvoudig schakelen tussen de wedstrijden. De Duitse Bundesliga is een hele mooie competitie en dat is dan ook de reden dat Viaplay de tv-rechten gekocht heeft.

  Bundesliga op tv

  De match tussen VfB Stuttgart en Bayern München is een wedstrijd in de Bundesliga (De voetbalcompetitie in Duitsland). De Bundesliga is één van de mooiste competities ter wereld. Er spelen veel grote, bekende clubs in de Duitse Bundesliga. Bovendien zijn de wedstrijden in Duitsland ideaal om een keer te bezoeken. Zeker als je de Bundesliga op de voet volgt weet je dat de wedstrijden zeer interessant zijn. Als kers op de taart spelen er ook veel Nederlandse spelers in de Duitse competitie.

  VfB Stuttgart – Bayern München bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je VfB Stuttgart-Bayern München op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd VfB Stuttgart – Bayern München kijk je op Viaplay.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  VfB Stuttgart – Bayern München bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen VfB Stuttgart en Bayern München uit de Bundesliga (Duitsland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Bundesliga. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Duitsland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS VfB Stuttgart – Bayern München kijken

  Wil je gratis naar VfB Stuttgart tegen Bayern München kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om VfB Stuttgart-Bayern München gratis te bekijken.

  Livestream VfB Stuttgart – Bayern München (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen VfB Stuttgart en Bayern München via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting VfB Stuttgart – Bayern München kijken

  De samenvatting van VfB Stuttgart – Bayern München kijken? Wil je de wedstrijd tussen VfB Stuttgart en Bayern München nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Bundesliga worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd VfB Stuttgart-Bayern München:
  Wanneer is VfB Stuttgart – Bayern München op tv?

  De Bundesliga wedstrijd tussen VfB Stuttgart en Bayern München wordt gespeeld op zaterdag 4 maart 2023.

  Hoe laat is VfB Stuttgart – Bayern München op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen VfB Stuttgart en Bayern München is om 18:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt VfB Stuttgart – Bayern München live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen VfB Stuttgart (Stuttgart) en Bayern München (München) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt VfB Stuttgart – Bayern München uitgezonden?

  De wedstrijd tussen VfB Stuttgart en Bayern München wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik VfB Stuttgart – Bayern München kijken?

  Je kijkt VfB Stuttgart – Bayern München op Viaplay.

  Kan ik gratis naar VfB Stuttgart en Bayern München op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar VfB Stuttgart – Bayern München kunt kijken.

  Kan ik VfB Stuttgart – Bayern München ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast VfB Stuttgart -Bayern München zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *