Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Valencia CF – Sevilla FC op tv | Primera Division

Valencia CF – Sevilla FC op tv | Primera Division

  Valencia CF – Sevilla FC op tv kijken? Op zondag 16 april 2023 om 21:00 uur spelen Valencia CF en Sevilla FC tegen elkaar in de Primera Division. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Valencia CF: Mestalla. Wil je de wedstrijd Valencia CF – Sevilla FC live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Voetbal. Voor het oog van 49,430 toeschouwers in het Mestalla nemen Valencia CF (Valencia) en Sevilla FC (Sevilla) het tegen elkaar op. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Primera Division.
  • Wie: Valencia CF – Sevilla FC op tv.
  • Wanneer: zondag 16 april 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Mestalla, het stadion van Valencia CF.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Voetbal (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Valencia CF - Sevilla FC op tv

  Valencia CF – Sevilla FC op tv

  Wil je Valencia CF – Sevilla FC op tv kijken? De wedstrijd tussen Valencia CF uit Valencia en Sevilla FC uit Sevilla wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Om 20:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 23:01 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Valencia CF – Sevilla FC op TV
  • 20:45 uur, Voorbeschouwing
  • 21:00 uur : Valencia CF – Sevilla FC LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Valencia CF-Sevilla FC op tv

  Alles over de Primera Division wedstrijd tussen Valencia CF en Sevilla FC:
  • Valencia CF staat op dit moment op plaats 18e in de Primera Division.
  • Sevilla FC staat op dit moment op plaats 13e in de Primera Division.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Valencia CF: “Mestalla” (49,430 toeschouwers).
  • Competitie: Primera Division, Spanje
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  Valencia – Sevilla op tv is een duel tussen twee clubs die wel eens aan elkaar gewaagd kunnen zijn. Het zijn bovendien twee clubs die dit seizoen allebei teleurstellen. Zowel Valencia als Sevilla draaien vaak mee in de subtop van Spanje, maar dat is dit seizoen absoluut niet het geval. Valencia verkeert bovendien in degradatiezorgen. Ook Sevilla is nog verre van veilig. Dit maakt deze wedstrijd dan ook extra belangrijk.

  Valencia CF – Sevilla FC op Ziggo Sport Voetbal

  De Primera Division wedstrijd tussen Valencia CF en Sevilla FC is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Primera Division wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Voetbal naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Valencia CF-Sevilla FC bij Ziggo Sport Voetbal:
  • 20:45 uur, voorbeschouwing.
  • 21:00 uur, Valencia CF -Sevilla FC LIVE
  • 23:01 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport Voetbal: Ziggo Sport heeft nog altijd de uitzendrechten op de Spaanse competitie. Ziggo Sport is al jaren in het bezit van de tv-rechten op La Liga en daardoor weten ze precies welke wedstrijden ze moeten uitzenden. Natuurlijk krijgt El Classico extra aandacht, maar ook buiten deze Spaanse topper om zijn er genoeg wedstrijden die de moeite waard zijn om te kijken. Op één van de vele kanalen van Ziggo Sport kun je de Primera Division wedstrijden live kijken.

  Primera Division op tv

  De match tussen Valencia CF en Sevilla FC is een wedstrijd in de Primera Division (De voetbalcompetitie in Spanje). De Primera Division is de hoogste voetbalcompetitie van Spanje. Natuurlijk kent iedereen Real Madrid en FC Barcelona, maar er zijn meer goede clubs in Spanje. Het is niet voor niets één van de best bekeken competities op tv. Het niveau in de Primera Division is heel hoog. Zo won Real Madrid bijvoorbeeld vorig seizoen nog de Champions League. Daarnaast zijn ze ook recordhouder van de meeste Champions League kampioenschappen. De wedstrijden in de Primera Division, of La Liga, zijn over het algemeen ’s avonds. Daardoor kun je lekker vanuit je luie stoel naar de duels in La Liga kijken.

  Valencia CF – Sevilla FC bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Valencia CF-Sevilla FC op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Valencia CF – Sevilla FC kijk je op Ziggo Sport Voetbal.

  Valencia CF – Sevilla FC bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Valencia CF en Sevilla FC uit de Primera Division (Spanje) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Primera Division. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Spanje op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Valencia CF – Sevilla FC kijken

  Wil je gratis naar Valencia CF tegen Sevilla FC kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Valencia CF-Sevilla FC gratis te bekijken.

  Livestream Valencia CF – Sevilla FC (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Valencia CF en Sevilla FC via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Valencia CF – Sevilla FC kijken

  De samenvatting van Valencia CF – Sevilla FC kijken? Wil je de wedstrijd tussen Valencia CF en Sevilla FC nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Primera Division worden uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Valencia CF-Sevilla FC:
  Wanneer is Valencia CF – Sevilla FC op tv?

  De Primera Division wedstrijd tussen Valencia CF en Sevilla FC wordt gespeeld op zondag 16 april 2023.

  Hoe laat is Valencia CF – Sevilla FC op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Valencia CF en Sevilla FC is om 21:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Valencia CF – Sevilla FC live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Valencia CF (Valencia) en Sevilla FC (Sevilla) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Valencia CF – Sevilla FC uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Valencia CF en Sevilla FC wordt uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal.

  Op welke zender kan ik Valencia CF – Sevilla FC kijken?

  Je kijkt Valencia CF – Sevilla FC op Ziggo Sport Voetbal.

  Kan ik gratis naar Valencia CF en Sevilla FC op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Voetbal in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Valencia CF – Sevilla FC kunt kijken.

  Kan ik Valencia CF – Sevilla FC ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Valencia CF -Sevilla FC zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *