Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Valencia CF – CA Osasuna op TV (zaterdag 16 april 2022)

Valencia CF – CA Osasuna op TV (zaterdag 16 april 2022)

  Valencia CF – CA Osasuna op TV kijken? Wil je de wedstrijd tussen Valencia CF en CA Osasuna live op TV kijken? De wedstrijd uit de Primera Division wordt live uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Mestalla, het stadion van Valencia CF. De wedstrijd begint om 18:30.  
  • Wat: Wedstrijd in de Primera Division (Spanje)
  • Wie: Valencia CF – CA Osasuna
  • Wanneer: zaterdag 16 april 2022
  • Tijd: 18:30 uur.
  • Waar: Estadio Mestalla (Stadion van Valencia CF)
  • Op TV: Ziggo Sport Voetbal
  Valencia CF - CA Osasuna op TV

  Valencia CF – CA Osasuna op TV

  De wedstrijd Valencia CF – CA Osasuna in de Primera Division wordt gespeeld op zaterdag 16 april 2022. De wedstrijd begint om 18:30 uur. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.
  • Valencia CF – CA Osasuna op TV
  • 18:25 uur: Voorbeschouwing
  • 18:30 uur : Valencia CF – CA Osasuna LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Valencia CF – CA Osasuna

  Alles over Valencia CF – CA Osasuna:
  • Valencia CF staat op dit moment negende in de Primera Division.
  • CA Osasuna staat op dit moment tiende in de Primera Division.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Valencia CF, Estadio Mestalla.
  • Competitie: Primera Division, Spanje.

  Valencia CF – CA Osasuna bij Ziggo Sport Voetbal

  Valencia CF – CA Osasuna kijk je bij Ziggo Sport Voetbal. Je kijkt de wedstrijd hier: Wil je niets missen van het Spaanse voetbal? Dan ben je bij Ziggo Sport aan het juiste adres. Bij Ziggo Sport kijk je alle wedstrijden in de Primera Division live op tv. Ziggo Sport besteeds uitgebreid aandacht aan de Spaanse wedstrijden. Met een uitgebreide voor- en nabeschouwing, maar ook door vlijmscherpe analyses. De beste voetbalanalytici geven hun commentaar op de Spaanse wedstrijden. En als kers op de taart natuurlijk: het commentaar van Sierd de Vos.

  Primera Division op TV

  De Spaanse La Liga (Primera Division) bestaat niet alleen maar uit Real Madrid en FC Barcelona. Ook clubs als Valencia, Atletico Madrid en Sevilla zijn geen kleine clubs. Daardoor zijn de wedstrijden in de Spaanse competitie vaak heel mooi om te kijken. Niet alleen omdat je grote sterren in actie ziet, maar ook omdat er veel Nederlanders spelen. Wat dacht je van Frenkie de Jong en Memphis Depay? Een extra reden om de Spaanse La Liga te kijken dus.

  Valencia CF – CA Osasuna GRATIS kijken

  Je kunt de wedstrijd soms ook gratis kijken. Zo hebben Ziggo klanten gratis ESPN 1 en Ziggo kanaal 14 in hun pakket. KPN abonnees hebben gratis ESPN 1 in hun pakket. Op deze manier kun je dus gratis naar Valencia CF – CA Osasuna kijken.

  Voetbal op TV kijken

  Wil je weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht: Providers Voetbal pakketten

  Voetbal op TV vandaag (live)

  Wil je al het live voetbal van vandaag op tv kijken? Bekijk dan het overzicht van alle voetbalwedstrijden live vandaag. Daar zie je een compleet overzicht van alle wedstrijden die je vandaag live op TV kunt kijken bij alle providers.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *