Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » VfB Stuttgart – 1. FC Köln op tv | Bundesliga

VfB Stuttgart – 1. FC Köln op tv | Bundesliga

  VfB Stuttgart – 1. FC Köln op tv kijken? Op zaterdag 18 februari 2023 om 15:30 uur spelen VfB Stuttgart en 1. FC Köln tegen elkaar in de Bundesliga. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van VfB Stuttgart: Mercedes-Benz Arena. Wil je de wedstrijd VfB Stuttgart – 1. FC Köln live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 60,441 toeschouwers in het Mercedes-Benz Arena nemen VfB Stuttgart (Stuttgart) en 1. FC Köln (Keulen) het tegen elkaar op. De aftrap is om 15:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Bundesliga.
  • Wie: VfB Stuttgart – 1. FC Köln op tv.
  • Wanneer: zaterdag 18 februari 2023.
  • Tijd: 15:30 uur.
  • Waar: Mercedes-Benz Arena, het stadion van VfB Stuttgart.
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  VfB Stuttgart - 1. FC Köln op tv

  VfB Stuttgart – 1. FC Köln op tv

  Wil je VfB Stuttgart – 1. FC Köln op tv kijken? De wedstrijd tussen VfB Stuttgart uit Stuttgart en 1. FC Köln uit Keulen wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 15:30 uur. Om 15:15 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 17:30 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • VfB Stuttgart – 1. FC Köln op TV
  • 15:15 uur, Voorbeschouwing
  • 15:30 uur : VfB Stuttgart – 1. FC Köln LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over VfB Stuttgart-1. FC Köln op tv

  Alles over de Bundesliga wedstrijd tussen VfB Stuttgart en 1. FC Köln:
  • VfB Stuttgart staat op dit moment op plaats 17e in de Bundesliga.
  • 1. FC Köln staat op dit moment op plaats 11e in de Bundesliga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van VfB Stuttgart: “Mercedes-Benz Arena” (60,441 toeschouwers).
  • Competitie: Bundesliga, Duitsland
  • De aftrap is om 15:30 uur.
  Stuttgart – Köln is voor beide clubs een belangrijke wedstrijd. FC Köln is de ploeg in vorm. Zij verloren geen één van hun laatste vijf wedstrijden. Stuttgart daarentegen verloor al drie wedstrijden op rij waardoor de degradatiezorgen nu wel heel groot worden. Een echte kraker op tv dus.

  VfB Stuttgart – 1. FC Köln op Viaplay

  De Bundesliga wedstrijd tussen VfB Stuttgart en 1. FC Köln is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 15:30 uur. Voor de Bundesliga wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma VfB Stuttgart-1. FC Köln bij Viaplay:
  • 15:15 uur, voorbeschouwing.
  • 15:30 uur, VfB Stuttgart -1. FC Köln LIVE
  • 17:30 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Viaplay: De Duitse competitie wordt uitgezonden op Viaplay. Ondanks dat Viaplay een relatief nieuwe zender is, hebben ze meteen vol ingezet op voetbal. Natuurlijk kenden we Viaplay al van de Formule 1, maar nu bieden ze dus ook de Duitse Bundesliga aan. Bovendien kijk je bij Viaplay niet alleen de Bundesliga, maar ook de Engelse Premier League. Voor voetbal van hoog niveau ben je bij Viaplay dus aan het juiste adres. Met meerdere kanalen hoef je nooit meer een Bundesliga wedstrijd te missen.

  Bundesliga op tv

  De match tussen VfB Stuttgart en 1. FC Köln is een wedstrijd in de Bundesliga (De voetbalcompetitie in Duitsland). De Duitse Bundesliga is de hoogste voetbalcompetitie ter wereld. Het is een competitie die ook veel Nederlandse fans aanspreekt. Het is namelijk dichtbij en dus de ideale mogelijkheid om een Bundesliga wedstrijd bij te wonen. Er spelen bovendien veel grote clubs in de Duitse Bundesliga. Borussia Dortmund en Bayern München zijn al jarenlang een begrip in de wereld. Maar er zijn nog veel meer mooie clubs die in de Duitse competitie spelen. Dat maakt de competitie zo interessant om naar te kijken.

  VfB Stuttgart – 1. FC Köln bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je VfB Stuttgart-1. FC Köln op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd VfB Stuttgart – 1. FC Köln kijk je op Viaplay.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  VfB Stuttgart – 1. FC Köln bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen VfB Stuttgart en 1. FC Köln uit de Bundesliga (Duitsland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Bundesliga. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Duitsland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS VfB Stuttgart – 1. FC Köln kijken

  Wil je gratis naar VfB Stuttgart tegen 1. FC Köln kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om VfB Stuttgart-1. FC Köln gratis te bekijken.

  Livestream VfB Stuttgart – 1. FC Köln (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen VfB Stuttgart en 1. FC Köln via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting VfB Stuttgart – 1. FC Köln kijken

  De samenvatting van VfB Stuttgart – 1. FC Köln kijken? Wil je de wedstrijd tussen VfB Stuttgart en 1. FC Köln nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Bundesliga worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd VfB Stuttgart-1. FC Köln:
  Wanneer is VfB Stuttgart – 1. FC Köln op tv?

  De Bundesliga wedstrijd tussen VfB Stuttgart en 1. FC Köln wordt gespeeld op zaterdag 18 februari 2023.

  Hoe laat is VfB Stuttgart – 1. FC Köln op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen VfB Stuttgart en 1. FC Köln is om 15:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt VfB Stuttgart – 1. FC Köln live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen VfB Stuttgart (Stuttgart) en 1. FC Köln (Keulen) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt VfB Stuttgart – 1. FC Köln uitgezonden?

  De wedstrijd tussen VfB Stuttgart en 1. FC Köln wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik VfB Stuttgart – 1. FC Köln kijken?

  Je kijkt VfB Stuttgart – 1. FC Köln op Viaplay.

  Kan ik gratis naar VfB Stuttgart en 1. FC Köln op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar VfB Stuttgart – 1. FC Köln kunt kijken.

  Kan ik VfB Stuttgart – 1. FC Köln ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast VfB Stuttgart -1. FC Köln zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *