Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Valencia CF – Athletic Bilbao | Primera Division

Valencia CF – Athletic Bilbao | Primera Division

  Valencia CF – Athletic Bilbao op tv kijken? Op zaterdag 11 februari 2023 om 21:00 uur spelen Valencia CF en Athletic Bilbao tegen elkaar in de Primera Division. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Valencia CF: Estadio Mestalla. Wil je de wedstrijd Valencia CF – Athletic Bilbao live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Voetbal. Voor het oog van 49.43 toeschouwers in het Estadio Mestalla nemen Valencia CF (Valencia) en Athletic Bilbao (Bilbao) het tegen elkaar op. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Primera Division.
  • Wie: Valencia CF – Athletic Bilbao op tv.
  • Wanneer: zaterdag 11 februari 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Estadio Mestalla, het stadion van Valencia CF.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Voetbal (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Valencia CF - Athletic Bilbao op tv

  Valencia CF – Athletic Bilbao op tv

  Wil je Valencia CF – Athletic Bilbao op tv kijken? De wedstrijd tussen Valencia CF uit Valencia en Athletic Bilbao uit Bilbao wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Om 20:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 23:00 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Valencia CF – Athletic Bilbao op TV
  • 20:45 uur, Voorbeschouwing
  • 21:00 uur : Valencia CF – Athletic Bilbao LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Valencia CF-Athletic Bilbao op tv

  Alles over de Primera Division wedstrijd tussen Valencia CF en Athletic Bilbao:
  • Valencia CF staat op dit moment op plaats 17e in de Primera Division.
  • Athletic Bilbao staat op dit moment op plaats 8e in de Primera Division.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Valencia CF: “Estadio Mestalla” (49.43 toeschouwers).
  • Competitie: Primera Division, Spanje
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  Valencia krijgt Athletic Bilbao op bezoek. Hoewel Valencia vaak als subtopper in Spanje wordt bestempeld is daar dit seizoen helemaal niets van te zien. De club staat zeventiende, één plek verwijderd van degradatie. Bilbao heeft vorige week eindelijk een eind kunnen maken aan de negatieve reeks van drie verloren wedstrijden. Kan Bilbao de lijn doorzetten of gaat Valencia de weg naar boven vinden?

  Valencia CF – Athletic Bilbao op Ziggo Sport Voetbal

  De Primera Division wedstrijd tussen Valencia CF en Athletic Bilbao is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Primera Division wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Voetbal naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Valencia CF-Athletic Bilbao bij Ziggo Sport Voetbal:
  • 20:45 uur, voorbeschouwing.
  • 21:00 uur, Valencia CF -Athletic Bilbao LIVE
  • 23:00 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport Voetbal: De uitzendrechten van de Spaanse voetbalcompetitie zijn in handen van Ziggo Sport. Op één van de zes kanalen van Ziggo Sport kijk je dan ook altijd wel naar een mooie wedstrijd in de Spaanse competitie. Bovendien is er altijd extra aandacht voor de wedstrijden van FC Barcelona en Real Madrid bij Ziggo Sport. Je kunt Ziggo Sport afsluiten bij KPN, Ziggo, Vodafone, T-Mobile en alle andere grote providers. Zo hoef je nooit meer een wedstrijd uit La Liga te missen.

  Primera Division op tv

  De match tussen Valencia CF en Athletic Bilbao is een wedstrijd in de Primera Division (De voetbalcompetitie in Spanje). De Primera Divison is de hoogste voetbalcompetitie in Spanje. La Liga, zoals de Primera Division ook wel wordt genoemd, staat bekend om zijn grote clubs en wereldspelers. Natuurlijk hebben Messi en Ronaldo jarenlang in de Spaanse competitie gespeeld, maar de volgende talenten staan alweer klaar om ze op te volgen. Dat maakt de Spaanse competitie natuurlijk zeer de moeite waard om live op tv te volgen.

  Valencia CF – Athletic Bilbao bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Valencia CF-Athletic Bilbao op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Valencia CF – Athletic Bilbao kijk je op Ziggo Sport Voetbal.

  Valencia CF – Athletic Bilbao bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Valencia CF en Athletic Bilbao uit de Primera Division (Spanje) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Primera Division. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Spanje op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Valencia CF – Athletic Bilbao kijken

  Wil je gratis naar Valencia CF tegen Athletic Bilbao kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Valencia CF-Athletic Bilbao gratis te bekijken.

  Livestream Valencia CF – Athletic Bilbao (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Valencia CF en Athletic Bilbao via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Valencia CF – Athletic Bilbao kijken

  De samenvatting van Valencia CF – Athletic Bilbao kijken? Wil je de wedstrijd tussen Valencia CF en Athletic Bilbao nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Primera Division worden uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Valencia CF-Athletic Bilbao:
  Wanneer is Valencia CF – Athletic Bilbao op tv?

  De Primera Division wedstrijd tussen Valencia CF en Athletic Bilbao wordt gespeeld op zaterdag 11 februari 2023.

  Hoe laat is Valencia CF – Athletic Bilbao op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Valencia CF en Athletic Bilbao is om 21:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Valencia CF – Athletic Bilbao live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Valencia CF (Valencia) en Athletic Bilbao (Bilbao) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Valencia CF – Athletic Bilbao uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Valencia CF en Athletic Bilbao wordt uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal.

  Op welke zender kan ik Valencia CF – Athletic Bilbao kijken?

  Je kijkt Valencia CF – Athletic Bilbao op Ziggo Sport Voetbal.

  Kan ik gratis naar Valencia CF en Athletic Bilbao op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Voetbal in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Valencia CF – Athletic Bilbao kunt kijken.

  Kan ik Valencia CF – Athletic Bilbao ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Valencia CF -Athletic Bilbao zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *